SZOFTVER

Professional Print and Layout szoftver

A kivételes teljesítmény, színek, részletek és tónusok érdekében a Canon imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatódhoz használd a Professional Print & Layout szoftvert. A speciális nyomtatási lehetőségeknek köszönhetően gyorsan, a pontos specifikációknak megfelelően nyomtathatsz, és a legkiválóbb minőségben mutathatod be munkáidat.

Töltse le a legújabb verziót

Image

Üzembe helyezés

A Windows és Mac (iOS) operációs rendszereken egyaránt elérhető Professional Print & Layout szoftver a telepítése során automatikusan hozzáadásra kerül a kompatibilis fényképalkalmazásokhoz. A Print Studio Pro is feltelepíthető, így igényeidtől függően választhatsz a két szoftver között.

LETÖLTÉS

Kompatibilis nyomtatók

Használd ki a Print & Layout előnyeit a következő professzionális nyomtatókkal.

Professional Print and Layout indítása

A kezdéshez nyiss meg egy (vagy több) képet az Adobe Photoshop, Photoshop Elements vagy Lightroom Classic programban. Ha Canon Digital Photo Professional szoftvert használsz, egyszerűen válaszd ki a képeket a megfelelő mappából. Önálló szoftverként is megnyitható.

A kezdőképernyő elrendezése

Nyomtass gyorsan, optimális minőségben a Professional Print & Layout gyors, könnyen használható és pontos munkafolyamatával. A speciális felhasználói felületen található továbbfejlesztett funkciók elősegítik a nyomtatási beállítások egyszerű és hatékony beállítását, így nyugodtan koncentrálhatsz az adott munkádra, az egyszerű, lépésről lépésre történő nyomtatási eljárás pedig biztosítja egyszerű használhatóságot.

Image

1. Egy ablak a nyomtatási beállításokhoz

Alapbeállítások elérése, például nyomtatók, médiatípus, több kép elrendezése, papírméret és minőség kiválasztása, valamint részletek megtekintése az egyes lapok kibontásával.

Image

2. Finomhangolt elrendezés

Válassz szegély nélküli nyomtatást vagy vágd le a szegélyeket számértékekkel vagy csúszkával.

Image

3. Színkezelés

Válaszd ki az ICC-profilokat és a leképezési módot, hogy olyan képet jeleníts meg a képernyőn, amely hűen adja vissza a nyomatott végeredményt.

Image

4. Nyomtatás

A másolatok számának kiválasztásával készen állsz a fényképek nyomtatásra.

Image

5. Gyors kiválasztás

Mentsd el a gyakran használt beállításaidat, hogy gyorsan nyomtathass vagy alkalmazhasd azokat kiválasztásaidhoz.

Emeld új szintre a fényképnyomtatást

Ezzel a megbízható és dinamikus szoftverrel megőrizheted a tónusokat, az élességet és a pontos színvisszaadást. A valódi, nagy felbontású nyomtatáshoz beépített DPRAW funkció, valamint a megvilágított részek erőteljes visszaadásához* szükséges HDR nyomtatási funkció tökéletes eszközök, hogy fényképeidet új dimenzióba emeld.

*Csak a Canon EOS fényképezőgépekre vonatkozik.

Image

HDR nyomtatás

RAW-képek segítségével mutasd meg a világot, ahogy te látod. A Professional Print & Layout HDR-nyomtatása a RAW-képek széles és dinamikatartományát használja ki, így sokkal pontosabb és élethűbbek képek készíthetők. A szoftver kiterjedt képfeldolgozó motorja megfelelő módon működik együtt az Adobe RGB színtérrel, így olyan képeket hozhatsz létre, amelyek túlszárnyalják a többi képfeldolgozó szoftvert.

Image

DPRAW

A DPRAW Print segítségével mélységet és textúrát adhatsz fényképeidhez. A DPRAW* formátumban mentett RAW-fényképekből származó fókuszinformációk használatával a Professional Print & Layout helyreállíthatja az élességet, így élénk, kifejezőbb képeket készíthetsz. A megfelelő fókuszú képpontok nagyobb felbontást kapnak, míg a megfelelő fókusz nélküli képpontok nem kapnak külön kiemelést. Ez egyenletes tónusokat biztosít, az élességszűrőkre jellemző zaj nélkül.

*Canon EOS 5DMKIV és Canon EOS R

Image

ICC-profil

Az ICC-profil használatával teljes mértékben kihasználhatod az imagePROGRAF PRO sorozat lehetőségeit. A továbbfejlesztett nyomtatóprofil-kialakításnak és az egyszerűen használható feketepont-kompenzációnak köszönhetően a színvisszaadás még tovább javítható. Egyszerűen válaszd a Black Point Compensation (Feketepont-kompenzáció) lehetőséget a kép tónusának beállításához, hogy a kép ICC profiljának legsötétebb pontja megegyezzen a nyomtató ICC-profiljának legsötétebb pontjával.

Print Studio Pro

A Canon Print Studio Pro beépülő modulja tökéletes munkamenetet biztosít a nyers képektől egészen a kinyomtatott termékig. A kifejezetten a Canon professzionális nyomtatókhoz tervezett egyedi szoftver megkönnyíti a nyomatok professzionális utómunkáját.

További információ

Image

A következő is érdekelhet...