Fényképek és videofelvételek tárolása, megtekintése és megosztása egyszerűen és egy helyen

Fedezd fel, hogyan lehet egyszerűen tárolni, élvezni és megosztani a fényképeket és videókat – otthonról. Küldd át legújabb kalandjaidat NFC-képes fényképezőgéped egyetlen érintésével, vagy töltsd le a képeket okoseszközödről könnyedén a Connect Station alkalmazással. Ezután akár HDTV-n is élvezheted őket, vagy barátaiddal és családoddal is megoszthatod online.

Csatlakozás a Canonnal

tájkép

Csatlakozás a Canonnal

Tapasztald meg, hogy a páratlan csatlakozásra képes fényképezőgépek, nyomtatók és a Connect Station CS100, hogyan teszik minden eddiginél könnyebbé a fényképek és videofilmek megosztását, nyomtatását, biztonsági mentését és élvezetét.

Videó megtekintése

Egyszerű képátvitel

Képek gyors importálása NFC-s fényképezőgépről, számítógépről, memóriakártyáról és USB-s eszközökről

Az NFC és Wi-Fi technológiák segítségével egyszerűen továbbíthatod legfrissebb fotóidat és videóidat a Connect Stationre egy NFC-képes Canon fényképezőgép vagy kamera egyetlen érintésével. Vezeték nélkül importálhatsz meglévő képeket számítógéped könyvtárából az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül, de használhatsz memóriakártyákat és USB-csatlakozókat is, ha legújabb műveidet több eszközről szeretnéd importálni. Ez azt jelenti, hogy szinte várakozás nélkül gyönyörködhetsz otthon a nagy képernyőn az összes értékes pillanatban.

USB-WI-FI

Speciális okoseszközös alkalmazás

Fájlok gyors és egyszerű le- és feltöltése okoseszközökre

Töltsd le az ingyenes Connect Station alkalmazást iOS vagy Android rendszerű eszközökre, és csatlakozz okoseszközeidhez automatikusan, hogy gyorsan és egyszerűen böngészhesd, továbbíthasd és oszthasd meg a fájlokat. A képeket és videókat könnyedén le- és feltöltheted, valamint megtekintheted és rendezheted is a Connect Stationön az egyszerűen használható, táblagépre és okostelefonra is optimalizált felületen.

Tarts mindent egy helyen

Tárold egy helyen a különféle készülékeken lévő fényképeket és videofilmeket

Minden fotót és videót egy helyre tehetsz a számos eszközzel való csatlakozási lehetőségnek és a Connect Station 1 TB-os merevlemezének köszönhetően. Az egyszerűen használható kezelőfelület segítségével gond nélkül albumokba rendezheted fényképeidet és videofilmjeidet, és könnyen meg is tekintheted őket. A további biztonság érdekében a fájlokat a külső 1 TB-os merevlemezre mentheted.

Fényképezőgép-tok ábra

Könnyű megosztás

A GPS bemutatása

Oszd meg a képeket a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik Connect Stationön

Oszd meg fényképeidet és videóidat gyorsan és egyszerűen közösségi oldalakon vagy egy másik Connect Stationnel. Töltsd fel a tartalmakat a felhő alapú szolgáltatásokra vagy a gond nélküli mentést és megosztást szem előtt tartva olyan közösségi oldalakra, mint a Flickr®, a Facebook™, a Google™ és az irista. A HDMI-kimeneten keresztül tv-készülékeden Full HD képekben gyönyörködhetsz családoddal és barátaiddal.

Vezeték nélküli nyomtatás

Nyomtass közvetlenül a Connect Stationről egy vezeték nélküli nyomtatóra

Böngéssz. Válassz. Nyomtass. A Connect Station rákapcsolódik a vezeték nélküli nyomtatóra, ami lehetővé teszi, hogy kinyomtasd a fényképeidet, és kirakd őket otthon a falra, vagy megoszd őket a családoddal és a barátaiddal. Csak nézegesd fényképeidet a tv-készülékeden, és válaszd ki a kedvenceidet, melyeket ki szeretnék nyomtatni.

vezeték nélküli nyomtatók

*A videomegosztás a Connect Station alkalmazással 2017 tavaszától válik elérhetővé.

Értékelések

Műszaki adatok

Tudjon meg még többet a CS100 Connect Station jellemzőiről és képességeiről.

Fényképek és videofilmek importálása Wi-Fi-n és NFC-n keresztül

Fényképek és videofilmek importálása Wi-Fi-n és NFC-n keresztül

Küldés és fogadás

Más Connect Stationökre történő küldés és onnan való fogadás

100%-os csatlakozás

100%-os csatlakozás

1 TB-os tárhely

1 TB-os tárhely

Tekintsd meg a teljes specifikációt

Tanulás és felfedezés

A CS100 Connect Station beállítása

A CS100 Connect Station beállítása és használata

A számos videó végigvezet a beállítási, csatlakoztatási, átviteli, megtekintési, megosztási és biztonsági mentés eljárásokon, hogy fontos emlékeid megmaradjanak.

Videók megtekintése

Ajánlatok neked

Kompatibilis termékek