Miért érdemes eredeti Canon lézernyomtatóhoz való kazettát választani?

Bizonyos dolgokat egymásnak teremtettek. A Canon toner a Canon nyomtatókkal történő problémamentes működéshez készült, ezzel biztosítva a gyors beégetési teljesítményt, illetve a minden elvárásnak megfelelő csúcsminőségű nyomatokat. A Canon tonereknél alkalmazott technológiái kompromisszumok nélküli eredményeket biztosítanak. Amennyiben csodálatos és tartós nyomtatási minőségre vágyik, bízzon a Canon tonereiben!

Nyomtasson mindig kiemelkedő minőségű nyomatokat

Az eredeti Canon minden-az-egyben kazetták használata a kiváló minőség záloga. Minden fontosabb kopóalkatrészt a kazetta tartalmaz, így a minden-az-egyben kazetta cseréjekor a készülék gyakorlatilag újjászületik.

Minőségbiztosítás

Az eredeti Canon kazettáknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden egyes kazetta kivételesen magas teljesítményt fog biztosítani. Az újratöltött kazetták az új Canon kazettákhoz képest alacsonyabb teljesítménnyel rendelkezhetnek, mivel annak belső alkatrészei részben vagy teljesen elhasználódhatnak.

A tonerkazetták gyártása és összeszerelése egy komplex, több száz műveletet igénylő eljárás. Ennek ellenére a Canon kifejlesztett egy egyszerű, automatizált gyártórendszert, mely a modern gyártási technológiának köszönhetően csúcsminőségű, vásárlóink minden igényét kielégítő kazetták előállítására képes.

Kerülje a csúnya vonalakat

A fényérzékeny dob a nyomtató egyik legérzékenyebb képalkotó alkatrésze. Az új Canon kazetták segítségével az is biztosítható, hogy a tonerpor ne tudjon összegyűlni a dobon és a rögzítőgörgőn. Ezzel elkerülhetők a csúnya vonalak, illetve a maszatos vagy szürke hátterek, melyek a nyomtató sérülését is okozhatják. Az eredeti Canon tonerek a dobegység garantáltan megfelelő működését biztosítják, mely éles, jól olvasható dokumentumok létrehozását teszi lehetővé minden alkalommal.

Tisztább munkaterület

A Canon exkluzív görgőfeltöltési technológiája ózonmentes kibocsátást eredményez. Ezen tiszta technológia nem káros az emberi szervezetre vagy a környezetre, illetve a kevesebb szükséges alkatrésznek köszönhetően kisebb méretű kazetták hozhatók létre. Ezenfelül a Canon tonerek és kazetták egyáltalán nem veszélyesek. Ez azt jelenti, hogy kazettáink egyáltalán nem igényelnek speciális kezelést vagy feldolgozást.

Egyszerű újrahasznosítás

Az eredeti tonerkazetták a Canon hulladékképzéssel nem járó újrahasznosítási programjával hasznosíthatók újra. A programmal kapcsolatos további tudnivalókért vagy visszaküldési űrlap igényléséhez látogasson el tintapatron-újrahasznosítási oldalunkra.

Óvakodjon a hamisított kazettáktól!

A hamisított Canon kazetták csomagolása azt a látszatot kelti, mintha azokat a Canon gyártotta volna, vagy a Canon engedélyével készült volna, de ez nem így van. A hamisított Canon kazetták gyártása és értékesítése illegális. A Canon a vámügyi hatóságokkal, a rendőrséggel és a kereskedelmi szabványokért felelős hatóságokkal együttműködve próbálja eltávolítani a hamisított Canon kazettákat a piacról, illetve felelősségre vonni az ezek gyártásával és értékesítésével foglalkozó személyeket.

A Canon által beszerzett hamis kazetták nyomtatási kapacitása az eredeti Canon kazetták 28% - 69%-a.

Az eredeti tonerkazetták mások

Az Allion Co., Ltd. felülvizsgáló ügynökség az eredeti Canon tonerkazetták és a külső gyártók kazettái által biztosított nyomtatás minősége közötti különbség meghatározására végzett teszteket. A jelentés igazolja az eredeti Canon kazetták előnyeit.

Hogyan ismerheti fel az eredeti tonerkazettákat

Canon kazetta vásárlása esetén mindig figyeljen oda a hologramra, annak színváltó technológiájára, illetve a csomagolás külső részén található „Genuine” (Eredeti) Canon logóra. Így biztos lehet benne, hogy Canon nyomtatója, faxkészüléke vagy multifunkciós készüléke a lehető legjobb nyomtatási minőséget fogja biztosítani. A „for use in Canon products” (Canon termékekhez használható) felirat nem azt jelenti, hogy eredeti Canon kazettáról van szó.


Olvasson további információkat a Canon EF, MS és S tonerekkel kapcsolatban, továbbá ismerje meg a Canon olajmentes beégetési technológiáját és az AIRSHELL légpárnás csomagolási technológiát.

Miért válassza a Canon olajmentes felületrögzítési technológiáját?

Tükröződésmentes nyomtatás

Írjon könnyedén a nyomtatott papírra

Professzionális nyomatok

A Canon speciális olajmentes felületrögzítési technológiájával kivételesen éles, csillogásmentes, színes nyomatok állíthatók elő. A hagyományos rögzítőgörgőktől eltérően nincs szükség olajra a rögzítéshez, így megszűnik a nagyon sok termék esetén tapasztalható tükröződés.

Az olajmentes beégetési technológia és az S-toner kombinációja tökéletes színű nyomatokat eredményez. Az S-toner gömbölyű, egyenletes alakú és méretű részecskéket és egy központi viaszmagot tartalmaz. Ennek köszönhetően egyenletes, éles, alacsony fényű, szemet gyönyörködtető képek készíthetők. Ezen felül pedig mindenféle probléma nélkül írhat a nyomtatott oldalakra.

Miért válassza az AIRSHELL párnába csomagolt kazettákat?

Az extra védelem csökkenti a sérülések kockázatát

Kevesebb hulladék a kisebb csomagolásnak köszönhetően

A párna újrahasznosítható

A Canon számos különböző kazettát csomagol az AIRSHELL légpárnás csomagolásba, mely nagyobb védelmet biztosít a kazetták számára. Az a hatékony és környezetbarát, igazi áttörést jelentő csomagolás a dizájn és innováció kategóriában 2004-ben elnyerte a World Packaging Organisation (WPO) tekintélyes WorldStar díját.

Az AIRSHELL párnázás jóvoltából sokkal kisebb dobozméret alkalmazható. A kazettaszállítási fázisban történő kisebb CO²-kibocsátás a hagyományos csomagoláshoz képest 20%-os eltérést jelent. Az AIRSHELL csomagolás a kazetták újrahasznosítás céljából történő visszaküldéshez is használható, mely további környezetvédelmi előnyöket jelent.

Oldalkapacitás

A kazetta kiválasztásakor Ön az árat, a jellemzőket, a teljesítményt, a minőséget és a megbízhatóságot veszi figyelembe. Természetesen a különböző modellek által biztosított oldalköltségek egyaránt fontosak. Az oldalkapacitás paraméterrel pontos képet kaphat róla, hogy egy tonerkazetta segítségével hány oldal nyomtatható ki.

Az egyszínű készülékekben használatos számos Canon minden-az-egyben tonerkazetta oldalkapacitását a szigorú ISO (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) szabványokban foglalt eljárások alapján határoztuk meg. Az egyszínű elektrofotografikus nyomtatókban és a nyomtatót is tartalmazó multifunkciós nyomtatókban használt tonerek kihozatalának meghatározására vonatkozó módszereket az ISO 19752 szabvány ismerteti. 

A kazetták oldalkapacitásának meghatározása rendkívül szigorú körülmények mellett történik. A 2002 után gyártott egyszínű tonerkazetták oldalkapacitásának meghatározásához az itt látható minta tesztoldalt alkalmazzuk. Eredeti Canon tonerkazetták vásárlásakor biztos lehet abban, hogy a kazettával a Canon által ígért mennyiségű oldalt biztosan ki tudja nyomtatni.