How to use your Canon camera as webcam!

CANON ADATMEGOSZTÓ-KÉSZLETEK

Hogyan használd Canon fényképezőgéped webkameraként!

A videokonferencia- és adatmegosztó-készleteinkkel könnyebben tarthatod a kapcsolatot családoddal, barátaiddal és munkatársaiddal. Akár kiváló minőségű videotalálkozókat folytatsz ügyfeleiddel, akár játékokat streamelsz barátaiddal, prémium USB-s videokonferencia-készleteinkre nyugodtan támaszkodhatsz.

USB-s adatmegosztó-készletek

USB-s videokonferencia-készleteink számos EOS és PowerShot fényképezőgépünkkel használhatók, de ennek megkönnyítése érdekében olyan videokonferencia-készleteket készítettünk, amelyek minden szükséges eszközt tartalmaznak.

Mindössze annyit kell tenned, hogy elolvasod az alábbi, USB-s adatmegosztó-készletek beállításáról szóló egyszerű, lépésről lépésre haladó útmutatót. Egy utolsó dolog, amit meg kell említeni: ezek a Canon adatmegosztó-készletek tökéletesen működnek a népszerű videokonferencia- és streamplatformokkal is.

Az USB-készlet beállítása

Az EOS M50, az EOS M6 Mark II és a PowerShot G7 X Mark III, valamint ezek tartozékai a tisztább színek, a jobb képminőség és az állítható fókusztávolság érdekében készültek. Az otthonról dolgozó üzletemberek, valamint baráti társaságok és családok az EOS vagy a PowerShot fényképezőgépek webkamerává alakítása révén folyamatosan kapcsolatban maradhatnak.

USB-készleted beállítása, lépésről lépésre – Első lépés:

Töltsd le az EOS Webcam Utility szoftvert. A szoftvert az alábbi linkekre kattintva töltheted le.
Letöltés Windows operációs rendszerhez
Letöltés Mac rendszerre

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Második lépés:

Következő lépésként csatlakoztasd a fényképezőgéped a hálózati áramforráshoz. Csatlakoztasd az egyenáramú adaptert és a hálózati adaptert, majd csatlakoztasd a fényképezőgéped egy hálózati áramforráshoz. Legtöbb fényképezőgépünk kompatibilis a hálózati adapterekkel, amelyek kiváltják akkumulátort. Néhány fényképezőgép, például a PowerShot G7 X Mark III videokonferencia-készlet két akkumulátorral rendelkezik. Egy akkumulátor akár 100 percre elég energiaellátást is biztosíthat, így mindig kapcsolatban maradhatsz, bárhol legyél is a világban.

Step two:

Harmadik lépés:

Kapcsold be a fényképezőgépet.

Step three:

Negyedik lépés:

Helyezd a fényképezőgépet videó üzemmódba, majd válts automatikus módra. Ez biztosítja, hogy mindig megfelelő legyen az expozíció.

Step four:

Ötödik lépés:

Csatlakoztasd az USB-kábel egyik végét a fényképezőgépedhez, a másik végét pedig a számítógéped egyik USB-portjához.

Step five:

Hatodik lépés:

Helyezd állványra fényképezőgépet, és fordítsd magad felé.

Step six:

Hetedik lépés:

Nyisd meg kedvenc videokonferencia-szolgáltatód, és lépj a videobeállításokhoz. Kattints az EOS Webcam Utility elemre a videobeállításaidban, és már használhatod is. Az EOS Webcam Utility szoftver nem teszi lehetővé a fényképezőgép beépített mikrofonjának a használatát, viszont használhatod laptopod vagy a számítógépéhez csatlakoztatott fejhallgató mikrofonját.

Step seven:

Canon adatmegosztó-készletek

A jobb képminőség érdekében emeld magasabb szintre jelenlegi webkamerád az új Canon adatmegosztó-készletekkel.

Segítségre van szükséged?

Az USB-megoldások EOS és a PowerShot fényképezőgépeink meghatározott választékával működnek, de hogy megkönnyítsük a dolgod, készítettünk egy vásárlási útmutatót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláld a számodra megfelelő Canon fényképezőgépet.

Vásárlási útmutató

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
KIEMELT TERMÉK

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideális vloggerek, élőben közvetítők, videokonferenciázók és bloggerek számára. Online követőidet le fogják nyűgözni e csatlakoztatható fényképezőgéppel készített nagyszerű videofelvételek és fotók.

Részletek megtekintése

G7X MK III Vlogging

Fantasztikus videók, amelyekért közönséged is rajongani fog

Örökíts meg tájakat 4K tisztaságú felvételeken. Vegyél fel sporteseményeket lassított módban gyors, akár 120 képkocka/mp képfrekvenciával. Csatlakoztass külső mikrofont, hogy az utazásos vlogjaid kristálytiszta hangminőségben szóljanak. Közvetíts élőben, lenyűgöző minőségben akár játék közben is, és fejleszd tovább a webkamerádat az üzleti videokonferencia-hívásokhoz. A PowerShot G7 X Mark III készülékkel a lehetőségek száma végtelen.

Itt olvasható a teljes cikk

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

A következő is érdekelhet…

Fedezd fel a Canon fényképezőgép- és szoftverkínálatát, amelyek segítenek kapcsolatban maradni a világ bármely pontján.