A faster, more flexible approach to packaging.

Csomagolás és címkenyomtatás

Törekedjen rá, hogy vállalkozása mindig szem előtt legyen: alakítson ki egy gyorsabb, rugalmasabb hozzáállást a csomagoláshoz.

Annak érdekében, hogy termékeik egy zsúfolt piacon is felkeltsék az érdeklődést, a márkatulajdonosoknak különleges csomagolási dizájnokat kell megalkotniuk, amelyeket gyorsan meg is lehet változtatni.

Digitális technológiánk leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, és gyorsabb, költséghatékonyabb kis példányszámú nyomtatást tesz lehetővé – így az ügyfelek tesztelhetik és tökéletesíthetik a csomagolásukat.

Csomagolás-nyomtatási technológiánk előnyei

Benefits Benefits

Kínáljon maximális tervezési szabadságot

Hozzon létre kiváló minőségű, egyszerűen testreszabható csomagolást

Benefits Benefits

Segítsen az ügyfeleknek tökéletesebbé tenni a dizájnjaikat

Állítson elő kis példányszámú és egyedi prototípusokat gazdaságosan

Benefits Benefits

Megfelelés a szűkös határidőknek

Alakítson ki automatizált, átfogó munkafolyamatokat minimális előkészítéssel

Benefits Benefits

Tökéletesítse az ügyfeleinek kínált szolgáltatásait

Biztosítson új utófeldolgozási lehetőségeket és innovatív alkalmazásokat

Gondolkodjon a megszokott sémáktól eltérően

Thinking out of the box.
A digitális nyomtatással sokkal egyszerűbben készíthetünk prototípusokat, továbbá termékenként és vállalatonként is személyre szabhatjuk a megjelenést. A lehetőségek elképesztőek.

Paul de Lange

Az Intrapec Group vezérigazgatója

The challenge

A kihívás

A kisebb és személyre szabott színes nyomtatási feladatok iránti piaci kereslet arra ösztönözte a holland Intrapec csomagolásgyártó vállalatot, hogy a nyomtatási munkák egy részének házon belüli kivitelezése révén bővítse az ügyfeleinek kínált szolgáltatásokat.

A megoldás

Miután kikérte a Canon szakvéleményét, az Intrapec úgy döntött, hogy előremutató terveit úgy valósíthatja meg a legjobban, ha beruház egy Arizona síkágyas nyomtatóba. A gyors és rendkívül sokoldalú Arizona tökéletes választás volt a kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető munkák kis példányszámú létrehozásához.

The solution
The benefits

Az előnyök

Egy Zünd digitális vágógéppel kombinálva ez azt jelenti, hogy az Intrapec most már teljesen fel van szerelve a digitális csomagolásgyártás új lehetőségeinek feltárására, és a kis volumenű gyártási feladatok hatékony elvégzésére. Vegyes alkalmazások esetén ofszet és flexó nyomdagépeiket is kombinálhatják az Arizona készülékkel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Tűnjön ki a piaci versenyben azáltal, hogy kreatívabb, költséghatékony megközelítést fejleszt ki a csomagolásgyártás terén.


Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!

Hogyan működik?Hogyan működik?

LabelStream LS2000

Ismerje meg a LabelStream 2000 ipari méretű, 6 színű UV-tintasugaras konverziós platformot, amely öntapadós címkékhez és egyes rugalmas csomagolási alkalmazásokhoz használható.
LabelStream 2000
Colorado 1650

Colorado 1650

Újgenerációs UV-gél-nyomtató rugalmas tintakezeléssel és matt/fényes nyomtatási lehetőséggel. Az alkalmazásokat a hordozó felületkiképzésétől függetlenül makulátlanul fényes vagy luxuskivitelű matt felülettel nyomtathatja ki, így megkétszerezi művészi szabadságát.

Arizona síkágyas nyomtatók

A hatékony síkágyas UV termékcsalád merev és rugalmas hordozókra egyaránt kiváló minőségű nyomatokat biztosít. Lehetővé teszi bolti reklámanyagok nyomtatását hullámpapírra vagy akár különleges, egyedi csomagolási megoldások létrehozását, és kifizetődővé válik az egyedi és kis példányszámú csomagolási feladatok elvégzése is.
Arizona flatbed printers
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality

imagePRESS

A nagy teljesítményű és kiváló minőséget biztosító digitális színes nyomdagépekből álló imagePRESS sorozat modelljei között minden méretű vállalat megtalálja a számára legideálisabb megoldást.

Zünd vágórendszerek

Rendkívül pontos, automatizált vágóasztalok, amelyek kivételes sokoldalúságot és termelékenységet biztosítanak grafikai alkalmazásokhoz.
ProCut
ONYX Thrive

ONYX Thrive

Az ONYX Thrive egy grafikus alkalmazásokhoz létrehozott, bővíthető nyomtatáskezelő szoftver, amely leegyszerűsíti a teljes nagy formátumú gyártási folyamatot – egyszerűbb, átfogó munkafolyamatokat hoz létre, amelyekkel megbízhatóan pontos, jó minőségű, hibátlan eredmények születnek.
Járjon az élen egy változó piacon, és fektessen be csomagolás-nyomtatási eszközeinkbe.
Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba