Birdwatching brightness
alt text goes here

TÁVCSŐ
FÉNYEREJE

A Canon távcsöveit arra tervezték, hogy gyenge fényviszonyok mellett is a legjobb felbontást és fényerőt nyújtsák a tisztább nézet érdekében.

Számodra mekkora fényerő a legjobb?

A Canon különböző fényerejű távcsöveket kínál, hogy a lehető legtisztább képet nyújtsa számodra nappal, szürkületben vagy csillagfigyelés közben egyaránt.

Fényesebb nézet gyenge fényviszonyok mellett

A gyenge fényviszonyok vagy csillagfigyelés közbeni tisztább és fényesebb nézet érdekében válaszd a legnagyobb nagyítású, fényesebb tárgylencsével rendelkező távcsöveink egyikét, például a 15x50 IS AW modellt.

A brighter view in low light

Nappali nézet

A kompaktabb távcsöveink, mint a 8x25 IS vagy a 10x30 IS II modellek, elég fényerővel rendelkeznek ahhoz, hogy tiszta nappali nézetet nyújtsanak, és utazási fényviszonyok mellett is nagyszerűen használhatóak.

Daylight viewing

A távcső fényerejének bemutatása

Távcsöveinket a 25 mm-től (pl. a 8x25 IS) a legfényesebb, 50 mm-ig (pl. a 15x50 IS AW) terjedő tárgylencseátmérővel kínáljuk. Adott nagyítás mellett a 10x42-es távcsövek nagyjából kétszer olyan fényesek, mint a 10x30-asok, az 50 mm-es és a 42 mm-es, nagyobb frontlencseátmérővel (a tárgylencseátmérő és a nagyítás hányadosa) rendelkező távcsövek fényesebb, szélesebb és tisztább képet nyújtanak, ugyanakkor nagyobbak és nehezebbek.

Understanding binocular brightness

Találd meg a számodra tökéletes távcsövet

Az érdeklődési körödnek vagy a termék típusa alapján válaszd ki a számodra megfelelő Canon távcsövet.