Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Az EOS C300 PL, ez a forradalmian új, professzionális kamera ötvözi a már sokat bizonyított Canon videotechnológiát és objektíveket az EOS nyújtotta kreativitással. A cserélhető objektívek még soha nem látott szabadságot biztosítanak, hogy Ön minden történetet elmesélhessen.

Előnyök

  • 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD
  • Szabványos PL bajonettzár
  • Kompakt, moduláris, könnyű
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF CF-kártyára
  • Nagy érzékenység, alacsony zajszint
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p videokészítés
  • Távoli Wi-Fi vezérlés
  • Zökkenőmentes integráció

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon EOS C300 PL készüléket

8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD


A 3 csatornás RGB-feldolgozás révén a Canon által külön videorögzítésre tervezett és gyártott 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelővel Full HD minőségben rögzítheti a felvételeket. A Canon érzékelőtechnológiájának köszönhetően káprázatosan nagy felbontású képeket készíthet nagy érzékenységben és alacsony zajszinttel. Emellett kisebb mértékű a legördülő zár okozta torzítás, kevesebb energiát fogyaszt a készülék, ugyanakkor a nagyméretű érzékelőkre jellemző előnyöket - például a sekély mélységélességet - is élvezheti.

Szabványos PL bajonettzár


Az EOS C300 PL szabványos bajonettzára a profi filmesek által használt cserélhető objektívek, illetve a Canon Cinema objektívek széles választékával kompatibilis. 3 beépített, elektronikus ND-szűrő teszi rugalmasabbá a felvételkészítést.

Kompakt, moduláris, könnyű


Az EOS C300 PL különösen kompakt, és alapvető felvételkészítéshez való összeállításban mindössze 1869 g-ot nyom (objektív nélkül). A készülék a levehető markolatnak, fogantyúnak és több látószögű vezérlőegységnek köszönhetően tökéletesen kezelhető, a robusztus és cseppálló váz magnéziumötvözetből álló részei pedig garantálják, hogy különösen strapabíró és elnyűhetetlen maradjon.

50 Mb/s MPEG-2 MXF CF-kártyára


Broadcast minőségű, kész MPEG-2 MXF-fájlokat rögzíthet 50 Mb/s sebességgel két memóriakártyára (4:2:2) - memóriaváltásos és egyidejű rögzítési lehetőség közül választhat. Szabványos kimenetek (pl. HD-SDI), ezenkívül időkód, Genlock és Synch csatlakozó többkamerás felvételekhez

Nagy érzékenység, alacsony zajszint


Az EOS C300 PL fokozott érzékenységgel bír: akár ISO 20 000 érzékenység mellett is képes alacsony zajszintű képek rögzítésére, így szinte tetszőleges fényképezési viszonyok közötti használatra alkalmas.

Canon Log Gamma


A képek széles testreszabási lehetőségei között szerepel a beépített Canon Log Gamma, amellyel semleges képminőségű képek készíthetők nagy (800%-os) dinamikatartományban, ami maximális könnyedséget jelent az utómunkálatok során. 90-nél is több képparamétert állíthat, melyeket egyedi képprofilokként tárolhat a gépben vagy az SD-kártyán.

24,00p videokészítés


A gépnek alapkivitelben PAL, NTSC és 24,00p üzemmódja is van, így a 23,98p és az 59,94i közötti tartományon belül választhat képfrekvenciát. Az alkotómunka rugalmasabbá tétele érdekében 1 képkocka/mp-es lépésekben állíthatja a lassú/gyors videorögzítést.

Távoli Wi-Fi vezérlés


Ha van hordozható számítógépe, táblaszámítógépe vagy okostelefonja, egy egyszerű webböngésző felületen keresztül vezeték nélkül is felügyelheti a gép beállításait. Távolról vezérelheti az ND-szűrőket, hozzáadhat felvételi jelzéseket és feltölthet metaadatokat. (Ehhez opcionális vezeték nélküli adapter szükséges.)

Zökkenőmentes integráció


Az EOS C300 PL géppel készült felvétek gond nélkül beilleszthetők a korábban kialakított munkafolyamatokba, mivel kompatibilisek az összes profi NLE szoftvercsomaggal.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon EOS C300 PL nyomtató ​funkcióiról.

EOS C300 PL Értékelések

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.

Fontos frissítés