Üzleti megoldások

Grafikai munkafolyamat-szoftverek

Korszerűsítse a munkafolyamatokat a nyomdai előkészítéstől a nyomdai termékek előállításáig. Biztosítsa a konzisztens kimenetet és színkezelést.

Következő lépések

Mirage Canon Edition

Mirage Canon Edition

A Mirage a legfejlettebb professzionális beépülő nyomtatási modul számos alkalmazáshoz, többek között az Adobe© Photoshophoz, az Illustrator©-höz és az InDesign©-hoz. Mivel gyorsabb és hatékonyabb munkát tesz lehetővé, a Mirage tökéletes fényképek és művészeti képek gyártásához, valamint szolgáltatóknak grafikai nyomtatáshoz. A legmagasabb nyomtatási minőséget biztosítja egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan. Korlátlan képhosszúság és kiemelkedő rugalmasság – a Mirage segítségével életre keltheti kreatív ötleteit.

ONYX Thrive

ONYX Thrive

Az ONYX Thrive munkafolyamat-vezérlő szoftver egy Adobe® PDF Print Engine technológiára épülő skálázható nyomtatási megoldás. Az ONYX Thrive egy valódi, átfogó PDF-munkafolyamat a digitális beküldéstől a színkezelésen át egészen a nyomtatásig és vágásig. Az ONYX Thrive szoftver a széles formátumú nyomtatási munkafolyamatot kezeli, pontos, előre látható és jó minőségű nyomtatási eredményeket kínálva a nyomdai szolgáltatóknak, a költséges hibák csökkentése mellett.

ONYX RIP

ONYX RIP

Az ONYX RIP szoftver a széles formátumú nyomtatás produktivitásának növeléséhez szükséges egyszerű szabályozási lehetőségeket és színkezelést biztosít, ezzel csökkentve az üzletek gyártási költségeit. A nyomdai szolgáltatók a rutinfeladatok automatizálásával könnyedén áramvonalasíthatják a széles formátumú gyártás munkafolyamatait, így csökkennek a kezelői hibák, és nő az általános hatékonyság.

ONYX Textile

ONYX Textile

Az ONYX Textile Edition szoftver kifejezetten a széles formátumú textil- és faldekoráció-nyomtatási piacra lett kifejlesztve. Az ONYX RIPCenter, az ONYX PosterShop és az ONYX ProductionHouse csomagok alkalmazásspecifikus kiadásaként vagy az ONYX Thrive munkafolyamat-megoldás moduljaként érhető el. Az ONYX Textile Edition szoftver tartalmazza az ONYX 12 szoftver minden funkcióját, az időtakarékos és kisebb hulladékot eredményező textilspecifikus funkciókkal kiegészítve.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

Az ONYX Advantage szoftverkarbantartás segítségével költséghatékonyan tarthatja naprakészen ONYX RIP és Thrive munkafolyamat-szoftvereit, és rendelkezésére áll a legfrissebb funkciók mindegyike. Azonnal hozzáférhet az ONYX szoftverfrissítésekhez, -verziókhoz és -kiadásokhoz, valamint rendelkezésére áll több száz új és meglévő nyomtató illesztőprogramja. Az ONYX Advantage szerződések birtokosai igény szerint hozzáférhetnek a termékhasználattal kapcsolatos képzések és az alkalmazástámogatás videóihoz.

Kapcsolódó termékek és szolgáltatások

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Üzleti szolgáltatások

    Bővíteni szeretné vállalkozását, növelni szeretné hatékonyságát, csökkenteni szeretné nyomtatási költségeit, esetleg ki szeretné szervezni nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatásait? Bármely kihívással is nézzen szembe, a Canon személyre szabott szolgáltatásai segítségével megvalósíthatja céljait.