Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwe speciális promóciók: POS anyagok nyomtatásának fejlődése

A kihívás

A hollandiai központú Elwe nyomdai szolgáltató a kiváló minőségű POS-anyagok gyártására specializálódott a kiskereskedelmi piacon. Számos opcionális csomagszolgáltatása mellett büszkén kínálja ügyfeleinek átfogó, teljes körű szolgáltatásait – a kezdeti tervezési és ellenőrzési folyamatoktól, a gyártáson és tároláson keresztül egészen a kiszállításig.

Az elmúlt 20 évben a vállalat neve egybeforrt a minőség, hatékonyság és ügyfélszolgálat hármasával, így több olyan nagyobb ügyfelet is megnyert a hazai piaci szereplők közül, mint az Albert Heijn és a Jumbo kiskereskedelmi láncok. Általában az ilyen ügyfelek több száz, nem ritkán több ezer anyagot rendelnek egyszerre – ez olyasvalami, amit az Elwe analóg nyomtatási technológiája teljes mértékben ki tudott szolgálni.

"Nem okozott problémát tíz vagy akár ezer reklámanyag kezelése. Az ügyfelek azonban gyakran nem engedhették meg maguknak a kis példányszámos nyomtatást."

A vállalat ezért úgy döntött, hogy áttér egy gyorsabb és hatékonyabb digitális nyomtatási rendszerre – egyrészt az üzlet növekedésének fenntartása érdekében, másrészt azért, hogy sokkal gyorsabban tudjon reagálni ügyfelei igényeire.

A Canon megoldása

A Canon számára a megoldás egyértelmű volt: az Océ Arizona 660 XT síkágyas nyomtató, amely gyors, felhasználóbarát és rendkívül sokoldalú. Ugyanilyen fontos, hogy az Océ VariaDot képalkotó technológia pontosan azt a kimagasló képminőséget tudja biztosítani, amelyre az Elwe vállalatnak szüksége van a POS-anyagok készítésekor.

Eredmények

Kirsten Van Brummen szerint az Arizona 660 XT hatása mind rugalmasság, mind termelékenység szempontjából drámai volt:

"Most már nem kell kompromisszumot kötnünk a minőség és a gyors szállítási idő rovására... POS-anyagainkat pedig kisebb mennyiségben is tudjuk versenyképes áron biztosítani."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Az ügyfeleket lenyűgözte, hogy a vállalat képes még inkább személyre szabott POS-terveket kínálni – ez olyan dolog, amely az analóg technológiával megfizethetetlenül drága lenne.

Valószínűleg a legnagyobb változás az volt, hogy a kis példányszámú és egypéldányos nyomtatás sokkal olcsóbb lett, így az Elwe teljesen új ügyfélköröket is meg tudott hódítani – nemcsak a nagyobb kiskereskedőket, hanem a kisebb cégeket és egyéni vállalkozókat is. Kirsten Van Brummen hozzátette: „Mivel akár egyetlen példányos POS-anyagokat is tudunk szállítani, sokkal több kisebb ügyfelünk lett.” Közöttük találhatók olyanok, akik például „múzeumi sétákhoz gyártanak audiotartalmat” vagy a „sarki gyógyszertár gyógyszerészei”.

Ez az új, igény szerinti POS-nyomtatási modell segített az Elwe vállalatnak áttörni az analóg nyomtatás jelentette korlátokat – és elérni a vállalkozás növekedési céljait. Döntő fontosságú volt az is, hogy a vállalat folyamatos növekedésével egy olyan partnerre tett szert, aki segít leküzdeni bármilyen kihívást. Kirsten Van Brummen ezzel zárta gondolatait:

"Gyakran kapunk kihívást jelentő kéréseket, és ezért sokat várunk el partnereinktől. A Canon egy olyan partner, aki mindig mellettünk áll és értünk van."

További információk

Kapcsolat

Tudja meg, hogyan segíthetünk vállalkozása fejlesztésében

További információk

Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba