Canon EOS R3 készülékszoftver-frissítés, 1.21-es verzió

Adj új funkciókat és fokozott teljesítményt EOS R3 fényképezőgépedhez, és emeld új magasságokba a kreativitásodat. Az 1.21-es verziójú készülékszoftver-frissítés ingyenesen letölthető, és egyszerűen, mindössze néhány perc alatt telepíthető. [töltsd le innen]

Akár 195 kép/mp teljes felbontású sorozatfelvétel

Az 1.21-es készülékszoftver-verzió az egyedi, nagy sebességű felvételi módot is tartalmazza, amely lehetővé teszi a sorozatfelvétel 30 kép/mp-nél nagyobb sebességgel történő kiterjesztését – egészen az elképesztő 195 kép/mp-ig. 1 Ez tökéletes a gyorsan mozgó tárgyak rejtett részleteinek felfedéséhez, amelyek egyébként hagyományos időskálán láthatatlanok lennének.

A képfrekvencia 30 kép/mp és 195 kép/mp között fokozatonként, az egy sorozatban rögzített képkockák száma pedig 2-től 50-ig bárhol beállítható a fényképezőgép menüjéből. Teljes felbontású JPEG-, HEIF- és RAW-fájlok egyaránt készíthetők ilyen módon, ami biztosítja a szükséges rugalmasságot, bárhogyan is szeretnél dolgozni.

EOS R3

240p Full HD videó

Az EOS R3 lenyűgöző 4K és 6K lehetőségei mellett az 1.21-es készülékszoftver szupergyors, 240p képkockasebességű Full HD rögzítést is biztosít – ideális a selymesen egyenletes lassított felvételekhez, amelyek a gyorsan mozgó témák legapróbb részleteit is felfedik.

240p Full HD video

Beépített mélységkompozíció

Ha a mélységélesség sekély, az EOS R3 képes automatikusan közelről távolra állítani a fókuszt, miközben képsorozatot készít. Ha ezeket a képkockákat összevonod, az eredmény a jelenetnek megfelelő tökéletes mélységélesség lesz.

Az 1.21-es készülékszoftver-frissítéssel a képsorozat most már összevonható a fényképezőgépen belül, tökéletes, azonnal használható eredményt alkotva. Ez a funkció helyszíni előnézetként is használható, hogy megnézd, mi érhető el később az utómunkálatoknál, így biztos lehetsz benne, hogy minden megvan, amire szükséged lehet.

A mélységkompozíció kiválóan alkalmas közeli vagy makrófelvételek készítéséhez, amikor a mélységélesség korlátozott. Lehetővé teszi továbbá a fotósok számára, hogy csökkentsék a képkockából álló képek utófeldolgozási idejét, és hogy gyorsan elérjék a fényképezőgépen belüli eredményt.

In-camera depth compositing

RAW-fájlok feldolgozása a felhőben

A páratlan képminőség érdekében az 1.21-es verziójú készülékszoftver-frissítés lehetővé teszi RAW-fájlok feltöltését az image.canon felhőbe feldolgozás céljából.

Innen HEIF- vagy JPEG-fájlokká alakíthatók a felhőben, mélytanulásos demozaikosító és nagy ISO zajcsökkentési algoritmusok segítségével. Az eredmények lenyűgözőek, kevesebb műtermék a részletgazdag területeken, és kevesebb képzaj magas ISO-értékű felvételek esetén.

RAW file processing in the cloud

Professzionális time-lapse videófelvétel

Az EOS R3 nagyszerű lehetőség time-lapse sorozatfelvételekhez: 2 másodperc és 99 óra 59 perc 59 másodperc közötti időközönként akár 3 600 képkockából álló felvételeket készíthetsz. A sorozat végén a képek egyesítésével nagyfelbontású film is készíthető, külön szoftver nélkül. Aggodalom nélkül állíthatod be a készüléket: áramkimaradás vagy az akkumulátor lemerülése esetén a kamera onnan működhet tovább, ahol abbahagytad, amint az áramellátás helyreáll, anélkül, hogy újra be kellene állítanod az összes time lapse beállítást.

Kerülj közelebb egyetlen gombnyomásra

Az EOS R3 fényképezőgéppel fotózó szakemberek visszajelzései nyomán a fényképezőgép egyik testreszabható vezérlőeleméhez rendelhető 1,6x digitális képkivágás vagy 1:1, 4:3 és 16:9 arányú képkivágás lehetőségét adtuk hozzá. Segítségével távoli témákról készíthetsz közelebbi képkivágást anélkül, hogy a fényképezőgépet elvennéd a szemedtől – ideális, ha nagy a nyomás, és gyorsan szeretnéd a tökéletes kamerán belüli eredményt visszaküldeni az ügynökségednek.

Get close at the touch of a button
  1. Az AE- és AF-követés nagy sebességű sorozatfelvételi módban nem elérhető. A rögzített képkockák maximális száma legfeljebb 50-re állítható be.