canon cameras mirrorless
no consumer

Tükör nélküli fényképezőgépek

Egy kompakt gép hordozhatóságának és egy DSLR minőségének ötvözete.

Mi az a tükör nélküli fényképezőgép?

A DSLR tükröt használ a fény keresőbe való tükrözéséhez. A tükör nélküli – más néven kompakt rendszerű – fényképezőgépben viszont nincs tükör vagy optikai kereső, ami által többnyire kisebbek a DSLR-eknél.

Ahelyett, hogy a keresőn keresztül az objektívbe néznél a kép megkomponálásához, a tükör nélküli fényképezőgépek hátulján lévő képernyőn jelenik meg a felvétel előnézete. Az eltérő kialakítás ellenére a DSLR-ekhez hasonlóan a tükör nélküli fényképezőgépek esetén is kreatívan bánhatsz az objektívekkel.

eos m10 lifestyle alina

Lenyűgöző minőség

Tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt és DSLR gépek legjobb tulajdonságait, így részletekben, színekben és hangulatokban gazdag, kiváló minőségű fényképeket készíthetsz – gyenge megvilágítás mellett is.

stunning quality

Tükör nélküli és DSLR készülékek összehasonlítása

A tükör nélküli fényképezőgép a DSLR számos ugyanolyan előnyével (mint például az objektívek cseréjére való lehetőséggel) rendelkezik, ráadásul sokkal kisebb a mérete.

Ugyanakkor a DSLR sok éves fejlődésen ment keresztül, és tökéletesítette a hagyományos kereső használatának élményét és kényelmét. A korszerű autofókusz rendszer miatt ezek a fényképezőgépek még a legtöbb problémát okozó témákat is rögzíteni tudják.

A megfelelő fényképezőgép kiválasztása

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Használhatok más objektíveket?

Tükör nélküli fényképezőgépeinkkel könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.

További információk

Mi az az EF-M objektív?

Az EF-M objektív hordozható, könnyű és kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezték. Az objektívek sorozatában az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

További információk

eos m3 ambient system

DSLR felfedezése

Csodás képminőség és korszerű teljesítmény. A DSLR fényképezőgépekkel feltárhatod kreatív lehetőségeidet.

Teljes kínálat

DSLR felfedezése