Nyílt forráskódú szoftver – információk

jquery-1.4.2.min.js

jQuery JavaScript Library, 1.4.2 verzió
http://jquery.com/
Copyright 2010, John Resig
A 2. verziójú MIT vagy GPL licencek alá tartozó kettős licencelésű.
http://jquery.org/license

Tartalmazza a Sizzle.js motort
http://sizzlejs.com/
Copyright 2010, The Dojo Foundation
Az MIT, BSD és GPL licencek alatt.

------------------------------------------------
jquery-ui-1.8.2.custom.min.js

jQuery UI 1.8.2
Copyright (c) 2010 AUTHORS.txt (http://jqueryui.com/about)
MIT (MIT-LICENSE.txt)
és GPL (GPL-LICENSE.txt) licencek alá tartozó kettős licencelésű.

http://docs.jquery.com/UI


------------------------------------------------
A MIT licenc (MIT)
Minden, a szoftverrel és a hozzá tartozó dokumentációs fájlokkal („Szoftver”) rendelkező személy számára díjmentesen biztosított az engedély a Szoftver korlátlan felhasználására, mely vonatkozik a Szoftver korlátozás nélküli használatára, másolására, módosítására, beolvasztására, közzétételére, terjesztésére, újraengedélyezésére és/vagy a Szoftver másolatának árusítására, valamint az engedély más személyekre történő átruházására az alábbi feltételek teljesülése esetén:

A fenti szerzői jogi nyilatkozatot és ezt az engedélyezési megjegyzést a Szoftver minden példányához vagy jelentős részéhez csatolni kell.

A CANON BÁRMINEMŰ KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT GARANCIAVÁLLALÁS NÉLKÜL, ADOTT ÁLLAPOTÁBAN BIZTOSÍTJA A SZOFTVERT. A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL IDE ÉRTENDŐ AZ ÉRTÉKESÍTHETŐSÉGRE ÉS AZ ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS A JOGSZEGÉS HIÁNYÁRA VONATKOZÓ GARANCIAVÁLLALÁST IS. A SZERZŐK VAGY A SZERZŐI JOG TULAJDONOSAI ELHÁRÍTANAK MINDEN FELELŐSSÉGET A SZERZŐDÉSBEN FOGLALT VAGY A SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI, A SZOFTVERBEN VAGY A SZOFTVEREN KÍVÜL, A SZOFTVER VAGY A SZOFTVER HASZNÁLATÁNAK KÖVETKEZTÉBEN FELMERÜLŐ MEGHIBÁSODÁSSAL VAGY EGYÉB KÁROKKAL KAPCSOLATBAN.

Feedback