legria family video cameras

LEGRIA kompakt videokamerák családi eseményekhez

Örökíts meg és ossz meg kiváló minőségű, bemozdulásmentes Full HD videókat a LEGRIA HF R termékcsalád kompakt videokameráival.

Intelligens optikai képstabilizátor

Az intelligens képstabilizátor éles, részletgazdag videókról gondoskodik – így Neked csak a felvételkészítésre kell összpontosítanod. Automatikusan érzékeli a témát, és 4 üzemmódból pontosan a megfelelő képstabilizátor-beállítást választja ki a mozgás ellensúlyozása és az elmosódás megelőzése érdekében.

Kiemelkedő rögzítési minőség

Hozd ki a legtöbbet a Full HD videókból az 50 kép/másodperces felvételkészítéssel, amellyel a gyorsan mozgó témák is élesen és tisztán örökíthetők meg.

highest quality recording
baby mode video cameras

Varázslatos gyermeki pillanatok

Örökítsd meg gyermeked első lépéseit, első szavait – és számos más fontos eseményt – a továbbfejlesztett Kisgyermek mód segítségével. Készíts szórakoztató albumokat akár három gyermekkel, és automatikusan mentsd el a kiválasztott albumba.

Videó megtekintése

Zoombeállító segéd

Nagy zoom használatakor könnyen szem elől tévesztheted a témát, a zoombeállító segéddel azonban nem kell emiatt aggódnod, és egyszerűen nyomon követheted az eseményeket. Egyetlen gombnyomásra megtalálja az elveszett témákat, valamint visszaállítja az eredeti zoomhelyzetet.

zoom framing assist

Kivételes hangzás rögzítése

Az Audió jelenetválasztó funkcióval és a nagy érzékenységű, beépített mikrofonnal készített felvételeket nemcsak nézni, hanem hallgatni is élvezet. Válassz ki egyet az 5 jelenet közül – például zene vagy beszéd –, és a hangbeállítások automatikusan felveszik a megfelelő értékeket.

audio scene select