SZOLGÁLTATÁSOK

Állandó kiszervezés

Out-Tasking

Vegye le az időigényes feladatokat alkalmazottai válláról

Az időigényes, manuális folyamatok kiszervezésével több időt fordíthat az üzletmenetre, és javíthatja alkalmazottai produktivitását.

A papíralapú dokumentumok szkennelése, az adatok ellenőrzése és a kivételek kezelése mind-mind költségek és időigényes feladatok – az alkalmazottak idején ennél sokkal hatékonyabban is felhasználhatná. A Canon megosztott szolgáltatási központok színesen átvállalják ezeket a jelentős munkaerőt igénylő feladatokat, amelynek révén időt és pénz takaríthat meg, alkalmazottai pedig a fontosabb üzleti feladatokra, például a fejlődésre és a növekedésre összpontosíthatnak.

Amit kínálunk

Dokumentumrögzítés

A fizikai és digitális dokumentumok bevitelének kezelése, az adatbevitelt, -feldolgozást, -indexálást, és -kinyerést is beleértve a teljes körű dokumentumrögzítés érdekében.

Adatellenőrzés

Az üzleti dokumentumok átfogó validálási és ellenőrzési folyamatai segítségével az adatok hiánytalansága, pontossága és relevanciája egyaránt biztosítható.

Értéknövelési szolgáltatások

Az ügyfél mesterdokumentumaival történő egyeztetéssel, valamint az adatmezők manuális kitöltésével tovább javíthatja üzleti adatait, és maximálizálhatja azok értékét.

Adatbevitel

Biztonságos és pontos adatbevitel a hatékony adatkezelés érdekében – a vállalati infrastruktúrát felépítő számos különböző rendszeren

Kivételek kezelése

Shared Service Centerünk gyorsan és hatékonyan korrigálja az automatikus munkafolyamatok által észlelt adathibákat, mint például a hiányzó adatokat.

Személyre szabott szolgáltatás

Operátoraink zökkenőmentesen integrálhatók az üzleti folyamataiba, így az időigényes manuális feladatok átvételével komoly munkaerőt szabadíthat fel.

Smart Shoring video

Képességek

Optimális helyszínek

A Canon megosztott szolgáltatási központjaiban dokumentumai és adatai biztonságban dolgozhatók fel.

Többnyelvű támogatás

A magas szintű és átfogó képzésben részesült operátoraink számos különböző nyelvű dokumentumot és adat feldolgozását vállalják.

Adatok megfelelőségének biztosítása

A Shared Service Centre operátorai biztonságos távoli hozzáférést használnak, így minden előírásnak megfelelnek.

Optimum locations

Töltse le a tartalmat

Download content

„Smart shoring” megoldások

A manuális feladatok minimalizálásával alkalmazottai a legfontosabb üzleti feladatokra koncentrálhatnak. Az intelligens megoldások Ön helyett végzik a hitelesítést, ellenőrzést, elemzést és jelentést, így időt és pénzt takaríthat meg.

Aegon case study

Aegon esettanulmány

Az Aegon számára korszerű, a bejövő és a kimenő levelek kezelésére szolgáló, automatikus munkafolyamatokkal támogatott és elektronikus tárhellyel rendelkező rendszert hoztunk létre. Az egyszerűsített dokumentumkezelő rendszer egy, a Canon által felügyelt, kifejezetten erre a célra épített telephelyen kívüli létesítményben kapott helyet.

Mennyi időt és pénzt takaríthat meg a Canon rendszeres kiszervezési szolgáltatásaival

Kapcsolódó szolgáltatások

Document Capture and Data Processing

Dokumentumrögzítés és adatfeldolgozás

Javítsa a hatékonyságot a fizikai és digitális adatbevitel automatizált kezelésével.

Document Lifecycle Management

Dokumentumok életciklusának kezelése

Hozza ki a legtöbbet az üzleti dokumentumokból a professzionális folyamatok és szakértők segítségével.

Adjon löketet vállalkozásának a különböző feladatok kiszervezésével

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!