Wide range of lens options
alt text goes here

Széles körű objektívválasztási lehetőségek

A Canon teljes képmezős EF bajonettes objektívjei Dual Pixel CMOS autofókuszról gondoskodnak. A PL-bajonett és a B4 opciók (EF/PL–B4 adapter szükséges) objektívlehetőségek széles választékát kínálják a Canon kivételes képminőségével.

Canon EF-bajonettzár Cinema Lock funkcióval

Készíts felvételeket teljes képmezős, EF-bajonettes objektívekkel, amelyek kiváló megbízhatóságról és kezelhetőségről, valamint kiemelkedő optikai teljesítményről gondoskodnak fókusztávolságok páratlan választékával.

Az EF Cinema Lock stabil rögzítést biztosít, ami a nagy fókusztávolságú objektívek esetében jelent ideális megoldást, miközben az EF-bajonettrendszer nyújtotta előnyökben is részed lehet.

Canon EF mount with Cinema Lock

Periférikus világításkorrekció

A kamerának eljuttatott objektívadatok segítségével, az objektív jellemzőinek kompenzálása révén automatikusan kijavíthatod a sarkok fényszintjét. Ez elsősorban a nagy látószögű objektívek esetén hasznos, hiszen természetesebb megjelenést kölcsönöz a képeknek.

Peripheral illumination correction

Kromatikus aberráció korrekciója

A funkcióval a képernyő perifériás területein kijavítható a különböző hullámhosszok fénytörési indexeinek eltéréséből fakadó színtörés (kromatikus aberráció).

A támogatott objektívek listája a szolgáltatási oldal GYIK részén található.

További információk

Chromatic aberration correction

PL-bajonett

Az EOS C700 FF PL-bajonett-tel is kapható, és a kompatibilis objektívek esetén támogatja a Cooke/i technológiát. Az EF–PL/PL–EF konvertáláshoz bajonettcsere-szolgáltatás is elérhető.

PL mount

Televíziós konfiguráció

A Super 16mm érzékelő-üzemmód televíziós objektívekhez való MO-4E/MO-4P B4 bajonettadapterrel és 12 érintkezős csatlakozóval való használata lehetővé teszi az írisz távoli vezérlését, valamint a fókusz, a zoom és az írisz/rekesz helyzetének rögzítését. A 12 érintkezős objektívcsatlakozó támogatása révén a fényképezőgép tápellátása is lehetséges.

Broadcast configuration

További előnyök