Canon Camera

Make It – a Canon új virtuális élménye

„Make It” nevű rendezvényünk véget ért, azonban korlátozott ideig még regisztrálhat, hogy igényei szerint az összes tartalomhoz hozzáférhessen.

Ha már regisztrált, jelentkezzen be.

Canon Camera

A szakértelem világa az Ön
nyomtatási vállalkozása számára

Merítsen ihletet inspiráló tartalmakból és nemzetközi szakértőktől származó értékes üzleti megközelítésekből. Itt vagyunk, hogy támogassuk Önt vállalkozása helyreállításában és fejlesztésében.

Praktikus tanácsok hazai szakértőktől

Hallgassa meg az Ön országában tevékenykedő nyomtatási szakemberek és üzletfejlesztési csapatok gondolatait. Ossza meg ötleteit, és valósítsa meg helyreállítási terveit.

Canon Camera

Navigáljon egyszerűen…

Segíthetünk Önnek, hogy elérje a célját:

Tartalmak hatalmas választéka

 • Canon Showrooms

  Élő termékbemutatók

  Tekintse meg a legújabb Canon technológiákat működés közben – az imagePRESS és varioPRINT sorozattól egészen a széles formátumú imagePROGRAF portfólióig és a munkafolyamat-megoldásaink teljes kínálatáig.

 • Szakértői mentorálás

  Ismerje meg a Canon Ascent program csoportjának valós üzleti tanácsait. Ezután részletes támogatási anyagokhoz férhet hozzá, amelyek segítenek az ötletei megvalósításában.

 • Inspiráló vitaindító előadások

  Ismerje meg a nyomtatás világán túl tevékenykedő tapasztalt üzleti vezetők gondolatait, amelyek útmutatással és motivációval szolgálnak.

 • Gondolatébresztő beszélgetések

  Merítsen ihletet a Canon vezetőségi csapata, valamint független szakértők tudásából és elképzeléseiből, amelyek új ötletekhez segíthetik hozzá.

 • Termékbemutatók és frissítések

  Tekintse meg legújabb digitális nyomtatási megoldásainkat, és tudja meg, hogyan segíthetnek innovációink az előrelépésben.

 • Canon Camera

  Canon imagePRESS sorozat

  Ismerje meg toneres nyomdagépcsaládunkat – a nagy teljesítményt nyújtó C10010VP készüléket, a sokoldalú C910 sorozatot és a kreatív alkotást biztosító C170 sorozatot. Ismerje meg továbbá, hogy hogyan növelheti a termelékenységet és a minőségét legújabb munkafolyamat- és automatizálási megoldásainkkal.

 • Canon Camera

  Canon imagePROGRAF széles formátumú nyomtató

  Fedezze fel széles formátumú imagePROGRAF nyomtatóink egyre növekvő választékát, amelynek tagjai kiváló minőséget és termelékenységet, valamint minden munkakörnyezethez megfelelő, felhasználóbarát funkciókat biztosítanak.

 • Canon Camera

  Canon fekete-fehér vágottlapos nyomdagépek

  Fedezze fel a fekete-fehér alkalmazásokhoz készült toneres nyomdagépeink választékát, amelyek között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt – az erőteljes TITAN készüléktől a középkategóriás és a belépő szintű megoldásokig.

 • További tájékoztatás

 • Canon Insight Report 2020

  Szakmai beszámoló

  Legújabb kutatásunk azt mutatja be, hogy mi változott a marketingszakemberek számára, mi a legfontosabb számukra a nyomtatás terén, és mit várnak el nyomtatási szolgáltatóiktól. Ez minden nyomtatási vállalkozás számára létfontosságú információ.

 • A „Make It” igény szerinti tartalmainak eléréséhez: