A nyomtatásban rejlő új lehetőség a digitalizáció korában

Hogyan tud a nyomtatás új életet lehelni a többcsatornás kampányokba?

Tartalom letöltése

hidden gate

A nyomtatás hatása az érzelmekre

Fedezze fel, hogy a digitalizáció korában hogyan tesszük az ügyfeleket elkötelezetté a nyomtatás által, és hogyan tudjuk növelni a válaszadás arányát a Canon Promóciós Kommunikáció anyag segítségével!

Tartalom letöltése

Print Fuels Emotion

Megérkezett a programozáson alapuló nyomtatás

Két új irányzat tűnt fel mostanában a marketing területén: az egyik az életünket kísérő digitális jelenlétbe vetett bizalom megrendülése, a másik pedig az az egyre több bizonyítékkal alátámasztott elmélet, miszerint a márkáknál megfigyelhető, hogy milyen fontos szerepe van a nyomtatásnak a célközönség érzelmeinek befolyásolásában. A trendeknek köszönhetően a marketingszakértők arra jutottak, hogy a digitális csatornák kialakítása nem elég a lehengerlő kampányok felépítéséhez, ezért a nyomtatást a digitális csatornák szintjére kell emelni.


Ez a felfedezés hatalmas lehetőség a nyomtatásnak. A marketingszakértők és a nyomdai szolgáltatók (PSP) közösen dolgozhatnak többcsatornás kampányokon, hogy ötvözzék a nyomtatás és a digitalizáció összes előnyét: a cél a fogyasztók megszólítása, a profiljukhoz teljes mértékben személyre szabott tartalmakkal a vásárlói élményszerzés minden szakaszában.


A nyomtatási technológia jövője az intelligens használat és a személyre szabott adatok felhasználása, az egyénre szabott kommunikáció érdekében, amely hozzájárul a jobb felhasználói élményhez, és válaszadásra ösztönzi a felhasználókat. A marketingszakértők szerint ez azt jelenti, hogy minden személyre szabott online tartalom immár nyomtatásban is ugyanúgy személyre szabható. A Canon szakértői ezt hívják „programozáson alapuló nyomtatásnak”.


Tudjon meg többet arról, hogy a Canon hogy látja a márkatulajdonosok és fogyasztók megváltozott digitális marketingstratégiáját, és hogy hogyan maximalizálja a többcsatornás marketingkampányok sikerét a programozáson alapuló nyomtatás által.

Támogató megoldások

További tájékoztatás

Bizonytalan abban, hogy melyik termékre van szüksége vállalkozása számára?

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba