ESETTANULMÁNY

Az Impressa új rugalmassággal kápráztat el

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Sokoldalú vállalkozás

A kereskedelmi célú nyomtatási szolgáltató, az Impressa promóciós, irodai és ipari anyagokat biztosít, köztük üzletekben használt POS-anyagokat. A kiskereskedelmi anyagok előállítása gyakran különböző követelményeket támaszt a példányszámok és a gyors átfutási időre való igények tekintetében.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

A kiskereskedelmi igényekre szabva

Az Impressa hagyományos ofszetnyomógépei nemcsak nagy mennyiségű nyomtatási hulladékot termeltek, hanem kisebb mennyiségű nyomtatási feladatok esetén lassúak és költségesek is voltak. Ezenkívül a kiskereskedelmi fogyasztóknak várakozniuk kellett a nyomtatott példányok megszáradására – ami nem ideális a gyors tempójú kiskereskedelmi környezetben.

A vállalatnak olyan új digitális nyomtatási megoldásra volt szüksége, amely megfelelően válaszol a gyorsan változó méretű példányok feldolgozása és a megfelelő ár által támasztott kihívásokra.A SZÉLES FORMÁTUMÚ NYOMTATÓK LÁTTÁN IGAZÁN JÓ BENYOMÁSUNK LETT A CANONRÓL.

Tom Cambré, az Impressa technológiai igazgatója

Teljes körű nyomtatási megoldás

A Canonnal tanácsadóival folytatott konzultáció alapján az Impressa vásárolt egy ColorWave 700 készüléket. Az új digitális nyomtatási megoldás rövid időn belül jó benyomást keltett, hiszen gyorsan és hatékonyan tudtak kiváló minőségű nyomatokat előállítani, bármely méretben, színesben vagy fekete-fehéren.

A gyors, rugalmas és költséghatékony igény szerinti nyomtatási feladatok ajánlásával a cég forradalmasította a vállalat szolgáltatási portfólióját. Mindössze hat hónap után az Impressa még egy Canon készüléket vásárolt vállalkozása nyomtatási lehetőségeinek teljes mértékű kiszélesítéére.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Több munka, kevesebb veszteség

A ColorWave 700 által biztosított intelligens nyomtatásnak köszönhetően a vállalat munkaterhelése 15–20%-kal növekedett. Az Impressa befektetése is megtérült a számításainak megfelelően mindössze három hónap alatt.

A magától működő technológiának köszönhetően az új digitális nyomtatási megoldás csökkentette a terhet a személyzet válláról, és elősegítette, hogy nagyságrendekkel csökkenjen a hulladék mennyisége – ami fontos előny a környezetvédelem iránt elkötelezett vállalkozások számára.

Az Impressa új, izgalmas alkalmazási lehetőségek után kutatva tapétákkal kezdett kísérletezni, ami már valódi lehetőséget jelent a jövőre nézve.

Canon ColorWave 700 printing poster


AZ ELSŐ KÉSZÜLÉK ÁLTAL A VÁLLALKOZÁSUNKRA GYAKOROLT POZITÍV HATÁS ARRA ÖSZTÖNZÖTT MINKET, HOGY EGY ÚJABB COLORWAVE KÉSZÜLÉKET VÁSÁROLJUNK.

Írta: Tom Cambré


Tudja meg, miként fejlesztheti vállalkozását professzionális nyomtatási szolgáltatásaink segítségével.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal!

Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba