Teljes képmezős Cine zoom

Canon CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

A Flex Zoom sorozatot a lenyűgöző és természetes képeket biztosító, kiemelkedő optikai teljesítményre tervezték.

VIDEÓ

Nézd meg a Flex Zoom objektíveket működés közben

Tudd meg, hogy az Emmy-díjas rendező, Johnathan Jones hogyan használta a Flex Zoom objektíveket egy lenyűgöző westernfilm-előzetes elkészítéséhez.
cn-e45-135mm-t2-4-l-f-fp

Örökítsd meg elképzeléseidet a CN-E45-135mm T2.4 L F / FP segítségével

A CN-E45-135MM T2.4 L F / FP prémium minőségű, csúcskategóriás teljes képmezős objektív professzionális forgatásokhoz.

Műszaki adatok

 • Teljes képmezős

  Objektív által biztosított lefedettség

 • 45–135 mm

  Fókusztávolság

 • T2.4

  Folyamatos maximális rekeszérték

 • Objektívmetaadat-támogatás

  Cooke /i Technology™ és ZEISS eXtended Data™

 • 8K felbontás

  HDR támogatása

 • 11 íriszlamella

  Mozifilmhatású bokeh

 • EF/PL bajonett

  Cserélhető

 • Bázistávolság-állítás

  Hátsó és első fókuszhoz

CN-E45-135mm T2.4 L F

MINŐSÉG

Mozifilmes hatás 4K optikai minőségben

Az objektív kiváló színvisszaadást és részletgazdagságot, valamint a kép közepétől egészen a külső szélekig éles eredményt biztosít, ami tökéletes a 4K HDR felvételekhez. A 11 lamellás rekesznyílások lágy, gyönyörű fénysugarakat és lenyűgöző mélységélességet eredményeznek, míg a belső fókuszrendszer minimális fókuszelmozdulást és kiváló parfokális teljesítményt biztosít. Az objektív a Canon cinema objektívekből álló termékcsaládjára jellemző csodálatos, meleg színárnyalatokat eredményez.

FIX REKESZÉRTÉK

Állandó T2.4 és széles fókusztávolság-lefedettség

A Flex Zoom sorozat a teljes zoomtartományban egyenletes T2.4 fényátvitellel széles fókusztartományt kínál a CN-E20-50mm T2.4 L F / FP nagy látószögtől a CN-E45-135mm T2.4 L F / FP közepes fókusztávolságig. Ezekkel az objektívekkel számos felvételkészítési helyzetekben alkalmazhatók.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E45-135mm T2.4 L F

TELJES KÉPMEZŐS

Teljes képmezős cinema fényképezőgépekhez tervezve

Rögzíts még jobb mozi minőségű felvételeket, nagyobb látómezővel és nagyobb mélységélességgel. Ezt a kompakt és könnyű objektívet a teljes képmezős, 35 mm-es érzékelővel ellátott fényképezőgépekhez tervezték.

OBJEKTÍVFOGLALAT

Moduláris objektívbajonett-rendszer

A CN-E45-135MM T2.4 L F / FP EF- vagy PL-bajonettel is kapható, így nagyobb rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít a filmforgatási igényeidnek megfelelően. Az objektívfoglalat EF- és PL-bajonett* között cserélhető, ami még nagyobb értéket és rugalmasságot biztosít.

*További költség a Canon hivatalos szervizközpontjain vagy hivatalos külső cégeken keresztül.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E20-50MM T2.4 L F / FP

METAADATOK

Fejlett objektívmetaadat-támogatás

A Flex Zoom sorozat rengeteg különféle kommunikációs szabványnak felel meg az objektív és fényképezőgép közötti, sokoldalú kommunikációs funkciónak köszönhetően, beleértve a Cooke/i Technology™ és a ZEISS Extended Data™ (PL-bajonett) és az EF-bajonettet. Ez lehetővé teszi az objektív metaadatainak megjelenítését vagy rögzítését, valamint olyan fényképezőgép-funkciók használatát, mint az aberráció korrekciója, a peremsötétedés korrekciója és a fókuszvezetési funkció a kompatibilis fényképezőgépekkel.

KEZELÉS

Robusztus kialakítás és hasznos kezelési funkciók

Mind a CN-E20-50MM T2.4 L F / FP, mind a CN-E45-135MM T2.4 L F / FP ugyanazt a kialakítást kapta, egységes elülső átmérővel, pozícióval és elforgatási szögekkel. A fókusz-, zoom- és írisztárcsák az ipari szabványnak megfelelő alkatrészekkel és 0,8 mm-es érintkezőtávolsággal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a külső féltől származó, fókuszkövető tartozékoknak. Az objektív fényvisszaverő (sötétben világító) metrikus és angolszász jelölésekkel rendelkezik, így gyenge fényviszonyok között is könnyen használható. A hosszú élettartamra tervezett prémium kialakítás, a kiváló optika és alkatrészek gyors és pontos működést biztosítanak, a tartóssága pedig ideális a professzionális videókészítéshez.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E20-50MM T2.4 L F / FP

BOKEH

11-lamellás írisszel a moziszerű bokeh hatásért

Élvezd a gyönyörű, fókuszon kívüli hátteret a 11 lamellás írisznek köszönhetően, amelyek közel kör alakú blendét biztosítanak.

A kifogástalan minőségért

A Flex Zoom objektívek ideális megoldást nyújtanak számos csúcskategóriás alkalmazáshoz. Teljes képmezős lefedettségével és széles látómezőjével jelentős lépésnek számít a csúcskategóriás alkalmazások felé

CN-E45-135MM T2.4 L F / FP WITB

A doboz tartalma

 • CN-E45-135MM T2.4 L F / FP

 • Központi egység

 • Objektívtartó tengely (tartó)

 • Objektívsapka

 • Porvédő sapka

 • Felhasználói kézikönyv

Kapcsolódó termékek

Jelezd az érdeklődésedet a Canon CN-E45-135MM T2.4 L F / FP iránt

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

A következő is érdekelhet…

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.