A faster, more flexible approach to packaging.

Csomagolás

Törekedjen rá, hogy vállalkozása mindig szem előtt legyen: alakítson ki egy gyorsabb, rugalmasabb hozzáállást a csomagoláshoz.

Annak érdekében, hogy termékeik egy zsúfolt piacon is felkeltsék az érdeklődést, a márkatulajdonosoknak különleges csomagolási dizájnokat kell megalkotniuk, amelyeket gyorsan meg is lehet változtatni.

Digitális technológiánk leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, és gyorsabb, költséghatékonyabb kis példányszámú nyomtatást tesz lehetővé – így az ügyfelek tesztelhetik és tökéletesíthetik a csomagolásukat.

Csomagolás-nyomtatási technológiánk előnyei

Benefits Benefits

Kínáljon maximális tervezési szabadságot

Hozzon létre kiváló minőségű, egyszerűen testreszabható csomagolást

Benefits Benefits

Segítsen az ügyfeleknek tökéletesebbé tenni a dizájnjaikat

Állítson elő kis példányszámú és egyedi prototípusokat gazdaságosan

Benefits Benefits

Megfelelés a szűkös határidőknek

Alakítson ki automatizált, átfogó munkafolyamatokat minimális előkészítéssel

Benefits Benefits

Tökéletesítse az ügyfeleinek kínált szolgáltatásait

Biztosítson új utófeldolgozási lehetőségeket és innovatív alkalmazásokat

Gondolkodjon a megszokott sémáktól eltérően

Thinking out of the box.
A Canon támogatásának és technológiájának köszönhetően nagyon szépen haladunk az üzleti céljaink elérése felé

Atle Andreassen

Alapító, i-Pack

A kihívás

A norvég csomagolás- és értékesítésianyag-gyártó, az i-Pack azáltal szerette volna tökéletesíteni és bővíteni az ügyfeleinek kínált szolgáltatásait, hogy a nyomtatási igények nagyobb részét házon belül kezeli. A kiszervezés – amellett, hogy lassú és költséges – nem tette lehetővé a vállalatnak, hogy ellenőrizze a nyomtatási minőséget és pontosságot, vagy hogy gazdaságosan hozzon létre prototípusokat

Thinking out of the box.
The solution

A megoldás

Miután kikérte a Canon szakvéleményét, az i-Pack úgy döntött, hogy nagyratörő terveit úgy érheti el a legjobban, ha beruház egy Arizona síkágyas nyomtatóba. A gyors és rendkívül sokoldalú Arizona tökéletes választás volt a kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető munkák kis példányszámú létrehozásához.

Eredmények

Amellett, hogy felére csökkentette a kiszervezési költségeket, a megoldásunk akár 30%-kal is csökkenteni tudta az átfutási időt, míg a nyomtatási mennyiséget illetően 300% növekedést hozott. Az i-Pack új technológiájának sokoldalúsága azt is lehetővé tette a vállalat számára, hogy érdekes, új alkalmazásokat is kínáljanak, például a fára, műanyagra és acélra történő nyomtatást.

The benefits

Tűnjön ki a piaci versenyben azáltal, hogy kreatívabb, költséghatékony megközelítést fejleszt ki a csomagolásgyártás terén.


Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!

Hogyan működik?Hogyan működik?

LabelStream 4000 series
Meet the LabelStream 4000 series, an industrial-scale 6 colour UV inkjet conversion platform for self-adhesive labels and selected flexible packaging applications.
LabelStream 4000 series
Colorado 1650
Colorado 1650
Next-gen UVgel printer with flexible inks and matte/ gloss printing capabilities. You can print your applications both with a flawless glossy and a luxurious matte finish, independent of media finish, doubling the range of your artistic freedom.
Arizona flatbed printers
Productive UV flatbed range delivering high-quality output on rigid and flexible media. Print on corrugated for POP displays, create custom, unique packaging solutions and leverage custom and short-run packaging.
Arizona flatbed printers
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
imagePRESS
A nagy teljesítményű és kiváló minőséget biztosító digitális színes nyomdagépekből álló imagePRESS sorozat modelljei között minden méretű vállalat megtalálja a számára legideálisabb megoldást.
ProCut
A grafikai munkákhoz kivételes sokoldalúságot és produktivitást biztosító, rendkívül pontos, automata vágóasztalokat tartalmazó ProCut sorozatot olyan szoftverrel láttuk el, amely a nyomdai előkészítéstől az utófeldolgozásig minden munkafolyamatot leegyszerűsít.
ProCut
ONYX Thrive
ONYX Thrive
Az ONYX Thrive egy grafikus alkalmazásokhoz létrehozott, bővíthető nyomtatáskezelő szoftver, amely leegyszerűsíti a teljes nagy formátumú gyártási folyamatot – egyszerűbb, átfogó munkafolyamatokat hoz létre, amelyekkel megbízhatóan pontos, jó minőségű, hibátlan eredmények születnek.
Járjon az élen egy változó piacon, és fektessen be csomagolás-nyomtatási eszközeinkbe.
Adatvédelmi irányelvek
  • A lehető leghamarabb
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Írjon le olyan információt a kérdésével kapcsolatban, amely alapján szakértőink pontos javaslatot adhatnak Önnek.

Köszönöm

Szakértőink egyike fel fogja hívni Önt.

[TIME]

Viszontlátásra

Sajnáljuk

Hiba