Canon emblémafelhasználási útmutató

A Canon tanácsa hivatalos ügyfelei és független viszonteladói számára

A Canon gondosan ügyel védjegyeinek és márkaneveinek védelmére. Éppen ezért útmutatót állított össze hivatalos partnerei és független viszonteladói számára a „Canon” emblémák és védjegyek weboldalakon és közösségi oldalakon történő használatával kapcsolatban.

Canon_logo_usage

SZABAD

  • Saját magának és vállalata nevének reklámozása.
  • Kijelenteni, hogy az Ön által vallott nézetek a saját és nem a Canon véleménye1.
  • A Canon emblémát weboldalon használni abban az esetben, ha az eladni kívánt Canon termék leírása vagy képe mellett jelenik meg a törvényes vállalkozás szokásos üzletmenete során, a termék eredetére való utalásként.

NEM SZABAD

  • A „Canon” nevet vagy a Canon védjegyet saját tartománynév vagy közösségi oldal fióknevének részeként használni.
  • A „Canon” emblémát vagy az embléma egy részét fióknevéhez tartozó ikonként, képként vagy fényképként használni.
  • A „Canon” emblémát rövidíteni, módosítani vagy más szóval, illetve képpel kombinálni.
  • A „Canon” nevet tartalmazó tartománynevet vásárolni vagy ilyen fiókot létrehozni közösségi oldalon, mivel a név ilyen módon történő használata sértené a Canon jogait2.
  • Képeinek, neveinek és szövegeinek megválasztása során úgy bemutatkozni vagy azt a látszatot kelteni, mintha a Canon-csoport tagja lenne.
  • A Canon vagy bármely harmadik fél elleni jogsértő, rágalmazó vagy zaklatásnak tekinthető tartalmat közzétenni.

Az útmutató weboldalakra és közösségi oldalakra vonatkozó alkalmazásával kapcsolatban javasoljuk független, hivatalos tanácsadás igénylését.

Ha további részletekre van szüksége a Canon embléma és védjegyek használatával kapcsolatban, egy teljes PDF/dokumentum érdekében, kérjük, írjon a corporate.communications@canon-europe.com e-mail-címre.¹Ne feledje, hogy az online közzétett tartalomért kizárólagos és jogi felelősség terheli. Feltétlenül tartsa tiszteletben a szerzői jogokkal, a rendeltetésszerű használattal, az adatvédelemmel, a pénzügyi adatszolgáltatással, valamint egyéb alkalmazandó jogszabályokkal kapcsolatos előírásokat.

²A Canon minden Canon védjegyet tartalmazó, harmadik fél által létrehozott tartománynevet bekér, és a közösségi oldalak fenntartóival eltávolíttatja a Canon jogait sértő fiókokat.