Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Fejlesztés a nyomtatás erejének felszabadításával

Kihívások

A professzionális nyomdaipar folyamatosan fejlődik: a digitális gyártás új fejlesztései új igényeket alakítanak ki, és egyre nagyobb nyomást jelent a megkülönböztetés, illetve a verseny is.

Eszközeinkkel és szakértelmünkkel segíthetünk ezeket a kihívásokat új lehetőségekké alakítani. Kínáljon ügyfeleinek olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat, mint a 3D nyomtatási alkalmazások. Hódítson meg új piacokat, és fedezzen fel még több nyereséget jelentő bevételi forrásokat. A termelékenység növelésével és a költségek csökkentésével javítsa haszonkulcsát.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Esettanulmány

Ismerje meg, hogyan segítettünk az Elwe vállalatnak a kis példányszámú nyomtatás idejének és költségének csökkentésével új ügyfeleket megnyerni.

További információk

Kapcsolat

– tudja meg, hogyan segíthetünk vállalkozása fejlesztésében

További információk

Ügyfél alkalmazások

Professzionális nyomtatási szakértőként számos nyomtatási alkalmazást kínálunk, amelyek az alábbi öt fő területet fedik le: üzleti kommunikáció, kiadványszerkesztés, promóciós anyagok, csomagolás és ipari felhasználás.

Üzleti kommunikáció

A mai digitális világban közelebb van ügyfeleihez, mint valaha. A számtalan különböző kommunikációs csatornát használva személyre szabott, változó adatformátumú és teljesen automatizált megoldásainkkal biztosítható, hogy a nyomtatás erejével elmondott összes történet a lehető legnagyobb hatást érje el.

Tranzakciós kommunikáció

Tranzakciós ügyfél-kommunikáció
Tegye tranzakciós levelezését még hatékonyabbá a legújabb digitális technológiával. Eszközeinkkel nemcsak gyorsabban és gazdaságosabban nyomtathat színesben, hanem kiváló minőségű, célzottabb és nagyobb promóciós értékkel bíró tranzakciós dokumentumokat is készíthet.

Igény szerinti kommunikáció

Igény szerinti kommunikáció
Javítsa a kinyomtatott anyagok minőségét és állagát, miközben csökkenti a költségeket és a hulladékmennyiséget. Igény szerinti kommunikációs eszközeink segítenek a munkafolyamatok optimalizálásában – így növelheti termelékenységét és lecsökkentheti az átfutási időt.

Direct Mail nyomtatás

Direct Mail nyomtatás
Érjen el maximális hatást minimális áron a kis mennyiségű nyomtatás költségeinek csökkentésével és még célzottabb ügyfél-kommunikációval. Tegye igazán kiemelkedővé leveleit: nyomtasson élénk színekkel, izgalmas anyagokra, vagy egy többcsatornás kampány részeként.

Kiadványszerkesztés

Ki mondja, hogy a kisebb példányszámú nyomtatással nem lehet talpon maradni? A kiadványszerkesztési piacra szánt digitális üzleti modelljeinkkel – kisebb példányszámú nyomtatás, életciklus-kezelés, igény szerinti nyomtatás, önálló kiadványkészítés, decentralizált nyomtatás és dinamikus kiadványkészítés – a könyvek, magazinok, újságok és kézikönyvek nyomtatása kereskedelmileg életképes szolgáltatás lesz a jelenben, és a jövőben egyaránt.

Digitális könyvnyomtatás

Digitális könyvnyomtatás
Digitális könyvnyomtatási szolgáltatásaink gyorsabb kiszállítási időt, szélesebb példányszám-tartományt, hatékonyabb logisztikát és kisebb elfekvő készletet biztosítanak a kiadók számára. A könyvéletciklus-kezeléshez hasonló szolgáltatások kínálatával a régebben megjelent könyvek nyomtatása is segíthet növelni a kiadók bevételét.

Újságnyomtatás

Újságnyomtatás
Térjen át a hirdetésről a példányszámból származó bevételre – újságnyomtatási technológiánk segítségével biztosítson költséghatékony, aznapi újságkiszállítást akár távoli területekre vagy elosztóközpontokba is. Emellett pedig az olvasói hűség fokozásában is segíthetünk helyi és célcsoport-orientált tartalom fejlesztésével.

Kézikönyv- és dokumentációnyomtatás

Kézikönyv- és dokumentációnyomtatás
Nyűgözze le ügyfeleit kiváló minőségű színes kézikönyvek nyomtatásával, amelyek akár marketingeszközökként is használhatók a nyereség növeléséhez vagy a márka iránti hűség fokozásához. A költségek csökkentése mellett a kézikönyvek nyomtatását is felgyorsíthatja, így hamarabb tud reagálni ügyfelei igényeire, hogy termékdokumentációik naprakészek legyenek.

Professzionális fotónyomtatás

Professzionális fotónyomtatás
Növelje haszonkulcsát és piaci részesedését: gyártson még többféle, kiváló minőségű fényképes anyagot alacsonyabb költséggel. Digitális nyomtatási technológiánk és gyártási folyamataink segíthetnek csökkenteni a hulladékmennyiséget és a környezetre gyakorolt hatást.

Promóciós anyagok

Legyen szó ütős poszteres kampányokról, megragadó táblákról vagy figyelmet felkeltő beltéri grafikákról, technológiánk és szakértelmünk segíthet a promóciós nyomtatást egy új szintre emelni.

Poszternyomtatás

Poszternyomtatás
Növelje termelékenységét: fektessen minimális felállítási idővel elindítható digitális munkafolyamatokba, illetve leválogatott csomagnyomtatási megoldásokba, hogy időt takarítson meg az utónyomtatási munkálatokban. Poszternyomtatási alkalmazásainkkal pontosan olyan testreszabási, illetve befejező szolgáltatásokat nyújthat ügyfeleinek, mint amilyenekre szükségük van.

Csomagolás

A csomagoláskészítés a nyomdaipar egyik leggyorsabban növekvő ága, és egyben itt a legnagyobb a verseny is, ezért elengedhetetlen, hogy kitűnjön a tömegből. Iparágvezető digitális technológiánk kimagasló rugalmasságot kínál a kis példányszámú nyomtatásnál, a munkafolyamatok optimalizálásánál, prototípuskészítésnél és a változó adatformátumú személyre szabásnál, így megad vállalkozásának mindent, amire szüksége van.

Csomagolásnyomtatás

Csomagolásnyomtatás
Tartson lépést ügyfelei igényeivel, és használjon gördülékeny, pillanatok alatt beállítható, digitális munkafolyamatokat. A kis példányszámú és egypéldányos anyagok gyártási költségének csökkentésével az ügyfelek is jobban megengedhetik maguknak az egyedi designokat, illetve tesztelhetik és tökéletesíthetik csomagolásukat a gyártás előtt.

Ipari felhasználás

A termékek napról napra változnak. Ezért olyan eszközökre van szüksége, amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy bármilyen feladatot ellássanak, és kezelni tudják a legnagyobb kihívást jelentő testreszabási kéréseket is. Innovatív, UV síkágyas, befejező és 3D nyomtatási technológiánkkal nemcsak az ügyfelek igényeinek tud megfelelni, hanem még több megrendelésre tehet szert izgalmas, új alkalmazások fejlesztésével.

Ipari nyomtatás

Ipari nyomtatás
Nyomtasson korszerű digitális folyamatainkkal kis példányszámú vagy akár egyoldalas dokumentumokat gyorsabban és gazdaságosabban, a minőség romlása nélkül. Ipari nyomtatási eszközeinkkel igazán személyre szabott designokat, illetve a legkülönfélébb, kiváló minőségű befejező szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek.

Széles formátumú nyomtatás

Széles formátumú nyomtatás
Végezzen kis példányszámú vagy egypéldányos nyomtatást gyorsabban, alacsonyabb költséggel, rövidebb átfutási idővel, minőségveszteség nélkül. A széles formátumú nyomtatási szolgáltatásainkkal maximális testreszabhatóságot, valamint korszerű dekorációnyomtatási alkalmazásokat kínálhat ügyfeleinek.

CAD/GIS gyártási nyomtatás

CAD/GIS gyártási nyomtatás
Készítsen kiváló minőségű nyomatokat gyorsabban és gazdaságosabban – legyen szó egypéldányos vagy több ezer leválogatott csomagnyi műszaki rajzról. Technológiánk segítségével lépést tarthat az igényekkel és javíthatja ügyfelei elégedettségét CAD-nyomtatási és befejezési szolgáltatásai választékának kibővítésével.

A következő is érdekelheti