Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Pontos
and
Megbízhatóság
Autofókusz

A hagyományos Canon videokamerák között először az XF405/XF400 rendelkezik a Canon innovatív Dual Pixel CMOS AF fókuszálásával, ami zökkenőmentes fókuszátmeneteket és tűéles pontosságot garantál.

Kifinomult, érzékeny fokuszálás

Az XF405/XF400 kicsi, könnyű és fürge. A 4K képességeivel együtt ez azt jelenti, hogy a fókuszálás kivételesen gyors és pontos.

A Dual Pixel CMOS AF működése

A Dual Pixel CMOS AF rendszer egy érzékelőalapú, fázisérzékelő autofókusz (AF) technológia, amelyet egyenletes, nagy teljesítményű fókuszkövetéshez, valamint a gyors autofókuszáláshoz terveztek. Ez a Canon által kifejlesztett egyedülálló technológia pixelenként két fotódiódát használ, és ötvözi ezeket a videorögzítéshez.

Ez még mozgó témák esetében is lehetővé teszi a pontos fókusz fenntartását, ami létfontosságú a 4K rögzítéshez, és hatékonyabbá teszi az egyszemélyes filmezést.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Érintőképernyős vezérlés

Fedezd fel, hogyan teszi lehetővé számodra az XF405/XF400 érintőképernyője a fókuszpont kiválasztását és nyomon követését.

Videó megtekintése

Face Detection

Arcfelismerés

Az XF405/XF400 arcérzékelő AF technológiája azzal jár, hogy a témád fókuszban marad, és te irányítasz.

Videó megtekintése

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel fókuszvezetés

A Cinema EOS kamerákon először látható GUI Dual Pixel CMOS AF technológiával erősíti a manuális fókuszt, és megmutatja, merre kell elforgatni az objektív élességállító gyűrűjét a pontos fókusz elérése érdekében.

Videó megtekintése