A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

NYOMTATÁS ÉS ALKOTÁS

Személyre szabás, nyomtatás, dekoráció: a Creative Park megkönnyíti a buli előkészületeit

Mindenki imádja a bulikat! Amikor az ember fiatal, a nagy eseményeknél és különleges alkalmaknál nincs is fontosabb a világon – születésnapok, karácsony, egy sikeres vizsga, a tanév vége... és még sorolhatnánk. Egy rendezvény megszervezése sokszor embert próbáló feladat: meg kell venni az ajándékokat, ki kell találni, milyen játékok és szórakoztató programok legyenek, meg kell oldani az ételek és italok kérdését – mindez gyakran annyi időt vesz el, hogy a dekorációk az utolsó pillanatra maradnak.

Szerencsére azonban a Canon Creative Park alkalmazása jó néhány időtakarékos, költséghatékony megoldást kínál, melyek még a legnagyobb kihívást jelentő bulik kívánalmainak is eleget tesznek. Maga az alkalmazás és a Creative Park weboldal is tele van stílusos, modern sablontervekkel, a születésnapi molinóktól és ajándéktáskáktól a fotófülke-kellékekig és alátétkészletekig. Az ötletes, vidám és színes tervek között életkortól függetlenül mindenki talál valami neki tetszőt.

Első lépésként töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Mindössze egy Canon ID-ra és egy támogatott Canon nyomtatóra lesz szükséged.

Kreatív anyagok minden alkalomra

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Legyen szó üdvözlőlapokról és meghívókról, vagy éppen zászlókról és bannerekről, rengeteg terv és sablon közül választhatsz.

A Creative Park alkalmazással mindent egy helyen beszerezhetsz, amikor dekorációra van szükséged valamilyen bulihoz. Ha még csak most ismerkedsz az alkalmazással, keresd meg a „Party” (Buli) kategóriát a „Featured” (Kiemelt) lap alatt, ahol a molinóktól, a táskáktól és a dobozoktól kezdve a névtáblákig és a bulikalapsablonokig mindent megtalálsz. Ha nem találod, amit keresel, vagy kíváncsi vagy néhány további lehetőségre, nézd meg a „Letters/Cards” (Levelek/Üdvözlőlapok) alcsoportot a „Category” (Kategória) lap alatt. A „Featured” lap alatt ráadásul egy külön „Birthday” (Szülinap) kategória is van, ahol születésnapi üdvözlőlapokat és kiegészítőket találsz.

Változatos témák az egyedi stílusú bulihoz

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Döntsd el, mi legyen a buli témája, és ennek megfelelően válassz kellékeket és dekorációt.

A Creative Park alkalmazással tematikussá teheted és egy adott stílusban szervezheted meg a bulidat, hogy az tükrözze az ízlésedet. Mit szólnál egy trópusi hangulatú bulihoz, amelyben trópusi növényeket ábrázoló meghívók és alátétkészletek, illetve görögdinnye vagy vidám ananász formájú ajándékdobozok emlékeztetnének a nyárra? Szerezz be néhány vidám fotófülke-kelléket, egy színes legyezők alkotta girlandot, és kész is vagy. Vagy választhatod a hercegnős témát is, mentazöld minikoronákkal, rózsaszín gyémántokból álló füzérekkel és szivárványszínű ajándékdobozokkal.

A Canon Matte MP-101 A4 fotópapírja ideális alapanyag a modellek hajtogatásához és a minőségi dekorációkhoz.

Saját elképzelések szerinti személyre szabás

Kapcsolódó cikkek
Create your own family treasure hunt

KREATÍV NYOMTATÁS

Rendezz saját családi kincsvadászatot

Fedezd fel, hogy PIXMA nyomtatód és egy kis képzelőerő segítségével hogyan készíthetsz elő egy izgalmas kalandot.

Print yourself a happy Halloween

KREATÍV NYOMTATÁS

Halloween-témájú nyomtatási ötletek

Szezonális ötletek szórakoztató és kísérteties dekorációhoz, jelmezekhez, finomságokhoz és még sok minden máshoz.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

Varázsolj vidámságot otthonodba ősszel

Fedezd fel, a tervező és alkotó Pippa Hiscock hogyan készített szórakoztató és személyes születésnapi papírdekorációt.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
A Creative Park alkalmazásban lévő sablonok nagy része testreszabható, tehát feltöltheted a fotótáradban lévő képeket, személyre szabott üzenetet adhatsz hozzá, majd közvetlenül az okostelefonról vagy táblagépről kinyomtathatod az anyagokat.

A Creative Park alkalmazás egyik nagy előnye, hogy a sablonok nagy része testreszabható, így saját képeiddel vagy szövegeddel egészítheted ki azokat. Miután letöltötted a sablont, képeket importálhatsz az alkalmazásba az okoseszközöd fotótárából, és az „Additional text” (Szöveg hozzáadása) funkciónak köszönhetően személyre szabott üzenettel teheted teljessé a választott sablont. Gyerekek is pillanatok alatt szerkeszthetik és tervezhetik tovább az általuk választott sablonokat, és amikor minden készen áll a nyomtatásra, csupán egy kompatibilis Canon PIXMA nyomtatóhoz kell csatlakozni vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Bátran kísérletezz

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Mindegyik sablonhoz világos útmutatók tartoznak, melyeket ki is nyomtathatsz, hogy könnyebb legyen követni őket. Majd hajtogass a kinyomtatott sablonokból 3D alkotásokat – ez a mutatós, pasztellszínű girland például ideális dekoráció lenne az ünnepi asztalra.

A sablonok külön kategóriákba vannak sorolva, az alkalmazás intuitív kialakításának köszönhetően pedig könnyen megtalálod azt a részt, amelyiket keressed. Ha találtál egy olyan sablont, amelyik tetszik, akkor vagy kattints a csillagra, hogy ezzel betedd a „Favourites” (Kedvencek) menübe, vagy kattints az „Edit” (Szerkesztés) lapra, hogy letöltsd a sablont. Mindegyik sablonhoz világos útmutatók tartoznak. Menet közben mentsd a projektjeidet a „Save” (Mentés) gombbal – a mentett elemek a „Your Items” (Saját elemek) menübe kerülnek át –, és amikor kész vagy, nyomd meg a „Print” (Nyomtatás) gombot.Írta: Claire Gillo

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához