Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Optikai
kiválóság
4K-hoz

A 4K-ban történő filmezés kivételes képélességet kíván, és ez az oka annak, hogy a Canon a legjobb minőségű 15-szörös optikai zoommal szerelte fel az XF405/XF400 kamerát. Ez a zoom még gyenge megvilágítás mellett is rendkívül nagy felbontású teljesítményre képes.

Egy nagy látószögű, nagy teljesítményű zoom

Az ultraszéles 25,5 mm-nek és a 15-szörös optikai zoomnak köszönhetően az XF405/XF400 a legszűkebb helyeken is tud filmet készíteni. A 4K érzékelőt Full HD-módban használva a zoom még többre képes – 30-szoros összetett zoomig –, így tökéletes a távoli részletek rögzítéséhez.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Hozz ki többet bármilyen helyzetből

Nézd meg, hogyan birkózik meg a 15-szörös zoom a nagy kihívást jelentő 4K filmezési környezettel, és tudd meg, hogyan jut még messzebbre Full HD-ben.

Videó megtekintése

Hihetetlenül egyenletes, 5 tengelyes képstabilizálás

Filmezz magabiztosan annak tudatában, hogy az XF405/XF400 a Canon lenyűgöző, 5 tengelyes képstabilizálásával birkózik meg az út közbeni filmezéssel vagy a kézi felvételkészítéssel.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Soha nem volt még ilyen egyszerű a kézi filmezés

Nézd meg, milyen zökkenőmentes lehet az 5 tengelyes stabilizálás, amikor út közben készítesz filmet.

Videó megtekintése

Built-in ND filters

Beépített ND-szűrők

Az XF405/XF400 bármilyen fényviszony mellett képes kivételes teljesítményt nyújtani. A beépített ND-szűrők (ND 1/4, ND 1/16 és ND 1/64) egyetlen gombnyomással expozícióvezérlést biztosítanak erős fényben vagy nagy rekesznyílás esetén.

Videó megtekintése

Csodálatos csúcsfények 9 lamellás írisszel

Az objektívben 9 lamellás írisz található, ami azt jelenti, hogy a fókuszon kívüli, háttér „bokeh” szebb és körkörösebb, és a páros számú lamellával rendelkező írisszel összehasonlítva kétszer annyi fénysugár jellemzi.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram