ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

IDŐJÁRÁSÁLLÓ ÉS
KOMPAKT TÁVCSÖVEK

A Canon vízálló és időjárásálló távcsövei a legmostohább szabadtéri viszonyoknak is ellenállnak. Utazz könnyedén kompakt modelljeinkkel.

Víz- és időjárásálló távcsövek

Válassz a prémium vízálló 10x42L IS WP távcsöveink közül, amelyek a Canon L sorozatának optikáival rendelkeznek, vagy az időjárásálló 18x50 IS AW és 15x50 IS AW modellek közül.

Szabadtéri tevékenységekhez ideális távcsövek

Ezek a strapabíró távcsövek jachtozáshoz vagy horgászathoz ideálisak – legyen szó bármilyen időjárásról. Nézd a csillagokat a legnagyobb nagyítású időjárásálló modelljeinkkel, vagy válaszd a hordozható 10x42L IS WP távcsöveket az elsőrangú madárfigyelési élményhez.

Ideal for outdoor activities

Bármilyen kalandhoz kellően strapabíró

A Canon időjárás- és vízálló modelljei stabil fogást biztosító markolattal rendelkeznek, a masszív gumiburkolatnak köszönhetően pedig az összes kalandodat kibírják.

Rugged enough for every adventure

Kiváló időjárásálló szigetelés

Az időjárásálló távcsöveink a japán ipari szabványnak (JIS4) megfelelő időjárás elleni szigeteléssel rendelkeznek, így ellenállnak a vízcseppeknek. A teljesen vízálló (JIS7) távcsöveink azt is kibírják, ha 1 méter mélységig 5 percre víz alá kerülnek.

Excellent weather sealing

Kompakt, könnyen hordozható távcsövek

Kompakt távcsöveink különböző nagyítással kaphatók: a 12x36 IS III modelltől a rendkívül kompakt és pehelykönnyű 8x25 IS modellig.

Utazáshoz, rendezvényekhez és látványsportok ideális távcsövek

A tökéletes útitárs – a kompakt és hordozható távcsöveink könnyedén elférnek egy kis táskában, így mindig kéznél lehetnek. Ideális megoldást nyújtanak, ha lényegesen közelebb szeretnél kerülni egy sporteseményhez vagy koncerthez.

Ideal for travel, events and sports

Egyszerű, kényelmes működtetés

A jól kiegyensúlyozott kialakítás kényelmes, egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. A nagy, gumis szemkagylókat a látásodhoz igazodva állíthatod be, a kényelmes szemtávolságnak köszönhetően pedig a szemüveget viselők is egyszerűen gyönyörködhetnek a teljes képmezőben.

Easy comfortable operation

Egyszerű ujjhegyvezérlés

Használd ki a nagy és könnyen hozzáférhető képstabilizátor gomb és a két kézzel működtethető, egyenletes fókuszálási tárcsa által nyújtott egyszerű érintésvezérlést.

Simple fingertip control

Válaszd a számodra tökéletes távcsövet

Az alapján dönts a számodra ideális távcső mellett, hogy mihez akarsz közelebb kerülni.