A faster, more flexible approach to packaging.

Csomagolás

Törekedjen rá, hogy vállalkozása mindig szem előtt legyen: alakítson ki egy gyorsabb, rugalmasabb hozzáállást a csomagoláshoz.

Annak érdekében, hogy termékeik egy zsúfolt piacon is felkeltsék az érdeklődést, a márkatulajdonosoknak különleges csomagolási dizájnokat kell megalkotniuk, amelyeket gyorsan meg is lehet változtatni.

Digitális technológiánk leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, és gyorsabb, költséghatékonyabb kis példányszámú nyomtatást tesz lehetővé – így az ügyfelek tesztelhetik és tökéletesíthetik a csomagolásukat.

Csomagolás-nyomtatási technológiánk előnyei

Benefits Benefits

Kínáljon maximális tervezési szabadságot

Hozzon létre kiváló minőségű, egyszerűen testreszabható csomagolást

Benefits Benefits

Segítsen az ügyfeleknek tökéletesebbé tenni a dizájnjaikat

Állítson elő kis példányszámú és egyedi prototípusokat gazdaságosan

Benefits Benefits

Megfelelés a szűkös határidőknek

Alakítson ki automatizált, átfogó munkafolyamatokat minimális előkészítéssel

Benefits Benefits

Tökéletesítse az ügyfeleinek kínált szolgáltatásait

Biztosítson új utófeldolgozási lehetőségeket és innovatív alkalmazásokat

Gondolkodjon a megszokott sémáktól eltérően

Thinking out of the box.
A Canon támogatásának és technológiájának köszönhetően nagyon szépen haladunk az üzleti céljaink elérése felé

Atle Andreassen

Alapító, i-Pack

A kihívás

A norvég csomagolás- és értékesítésianyag-gyártó, az i-Pack azáltal szerette volna tökéletesíteni és bővíteni az ügyfeleinek kínált szolgáltatásait, hogy a nyomtatási igények nagyobb részét házon belül kezeli. A kiszervezés – amellett, hogy lassú és költséges – nem tette lehetővé a vállalatnak, hogy ellenőrizze a nyomtatási minőséget és pontosságot, vagy hogy gazdaságosan hozzon létre prototípusokat

Thinking out of the box.
The solution

A megoldás

Miután kikérte a Canon szakvéleményét, az i-Pack úgy döntött, hogy nagyratörő terveit úgy érheti el a legjobban, ha beruház egy Arizona síkágyas nyomtatóba. A gyors és rendkívül sokoldalú Arizona tökéletes választás volt a kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető munkák kis példányszámú létrehozásához.

Eredmények

Amellett, hogy felére csökkentette a kiszervezési költségeket, a megoldásunk akár 30%-kal is csökkenteni tudta az átfutási időt, míg a nyomtatási mennyiséget illetően 300% növekedést hozott. Az i-Pack új technológiájának sokoldalúsága azt is lehetővé tette a vállalat számára, hogy érdekes, új alkalmazásokat is kínáljanak, például a fára, műanyagra és acélra történő nyomtatást.

The benefits

Tűnjön ki a piaci versenyben azáltal, hogy kreatívabb, költséghatékony megközelítést fejleszt ki a csomagolásgyártás terén.


Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!

Hogyan működik?Hogyan működik?

Colorado 1640
A Canon egyedi UVgel technológiáját elsőként alkalmazó ipari nyomtató, a Colorado minimális karbantartást igényel, páratlan produktivitást és kivételes nyomtatási minőséget biztosít a legkülönfélébb hordozótípusok esetén is.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.
Arizona
A díjnyertes Arizona sorozat merev és rugalmas hordozók esetén is számos innovatív megoldásra alkalmas, sokoldalú síkágyas UV-nyomtatói nagy nyomtatási sebesség mellett is kivételes nyomtatási minőséget garantálnak.
ColorWave 700
A gyors és rugalmas ColorWave 700 színes nyomtatót széles formátumú grafikák nyomtatásához terveztük – magas minőségű, azonnal száradó és vízálló nyomatokat biztosít bevonatos, bevonat nélküli és egyedi hordozók esetén is.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
imagePRESS
A nagy teljesítményű és kiváló minőséget biztosító digitális színes nyomdagépekből álló imagePRESS sorozat modelljei között minden méretű vállalat megtalálja a számára legideálisabb megoldást.
ProCut
A grafikai munkákhoz kivételes sokoldalúságot és produktivitást biztosító, rendkívül pontos, automata vágóasztalokat tartalmazó ProCut sorozatot olyan szoftverrel láttuk el, amely a nyomdai előkészítéstől az utófeldolgozásig minden munkafolyamatot leegyszerűsít.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers
imagePROGRAF
Nyomtasson lenyűgöző minőségben a nagy teljesítményű, nagy formátumú nyomtatókból álló sorozattal, amelynek modelljei mind a színskála, mind a pontosság tekintetében megfelelnek a nagy elvárásokat támasztó grafikai környezetek igényeinek.
ONYX Thrive
Az ONYX Thrive egy grafikus alkalmazásokhoz létrehozott, bővíthető nyomtatáskezelő szoftver, amely leegyszerűsíti a teljes nagy formátumú gyártási folyamatot – egyszerűbb, átfogó munkafolyamatokat hoz létre, amelyekkel megbízhatóan pontos, jó minőségű, hibátlan eredmények születnek.
ONYX Thrive
Járjon az élen egy változó piacon, és fektessen be csomagolás-nyomtatási eszközeinkbe.