CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANON
OPTIKAI MINŐSÉG

Minden Canon távcső lencséjét mi tervezzük és a híres optikai technológiánkat használva gyártjuk annak érdekében, hogy az ideális képélményt nyújtsuk számodra.

Kiemelkedő minőség a legjobb kép érdekében

A Canon távcsövek optikái abszolút elsők a felbontóképesség terén, még gyenge fényviszony mellett is – függetlenül attól, hogy mekkora nagyításra van szükséged.

Teljes szélességében éles

Élvezd a témád hibátlan és részletes azonosítását a térelemnek köszönhetően, amely teljes szélességében bámulatosan tiszta nézetet nyújt számodra.

Edge to edge sharpness

Precíziós Canon lencsék

A Canon távcsövek optikái az egyedülálló EF kamera lencséinek hagyományain alapulnak – sőt a 10x42L IS WP modell még a nívós L sorozatú lencsék szabványának szintjét is elérik. A Canon precíziós optikája pozitív képtorzítási tulajdonságának köszönhetően az egyenes vonalak egyenesnek látszanak.

Precision Canon lenses

Élénk képélmény

Tapasztald meg az élénk, nagy kontrasztú képet pontos színegyensúllyal a Super Spectra lencsebevonatnak köszönhetően, amely kiküszöböli a szellemképeket és becsillanást.

A vivid viewing experience

Csodálatos szín

Csúcsmodelljeink, a 18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS és a 14x32 IS, rendkívül kis fényszórású üvegből (UD) készült lencseelemekkel rendelkeznek a tökéletes színminőség érdekében, így segítve a témáid pontos azonosításában.

Beautiful colour

Találd meg a számodra tökéletes távcsövet

Az érdeklődési körödnek vagy a termék típusa alapján válaszd ki a számodra megfelelő Canon távcsövet.