01-m50 hero

Termék

Az EOS M50 – légy te az első

Öt lenyűgöző ember, öt hihetetlen videó – egyetlen fényképezőgép, számtalan kreatív lehetőség


Bepillantunk a kulisszák mögé, és megnézzük, mi mindenre képes a Canon EOS M50 4K tükör nélküli kompakt fényképezőgép. Ez az öt hihetetlen úttörő az elsők között fedezheti fel a funkcióit – vajon te leszel a következő felfedező?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Profi szabadfutó, a brit Ninja Warrior döntőse és vlogger, valamint Ellie Goulding, Anne Hathaway és Milla Jovovich testdublőre.

(Szabad)futás a házban

A Canon EOS M50 fényképezőgép mögött Katie barátja, Erik áll, és ő fotózza a lányt, miközben a minden parkouros álmát megtestesítő házban gyakorol. A 120 kép/másodperces lassítás gyönyörűen mutatja Katie hátraszaltóját, a távoli vezérlés pedig a ginger flip ugrásnál bizonyult telitalálatnak.

Erik a 10 kép/másodperces sorozatfelvétellel kapta le Katie menő, 360 fokos vault ugrását az erkélyről, a képeket pedig vezeték nélküli kapcsolaton keresztül könnyedén továbbította a laptopra.

„AZ EGYIK, AMIT MINDENKÉPP MEG AKARTAM CSINÁLNI, AZ EGY GINGER FLIP ITT A ZONGORÁNÁL…”

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Elismert hátizsákos utazási blogger és fotós, aki bejárta az öt kontinenst: Alex több fontos blogos díjat is bezsebelt már.

Párizs, egy teljesen más szemszögből

A szuper szelfibot, amellyel telefonját a Canon EOS M50 fényképezőgépre csatlakoztathatja, és a képeknél és videóknál is használható távoli élőképes funkcióval Alex Vizeo újra és újra beleszeret szülővárosába, Párizsba. A nagyszerű utcai képekhez Alex felkeresett néhány eldugott háztetőt, ahonnan fenséges kilátás nyílik a városra és a világhírű épületekre, amelyeket az EOS M50 részletgazdag, 4K felbontásban örökített meg. Hozd ki a legtöbbet Párizsból!

„PONTOSAN EZT KERESTEM EGÉSZ NAP... INNEN A LEGJOBB A KILÁTÁS PÁRIZSRA! ”

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

A tv-s túlélőshow megnyerése után Kay sikeres modell, zenész, tv-s személyiség és Instagram sztár lett.

Egy ember, egy hajó – és menekülés a városból

Kay Nambiar egy túlélőshow megnyerésének köszönheti hírnevét, de most Amszterdam mellett, egy hajóban hánykolódva próbál eligazodni a szabadban, és úgy tűnik, hogy ezúttal mély vízbe dobták.

A Canon EOS M50 könnyen cserélhető objektívjeinek köszönhetően minden a helyére került. Kay szerint az érintéssel vezérelhető autofókusz tökéletes választás a közeli képekhez – pláne, ha az ember egy tehénnel találja szemben magát.

„MEGLÁTJUK, HOGY TALÁLOK-E HAJÓT, ÉS HOGY MILYEN MESSZIRE JUTOK VELE – IZGALMAS IDŐKET ÉLÜNK. ”

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celine sminkművészete már az olyan újságok érdeklődését is felkeltette, mint a Vogue és az Elle, divattippjeinek köszönhetően pedig rengeteg követője lett a közösségi oldalakon.

A sminksztár kilép a stúdiójából

Celine Bernaerts híres sminkművész úgy döntött, itt az ideje a stúdió helyett a szabadban fotózni, így Canon EOS M50 fényképezőgépével felszerelkezve nekivágott. Az okostelefon csatlakoztatása után Celine a fényképezőgép intelligens automatikus módjával különböző szelfiket készített – a többit pedig a beépített RAW-képfeldolgozásra bízta.

A nap képéhez pedig még egy lovat is sikerült kölcsön kérnie.

„A legmeghatározóbb pillanata ennek a kalandnak? HOGY LOVAKKAL FOTÓZHATOK. ”

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

A nap szerelmese, személyi edző, író és boldogságterjesztő – Anne a vlogoló fitnessőrültek új generációjához tartozik.

A fényes területek megörökítése gyenge fényviszonyok mellett

Anne Dubndidu sokszor megmászta már a franciaországi Languedoc Pic Saint Loup meredek túraútvonalát – de még sosem csinálta éjjel. Útitársa a Canon EOS M50 lett, amellyel Anne variálta a hosszú expozíciós és sima képeket, a gyenge fényviszonyok tökéletes kihasználására pedig a gyors, 22 mm-es f/2 objektívet választotta.

Miután minden kilométernél kipróbálta a fényfestéses fotózást, Anne felért a csúcsra, épp időben ahhoz, hogy lekapja a lélegzetelállító napkeltét, és elkészítse a tökéletes szelfit.

„IGYEKEZZ ÚJ DOLGOKAT KIPRÓBÁLNI – MERT TELJESEN MEGÉRI. ”

Canon EOS M50

Fedezd fel saját különleges képességeidet a Canon EOS M50 inspiráló erejével

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ