Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Fejlesztés a nyomtatás erejének felszabadításával

Kihívások

A professzionális nyomdaipar folyamatosan fejlődik: a digitális gyártás új fejlesztései új igényeket alakítanak ki, és egyre nagyobb nyomást jelent a megkülönböztetés, illetve a verseny is.

Eszközeinkkel és szakértelmünkkel segíthetünk ezeket a kihívásokat új lehetőségekké alakítani. Kínáljon ügyfeleinek olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat, mint a 3D nyomtatási alkalmazások. Hódítson meg új piacokat, és fedezzen fel még több nyereséget jelentő bevételi forrásokat. A termelékenység növelésével és a költségek csökkentésével javítsa haszonkulcsát.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Esettanulmány

Ismerje meg, hogyan segítettünk az Elwe vállalatnak a kis példányszámú nyomtatás idejének és költségének csökkentésével új ügyfeleket megnyerni.

További információk

Kapcsolat

– tudja meg, hogyan segíthetünk vállalkozása fejlesztésében

További információk

Ügyfél alkalmazások

Professzionális nyomtatási szakértőként számos nyomtatási alkalmazást kínálunk, amelyek az alábbi öt fő területet fedik le: üzleti kommunikáció, kiadványszerkesztés, promóciós anyagok, csomagolás és ipari felhasználás.

Üzleti kommunikáció

A mai digitális világban közelebb van ügyfeleihez, mint valaha. A számtalan különböző kommunikációs csatornát használva személyre szabott, változó adatformátumú és teljesen automatizált megoldásainkkal biztosítható, hogy a nyomtatás erejével elmondott összes történet a lehető legnagyobb hatást érje el.

Tranzakciós kommunikáció

Tranzakciós ügyfél-kommunikáció
Tegye tranzakciós levelezését még hatékonyabbá a legújabb digitális technológiával. Eszközeinkkel nemcsak gyorsabban és gazdaságosabban nyomtathat színesben, hanem kiváló minőségű, célzottabb és nagyobb promóciós értékkel bíró tranzakciós dokumentumokat is készíthet.

Direct Mail nyomtatás

Direct Mail nyomtatás
Javítson a termelékenységén, csökkentsen a költségein, és nyújtson jobb szolgáltatást a levelek gyorsabb és hatékonyabb feldolgozásával. Fedezze fel, hogyan szerezhet ügyfeleket és fejlesztheti a vállalkozását az innovatív Direct Mail nyomtatás megoldásainkkal.

Kiadványszerkesztés

Ki mondja, hogy a kisebb példányszámú nyomtatással nem lehet talpon maradni? A kiadványszerkesztési piacra szánt digitális üzleti modelljeinkkel – kisebb példányszámú nyomtatás, életciklus-kezelés, igény szerinti nyomtatás, önálló kiadványkészítés, decentralizált nyomtatás és dinamikus kiadványkészítés – a könyvek, magazinok, újságok és kézikönyvek nyomtatása kereskedelmileg életképes szolgáltatás lesz a jelenben, és a jövőben egyaránt.

Digitális könyvnyomtatás

Digitális könyvnyomtatás
Digitális könyvnyomtatási szolgáltatásaink gyorsabb kiszállítási időt, szélesebb példányszám-tartományt, hatékonyabb logisztikát és kisebb elfekvő készletet biztosítanak a kiadók számára. A könyvéletciklus-kezeléshez hasonló szolgáltatások kínálatával a régebben megjelent könyvek nyomtatása is segíthet növelni a kiadók bevételét.

Kézikönyv- és dokumentációnyomtatás

Kézikönyv- és dokumentációnyomtatás
Tartson lépést a piaci versenyben és növelje bevételeit kiváló minőségű dokumentumok és kézikönyvek gyorsabb és hatékonyabb előállításával.

Promóciós anyagok

Legyen szó ütős poszteres kampányokról, megragadó táblákról vagy figyelmet felkeltő beltéri grafikákról, technológiánk és szakértelmünk segíthet a promóciós nyomtatást egy új szintre emelni.

POS és poszterek nyomtatása

POS és poszterek nyomtatása
Fedezze fel a figyelemfelkeltő poszterek és hirdetőtáblák létrehozásának gyorsabb, sokoldalúbb módját. Fektessen minimális beállítási időt igénylő és maximálisan testre szabható digitális munkafolyamatba, és szerezzen még több ügyfelet.

Beltéri reklámanyagok nyomtatása

Beltéri reklámanyagok nyomtatása
Nyerjen új üzletet magas színvonalú, személyre szabott és egyedi displayek gyártási költségének csökkentésével. Fedezze fel, hogy a beltéri displayek nyomtatási megoldásai hogyan segíthetnek Önnek az élen járni.

Kültéri reklámanyagok nyomtatása

Kültéri reklámanyagok nyomtatása
Fedezze fel, hogy a kültéri reklámanyag nyomtatási technológiánk hogyan segítheti Önt új üzletek szerzéséhez, növelje árrését a költségek csökkentésével, miközben rövidebb átfutási időket és nagyobb testreszabhatóságot nyújt.

Beltéri dekoráció nyomtatás

Beltéri dekoráció nyomtatás
Fedezze fel a beltéri dekoráció jövőjét maximálisan személyre szabható, kiváló minőségű, magas profitot biztosító termékek létrehozásával.

Csomagolás

A csomagoláskészítés a nyomdaipar egyik leggyorsabban növekvő ága, és egyben itt a legnagyobb a verseny is, ezért elengedhetetlen, hogy kitűnjön a tömegből. Iparágvezető digitális technológiánk kimagasló rugalmasságot kínál a kis példányszámú nyomtatásnál, a munkafolyamatok optimalizálásánál, prototípuskészítésnél és a változó adatformátumú személyre szabásnál, így megad vállalkozásának mindent, amire szüksége van.

Ipari felhasználás

A termékek napról napra változnak. Ezért olyan eszközökre van szüksége, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy bármilyen feladatot ellássanak, és kezelni tudják a legnagyobb kihívást jelentő testreszabási kéréseket is. Innovatív, UV síkágyas, befejező és 3D nyomtatási technológiánkkal nemcsak az ügyfelek igényeinek tud megfelelni, hanem még több megrendelésre tehet szert izgalmas, új alkalmazások fejlesztésével.

Fotó- és művészi nyomtatás

Széles formátumú nyomtatás
Végezzen kis példányszámú vagy egypéldányos nyomtatást gyorsabban, alacsonyabb költséggel, rövidebb átfutási idővel, minőségveszteség nélkül. A széles formátumú nyomtatási szolgáltatásainkkal maximális testreszabhatóságot, valamint korszerű dekorációnyomtatási alkalmazásokat kínálhat ügyfeleinek.

CAD/GIS nyomtatás

CAD/GIS nyomtatás
Tartson lépést a piaci versenyben kiváló minőségű tervek, térképek és rajzok gyorsabb és hatékonyabb előállításával. Fejlessze vállalkozását legmodernebb CAD/GIS nyomtatási megoldásainkkal.

A következő is érdekelheti

  • Canon
  • ...
  • Szolgáltatások nyomdai szolgáltatóknak – Fejleszteni