Digitális dokumentumkezelés a logisztikában

Tapasztalja meg, hogyan lendíti fel a szállítmányozási folyamatot a gyorsabb, automatizált adminisztráció!

digitalizáció, logisztika, logisztikai folyamatok, ellátásmenedzsment, asszisztens, digitális asszisztens, időhatékonyság, egyszerűség

Az Ön cégénél is gondot okoz a végtelen mennyiségű papír alapú dokumentum? Nehéz a dokumentumok iktatása és a szállítási folyamatok rendszerezése?

  • A Canon skálázható dokumentum és folyamatmenedzsment rendszere elősegíti a logisztikai-szállítmányozással kapcsolatos adminisztrációs folyamatok racionalizálását. A dokumentumkezelő rendszer egy átlátható digitális archiválási megoldást nyújt, amely automatikus indexeléssel és vonalkód felismeréssel csökkenti az adminisztrációs terheket.
  • Vállalati dokumentumoktól roskadó irattár helyett egy intelligens, könnyen kezelhető automatizált rendszert kap, mely képes a beépített jelentések, vagy akár egyedi riportok futtatására is. Ennek köszönhetően gyorsabbá válnak a munkafolyamatok és munkatársai kapacitását sem kell a monoton papírmunkára fordítani!

Ismerje meg, hogyan támogatja a Canon dokumentumkezelő rendszere az Uber India vállalat logisztikai folyamatait.

Nincs több papír alapú fuvarlevél, megrendelőlap és teljesítési igazolás!

Automatikus, helytakarékos dokumentumkezelő és folyamatirányítási rendszereinkkel könnyebbé válnak a logisztikai folyamatok.

Mit szólna, ha azt mondanánk, megtaláljuk a szervezetéhez illő megoldást?

Kapcsolódó szolgáltatások