Canon imageFORMULA CR-50

imageFORMULA CR-50

A kompakt és termelékeny imageFORMULA CR-50 csekkolvasó a banki, pénzügyi, kormányzati és kiskereskedelmi szektorban egyaránt ideális megoldást biztosít a csekkek hatékony feldolgozásához.

CR-50

Előnyök

  • Gyors beolvasás, akár 50 csekk percenként
  • OCR technológiával támogatott nagy pontosságú MICR beolvasás
  • Megbízható papíradagolás és dokumentumkezelés
  • Beépített imprinter a beolvasás előtti jóváhagyások kezelésére

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA CR-50

Kompakt formatervezés, hatékony lapolvasás


Az ultra kompakt méretekkel rendelkező CR-50 egy kicsi, de nagy teljesítményű szkenner, amely a legkisebb asztalon vagy pulton is kényelmesen elfér. Az akár 50 csekk/perces beolvasási sebességű szkenner segítségével a felhasználó hatékonyan képes elvégezni napi feladatait.

Nagy pontosságú MOCR beolvasás


A nagy pontosságú mágnestintás karakterfelimeréses (MICR) beolvasást az optikai karakterfelismerő (OCR) technológia támogatja, amelynek köszönhetően a felhasználó elkerülheti a költséges hibákat és időt takaríthat meg.

Fejlett feldolgozási lehetőségek


A precíziós képfeldolgozási technológiák, például a finom szövegszűrés. tisztább és olvashatóbb képet biztosítanak a dokumentumról, ami biztosítja az élesebb képrögzítést és az első osztályú minőséget. Az eszköz beépített imprinter egységgel rendelkezik, amely az auditáláshoz szükséges ellenőrzési útvonalra vonatkozó követelmények teljesítése érdekében rögzíti a jóváhagyásra vonatkozó fontos információkat.

Megbízható dokumentumszkennelés


A Canon kiváló papíradagoló technológiájának köszönhetően vegyes dokumentumkötegek és különálló lapok is megszakítás nélkül, zökkenőmentesen feldolgozhatók. Az infravörös kettősbehúzás-felismerő és papírvastagság-beállító funkcióval is rendelkező CR-50 megbízhatóan kezeli a csekkeket, esetében minimális a papírelakadás kockázata. A nagy munkaterhelést jelentő környezetek követelményeihez tervezett, akár 2500 lap/napos beolvasási sebességre is képes eszköz használatával megnövekedett munkamennyiség esetében is megbízható teljesítmény kap.

Nagy teljesítményű szoftver


A könnyű üzemeltetés érdekében a Canon dokumentumszekkenelő szoftvere számos más funkció mellett lehetővé teszi a lapolvasást, a fájlok mentését és a képek megtekintését is. Ugyancsak tartozék a Silver Bullet™ közismert Ranger illesztőprogramja, amellyel rendszerintegrátorok építhetik be a CR-50 készüléket a csekkfeldolgozási munkamenetükbe. A szoftverfejlesztési csomag – amellyel a CR-50 költséghatékonyan integrálható az ügyfelek személyre szabott szoftveralkalmazásaiba – szintén a fejlesztők rendelkezésére áll.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA CR-50 funkcióiról és képességeiről.

Gyors beolvasás

Automatic document feeder

Automatikus dokumentumadagoló

Naponta elvégezhető beolvasások maximális száma

  • Szkenner

  • Telepítőlemez

  • Dokumentáció

  • USB-kábel

  • Tápkábel