MAKE IT '22

Nagy örömünkre szolgált, hogy csatlakoztak hozzánk az EMEA-régióból érkező ügyfeleink és kollégáink az év első élő eseményén. Új nézőpontokat vitattunk meg, kapcsolatokat építettünk és nyugodtan kijelenthetjük, hogy átütő sikert értünk el.

Lemaradt az élő eseményről? A B2B események számára létrehozott, könnyen használható oldalunkon mostantól megtekinthető a kiemelt tartalmak gyűjteménye, amely tartalmazza a bemutatókat, ismertetőket és az üzleti innovációs eseményeket.

 • ESEMÉNY

  Make It ‘22

  Az első személyes élő eseményünk 2019 óta. A gondolatébresztő prezentációk és célzott üzletfejlesztési tréningek során megosztottuk vendégeinkkel a kereskedelmi célú nyomtatás új perspektíváit, és megmutattuk, hogyan teremthetnek még több értéket ügyfeleiknek egy megváltozott világban.

 • ESEMÉNY

  Make It 2021

  Nem csak digitális élmény és fesztivál, hanem a nyomdaipar első számú online rendezvénye is. Izgalmas élő termékbemutatókkal, nemzetközi szakértői mentorálással és inspiráló vitaindító előadásokkal készültünk egy olyan időszakban, amikor a vállalkozások próbálnak megbirkózni az új normalitást jelentő körülményekkel.

okostelefont néző férfi

A szakértelem világa az Ön nyomtatási vállalkozása számára

Merítsen ihletet inspiráló tartalmakból és nemzetközi szakértőktől származó értékes üzleti megközelítésekből. Itt vagyunk, hogy támogassuk Önt vállalkozása helyreállításában és fejlesztésében.

Praktikus tanácsok hazai szakértőktől

A Make It '22 rendezvény során elgondolkodtató előadások, technológiai bemutatók, célzott üzletfejlesztési tréningek és foglalkozások várnak Önre, hogy segítsenek elképzelni és elérni a siker új szintjeit.

egy találkozón részt vevő emberek csoportja

Inspirációra vágyik és szeretné felfedezni a vállalkozása növelésének új módjait?

Ismerje meg a legújabb Canon technológiát. Regisztráljon és jelentkezzen be hibrid eseményplatformunkra, hogy azonnal hozzáférjen ahhoz a rengeteg hasznos információhoz és videóhoz, amelyek a vezetői segédanyagoktól kezdve az üzleti növekedésen át a nyomdaipar jövőjéig szinte mindent lefednek, valamint bepillantást nyerhet a Canon EMEA-régiójából származó izgalmas technikai bemutatókba és elgondolkodtató előadásokba.

 • Növelje tovább

  Túlélés helyett lépjen a jelenlegi és jövőbeli lehetőségek felé.

 • Vegye számításba

  Legutóbbi szakmai beszámolónk kiemelte annak fontosságát, hogy bemutassuk a jövőbeli és meglévő ügyfelek számára történő digitális nyomtatásba való befektetések jövedelmezőségét, azaz a kereskedelmi szempontból való megtérülését az üzleti célokhoz kapcsolódóan.

 • Tegye zökkenőmentessé

  Intelligens és skálázható automatizálás, amely a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatás-előkészítésbe, valamint a nyomtatási és utófeldolgozási technológiába való jelenlegi és jövőbeli befektetésekből, miközben segít szabadjára engedni a csapata kreativitását és produktivitását.

imagePRESS V1000

Fedezze fel az imagePRESS termékcsalád újdonságait: professzionális színes digitális nyomdagép közepes méretű nyomdáknak, megbízható működéssel és innovatív technológiával.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
imagePRESS V1000 Basic

Kapcsolódó termékek és megoldások

 • Arizona 135 GT
  Lépjen be az új nyomtatási lehetőségek világába az Arizona termékcsaládunkkal: ipari és speciális nyomtatás a kereskedelmi nyomtatáson túlmutató területeken.
 • két munkatárs együtt dolgozik

  Dokumentumfeldolgozást automatizáló szoftver

  Fedezze fel a többféle kimeneti csatornán keresztül történő ügyfél-kommunikáció és az adatvezérelt, üzletközpontú dokumentáció létrehozásának és kezelésének átalakítására létrehozott megoldásainkat.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Canon imagePROGRAF széles formátumú nyomtató

  Fedezze fel széles formátumú imagePROGRAF nyomtatóink egyre növekvő választékát, amelynek tagjai kiváló minőséget és termelékenységet, valamint minden munkakörnyezethez megfelelő, felhasználóbarát funkciókat biztosítanak.
 • varioPRINT 140
  Fedezze fel a fekete-fehér alkalmazásokhoz készült toneres nyomdagépeink választékát, amelyek között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt – az erőteljes TITAN készüléktől a középkategóriás és a belépő szintű megoldásokig.
 • SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

  Szeretne beszélni egy Canon-képviselővel?