Pimp Up Your Store (Dobja fel az üzletét)

Kiskereskedelmi POS (Point Of Sale – eladáshelyi) alkalmazások tárháza az üzlete átalakításához
Pimp up your store

A „Pimp up your Store” (Dobja fel az üzletét) a Canon exkluzív nyomtatott mintakönyve, mely bemutatja azokat az értékesítési pontokon használható alkalmazásokat, amelyek helytállnak a dinamikus kiskereskedelmi környezetben

Kiskereskedelem: Hogyan igazodhat el egy dinamikus piacon

A nyomdai szolgáltatók és a dekoratőrök tudják, mennyire fontos a kiskereskedelem. De a kiskereskedelem is olyan piac, amely gyorsan változik. Miért? Az e-kereskedelem és az online vásárlás miatt. Az üzleteknek innovatívnak és interaktívnak kell lenniük, hogy vonzani tudják a vevőket. Olyan izgalmas élményt kell jelenteniük a fizikailag jelenlévő vásárlók számára, mellyel az online vásárlás nem érhet fel. Itt jönnek a képbe a nyomtatott anyagok. A nyomtatás segítségével az üzletek kiváló minőségben, további értéket teremtve alakíthatják át a belső dekorációjukat. A nyomtatás segítségével az üzletek új megjelenést és élményeket kínálhatnak a vásárlóknak. A nyomtatás segítségével az üzletek kitűnhetnek a tömegből. Ebből a könyvből megtudhatja, hogyan hozzon létre lenyűgöző kiskereskedelmi POS-alkalmazásokat, és hogyan kövesse a legújabb kiskereskedelmi iparági trendeket. Olyan nyomatmintákat is fog találni, melyek új alkalmazásokhoz adnak majd ötleteket.

Több mint 30 különböző nyomathordozó, 6 nyomtatási technika

A „Pimp Up Your Store” (Dobja fel az üzletét) több, mint egy mintakönyv. A kiadvány a vizuális kommunikáció kiskereskedelemben használható útmutatója. Több mint 30 különböző nyomathordozót és hat digitális nyomtatási technikát mutat be, melyekkel lenyűgöző kiskereskedelmi POS-alkalmazásokat hozhat létre. A könyvben található mintákat UV és UVgel (Canon szabadalom), vízbázisú, Latex és (eco)Solvent, sőt CrystalPoint nyomtatási technológiával készítették, melyek kiváló minőségű és tartós nyomatokat biztosítanak. Legyen szó bolti reklámról, feliratokról vagy belső dekorációról, ez a könyv minden üzletnek kínál valamit.

Kattintson ide a Pimp Up Your Store (Dobja fel az üzletét) c. kiadványban bemutatott alkalmazások és nyomathordozók áttekintéséhez.

Pimp up your store 2

PVC-mentes

A környezet védelmére vonatkozó elvárások az elmúlt évtizedben nagyon fontossá váltak. Társadalmunk az EU-n belül és világszerte is az új környezetvédelmi célokra készül. A vállalatok jelentős lépéseket tesznek az ökológiai lábnyom és a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében. A vizuális kommunikáció terén a kiskereskedelmi iparágban egyre nagyobb a PVC-mentes anyagok iránti kereslet. Ez a könyv azt mutatja be, hogyan használhatja a PVC-mentes, széles formátumú nyomathordozókat lenyűgöző kiskereskedelmi alkalmazások létrehozásához. Több mint 30 különböző nyomathordozót tartalmaz, melyek közül néhány PVC-mentes és biológiailag lebomló, valamint hat digitális nyomtatási technikát, melyek kiváló minőségű és tartós széles formátumú nyomatok előállítását teszik lehetővé. Legyen szó bolti reklámról, feliratokról, belső- vagy ablakdekorációról, ez a könyv minden üzletnek kínál valamit.

PVC-vrij

A tökéletes választás

Minden Canon Imaging Supplies széles formátumú nyomathordozót a vizuális kommunikációs piacon legszélesebb körben használt digitális nyomtatási technológiákhoz teszteltek és szavatolnak. A nyomathordozók és a kellékanyagok közvetlenül megvásárolhatók dedikált értékesítési csapatunkon keresztül. Mi a tökéletes választás lehetőségét kínáljuk Önnek.

Az "Útmutató a Canon Imaging Supplies nyomathordozókhoz" oldalon minden tudnivalót megtalál a széles formátumú médiákról. Csak válassza ki a kívánt nyomtató(ka)t és alkalmazásokat, hogy megtalálja a legmegfelelőbb széles formátumú nyomathordozót. Akár fotópapírra, vinylre, textilre, vászonra vagy speciális papírra van szüksége, nálunk biztosan a legjobb termékeket kapja a művészi nyomatokhoz, poszterekhez, hirdetőtáblákhoz vagy lakberendezési projektekhez.