Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Zsebméretű, kompakt, utazáshoz kiváló zoomos csúcstermék hatalmas, 40-szeres optikai zoommal és lenyűgöző 4K felbontással

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

A PowerShot SX740 HS megismerése

Alan Rowan hegymászó osztja meg történetét és azt, miért a PowerShot SX740 HS számára a tökéletes útitárs.

Videó megtekintése

Meséld el a történeted 4K felbontásban utazáshoz való, nagy teljesítményű 40-szeres szuperzoommal!

A zsebméretű vázban elférő 40-szeres optikai zoom, nagyon gyors DIGIC képfeldolgozás és látványos 4K felbontás révén a nagy teljesítményű PowerShot SX740 HS tökéletes teljes körű megoldás az emlékezetes pillanatok 20,3 megapixeles részletgazdagsággal való megörökítéséhez.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon PowerShot SX740 HS

Zsebben elférő 40-szeres zoom

A mindössze 39,9 mm mély PowerShot SX740 HS 40-szeres optikai zoommal és 20,3 megapixeles CMOS-érzékelővel, valamint DIGIC 8 processzorral rendelkezik a nagy felbontású fényképek egyszerű megörökítéséhez.

Capture memories in stunning 4K

Emlékek megörökítése lenyűgöző 4K felbontásban

A látványos 4K videofelbontásnak és az 5 tengelyes stabilizálásnak köszönhetően emlékezetes pillanataidat lenyűgöző részletgazdagsággal örökítheted meg akkor is, ha azt menet közben teszed.

Festői kompozíciók

A Canon egyedi DIGIC 8 processzora a fényképezőgép beállításait, például a Zoombeállító segédet és a Hybrid automatikát aktívan kezelve hihetetlen eredményeket garantáló azonnali rögzítést tesz lehetővé.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Nagy felvételi sebesség

A hihetetlenül gyors reagálású zárkioldásnak és a 10 kép/mp-es sorozatfelvételnek köszönhetően egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod, az Önarckép móddal és a felhajtható LCD képernyővel pedig tökéletes szelfit készíthetsz.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Fotótár

Fotók megosztása és tárolása Wi-Fi-vel és Bluetooth®-szal

A fejlett Bluetooth®, a Wi-Fi-csatlakoztathatóság* és az automatikus átvitel segítségével egyszerűen megoszthatod fényképeidet, és biztonsági másolatot készíthetsz emlékeidről kompatibilis okoseszközökre vagy otthoni számítógépre.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

További részletek

Inspirációk

A színes makroképektől a rejtélyes hegycsúcsokig: íme Alan Rowan tippjei a Canon PowerShot SX740 HS használatához és a tökéletes természetfotókhoz

Ugrás a cikkhez

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

A doboz tartalma

PowerShot SX740 HS digitális fényképezőgép (fekete)

WS-800 csuklópánt

NB-13L akkumulátor

CB-2LHE akkumulátortöltő

Hálózati kábel (E)

Felhasználóikézikönyv-készlet

Kompatibilis tartozékok

Műszaki adatok

40x

40-szeres

optikai zoom

4K

4K

ultranagy felbontás

DIGIC 8

DIGIC 8

Nagy teljesítményű processzor

5-axis

5 tengelyes

stabilizálás

20.3 Megapixel

20,3 megapixeles

CMOS-érzékelő

180 degree

180 fokos,

felhajtható LCD képernyő

10 fps

10 kép/mp-es

sorozatfelvétel

Bluetooth®

Bluetooth®

Állandóan aktív kapcsolatok

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon PowerShot SX740 HS

Canon PowerShot SX740 HS
Értékelések

Kapcsolódó termékek

*Az okoseszköz és fényképezőgép közötti állandó Bluetooth®-kapcsolatot előzetesen be kell állítani a Canon Camera Connect alkalmazással. A Bluetooth®-kapcsolat stabilitása függ az okoseszköz modelljétől és egyéb környezeti tényezőktől. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye. A kompatibilis okoseszközön a Bluetooth® 4 (vagy újabb) verziójának kell működnie, az iOS 8.4 (vagy újabb) vagy az Android 5.0 (vagy újabb) rendszernek kell futnia, és telepítve kell lennie a Canon Camera Connect alkalmazás legújabb verziójának (amely az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le).