Digitális dokumentumkezelés a gyártó-termelő iparban

Ismerje meg a meglévő vállalati rendszerekbe integrálható, hatékony és megbízható Canon automatizált dokumentum menedzsment rendszert!

Bonyolult adminisztrációs folyamatok, nehezen kezelhető és megbízhatatlan papíralapú nyilvántartás?

  • A Canon iparágspecifikusan alakítható és skálázható megoldása probléma mentessé teszi az adattárolást és a termékadatok visszakeresését.
  • Ön speciálisan cégére szabott dokumentum és folyamatmenedzsment funkciókat kap, amelyeket egy alkalmazáson belül használhat - vagyis végre nem kell többféle szoftvert egy időben kezelnie, hogy rendben haladjon a gyártással kapcsolatos adminisztráció.
  • Vállalati dokumentumoktól roskadó irat raktár helyett képzeljen el egy intelligens, könnyen kezelhető automatizált rendszert, melyen keresztül a keresett adatok/információk azonnal elérhetőek beépített vagy egyedileg fejlesztett jelentéseken keresztül. A rendszer segíti a gyártással kapcsolatos adminisztrációs folyamatok ésszerűsítését és többé munkatársai kapacitását sem kell a monoton papírmunkára fordítania!

Ismerje meg, hogyan támogatja a Canon dokumentumkezelő rendszere a Scania vállalat gyártási folyamatait.
gyártás, termelés, költséghatékonyság, ipar, termelőipar, költségcsökkentés

Precíz adattárolás, könnyű visszakereshetőség, profi információ menedzsment. Automatikus, helytakarékos dokumentum és munkafolyamat menedzsment rendszereinkkel könnyebbé válik a gyártással - termeléssel kapcsolatos adminisztráció.

Mit szólna, ha azt mondanánk, megtaláljuk a szervezetéhez illő megoldást?

Kapcsolódó szolgáltatások