Tisztességtelen üzletekkel kapcsolatos figyelmeztetés

Tudomásunkra jutott, hogy különböző weboldalak 90%-os vagy még jelentősebb kedvezményekkel kínálnak Canon termékeket. Ezeknek a weboldalaknak – amelyek, úgy hisszük, nem legitim weboldalak –, az egyetlen célja a hivatalos Canon áruház megjelenését imitálva összezavarni ügyfeleinket, hogy személyes és pénzügyi információkat csalhassanak ki tőlük. Kérjük ügyfeleinket, legyenek éberek a Canontól, illetve viszonteladóitól történő online vásárlások során.

A hivatalos Canon online üzletek egyszerű azonosítása érdekében minden európai Canon üzletünk hasonló tartománynévvel rendelkezik: https://store.canon.xx

Az utolsó karakterek országonként változnak. Pl.: https://store.canon.fr és https://store.canon.co.uk.

Nem biztos benne, hogy mennyire megbízható egy adott oldal, vagy tisztességtelen tevékenységet végző üzleteket szeretne jelenteni? Lépjen velünk kapcsolatba most

A következő is érdekelheti:

Fraudulent Service Warning

Tisztességtelen támogatással kapcsolatos figyelmeztetés

Ha támogatásra van szükséged Canon termékeidhez, a szakértői támogatás érdekében mindig az országodban található hivatalos Canon támogatóközponthoz fordulj.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Jogi ügyek és megfelelés

Az összes országban, ahol jelen vagyunk, megfelelünk a vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak. Tudjon meg többet megfelelőségi és jogi nyilatkozatainkról, állásfoglalásunkról és irányelveinkről.

Fraudulent stores -Counterfeit

Hamis

A hamisított Canon termékeket nehezebb észrevenni, mint hinné. Ráadásul nagyobb kárt is csinálnak, mint azt gondolná. Ismerje meg, hogyan veheti észre őket.