How to use your Canon camera as webcam!

CANON ADATMEGOSZTÓ-KÉSZLETEK

Hogyan használd Canon fényképezőgéped webkameraként!

A videokonferencia- és adatmegosztó-készleteinkkel könnyebben tarthatod a kapcsolatot családoddal, barátaiddal és munkatársaiddal. Akár kiváló minőségű videotalálkozókat folytatsz ügyfeleiddel, akár játékokat streamelsz barátaiddal, prémium USB-s videokonferencia-készleteinkre nyugodtan támaszkodhatsz.

USB-s adatmegosztó-készletek

USB-s videokonferencia-készleteink számos EOS és PowerShot fényképezőgépünkkel használhatók, de ennek megkönnyítése érdekében olyan videokonferencia-készleteket készítettünk, amelyek minden szükséges eszközt tartalmaznak.

Mindössze annyit kell tenned, hogy elolvasod az alábbi, USB-s adatmegosztó-készletek beállításáról szóló egyszerű, lépésről lépésre haladó útmutatót. Egy utolsó dolog, amit meg kell említeni: ezek a Canon adatmegosztó-készletek tökéletesen működnek a népszerű videokonferencia- és streamplatformokkal is.

Az USB-készlet beállítása

Az EOS M50, az EOS M6 Mark II és a PowerShot G7 X Mark III, valamint ezek tartozékai a tisztább színek, a jobb képminőség és az állítható fókusztávolság érdekében készültek. Az otthonról dolgozó üzletemberek, valamint baráti társaságok és családok az EOS vagy a PowerShot fényképezőgépek webkamerává alakítása révén folyamatosan kapcsolatban maradhatnak.

USB-készleted beállítása, lépésről lépésre – Első lépés:

Töltsd le az EOS Webcam Utility szoftvert. A szoftvert az alábbi linkekre kattintva töltheted le.
Letöltés Windows operációs rendszerhez
Letöltés Mac rendszerre

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Második lépés:

Következő lépésként csatlakoztasd a fényképezőgéped a hálózati áramforráshoz. Csatlakoztasd az egyenáramú adaptert és a hálózati adaptert, majd csatlakoztasd a fényképezőgéped egy hálózati áramforráshoz. Legtöbb fényképezőgépünk kompatibilis a hálózati adapterekkel, amelyek kiváltják akkumulátort. Néhány fényképezőgép, például a PowerShot G7 X Mark III videokonferencia-készlet két akkumulátorral rendelkezik. Egy akkumulátor akár 100 percre elég energiaellátást is biztosíthat, így mindig kapcsolatban maradhatsz, bárhol legyél is a világban.

Step two:

Harmadik lépés:

Kapcsold be a fényképezőgépet.

Step three:

Negyedik lépés:

Helyezd a fényképezőgépet videó üzemmódba, majd válts automatikus módra. Ez biztosítja, hogy mindig megfelelő legyen az expozíció.

Step four:

Ötödik lépés:

Csatlakoztasd az USB-kábel egyik végét a fényképezőgépedhez, a másik végét pedig a számítógéped egyik USB-portjához.

Step five:

Hatodik lépés:

Helyezd állványra fényképezőgépet, és fordítsd magad felé.

Step six:

Hetedik lépés:

Nyisd meg kedvenc videokonferencia-szolgáltatód, és lépj a videobeállításokhoz. Kattints az EOS Webcam Utility elemre a videobeállításaidban, és már használhatod is. Az EOS Webcam Utility szoftver nem teszi lehetővé a fényképezőgép beépített mikrofonjának a használatát, viszont használhatod laptopod vagy a számítógépéhez csatlakoztatott fejhallgató mikrofonját.

Step seven:

Canon adatmegosztó-készletekA jobb képminőség érdekében emeld magasabb szintre jelenlegi webkamerád az új Canon adatmegosztó-készletekkel.

Segítségre van szükséged?

Az USB-megoldások EOS és a PowerShot fényképezőgépeink meghatározott választékával működnek, de hogy megkönnyítsük a dolgod, készítettünk egy vásárlási útmutatót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláld a számodra megfelelő Canon fényképezőgépet.

Vásárlási útmutató

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533

A következő is érdekelhet…Fedezd fel a Canon fényképezőgép- és szoftverkínálatát, amelyek segítenek kapcsolatban maradni a világ bármely pontján.