Canon Connect Station CS100

Fényképek és videofelvételek tárolása, megtekintése és megosztása egyszerűen és egy helyen

Fedezd fel, hogyan lehet egyszerűen tárolni, élvezni és megosztani a fényképeket és videókat – otthonról. Küldd át legújabb kalandjaidat NFC-képes fényképezőgéped egyetlen érintésével, vagy töltsd le a képeket okoseszközödről könnyedén a Connect Station alkalmazással. Ezután akár HDTV-n is élvezheted őket, vagy barátaiddal és családoddal is megoszthatod online.

0%

  Csatlakozás a Canonnal

  IMPORTÁLÁS

  Import

  Összes képed egyszerű importálása több eszközről

  A Connect Station NFC, Wi-Fi és USB-csatlakozásának, a Connect Station okoseszközös alkalmazásnak, valamint a memóriakártya-nyílásoknak köszönhetően könnyen importálhatsz képeket többféle eszközről is. A HDMI kimenet által Full HD képekben gyönyörködhetsz a tv-készülékeden. .

  TÁROLÁS

  Store

  Gyönyörködj egy helyen a különféle készülékeken lévő fényképekben és videofilmekben

  Tárold a Connect Station 1 TB-os merevlemezén a fényképezőgépeden, számítógépeden, valamint okostelefonodon vagy más eszközödön lévő fényképeket és videofilmeket.

  MEGOSZTÁS

  Oszd meg a képeket a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik Connect Stationön

  Gyönyörködj a Full HD képekben, majd oszd meg őket gyorsan és könnyen a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik megosztóportálon.

  Share

  Egyszerű képátvitel

  Képek gyors importálása NFC-s fényképezőgépről, számítógépről, memóriakártyáról és USB-s eszközökről

  Az NFC és Wi-Fi technológiák segítségével egyszerűen továbbíthatod legfrissebb fotóidat és videóidat a Connect Stationre egy NFC-képes Canon fényképezőgép vagy kamera egyetlen érintésével. Vezeték nélkül importálhatsz meglévő képeket számítógéped könyvtárából az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül, de használhatsz memóriakártyákat és USB-csatlakozókat is, ha legújabb műveidet több eszközről szeretnéd importálni. Ez azt jelenti, hogy szinte várakozás nélkül gyönyörködhetsz otthon a nagy képernyőn az összes értékes pillanatban.

  Speciális okoseszközös alkalmazás

  Fájlok gyors és egyszerű le- és feltöltése okoseszközökre

  Töltsd le az ingyenes Connect Station alkalmazást iOS vagy Android rendszerű eszközökre, és csatlakozz okoseszközeidhez automatikusan, hogy gyorsan és egyszerűen böngészhesd, továbbíthasd és oszthasd meg a fájlokat. A képeket és videókat könnyedén le- és feltöltheted, valamint megtekintheted és rendezheted is a Connect Stationön az egyszerűen használható, táblagépre és okostelefonra is optimalizált felületen.

  Tarts mindent egy helyen

  Tárold egy helyen a különféle készülékeken lévő fényképeket és videofilmeket

  Minden fotót és videót egy helyre tehetsz a számos eszközzel való csatlakozási lehetőségnek és a Connect Station 1 TB-os merevlemezének köszönhetően. Az egyszerűen használható kezelőfelület segítségével gond nélkül albumokba rendezheted fényképeidet és videofilmjeidet, és könnyen meg is tekintheted őket. A további biztonság érdekében a fájlokat a külső 1 TB-os merevlemezre mentheted.

  one-place

  Könnyű megosztás

  Oszd meg a képeket a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik Connect Stationön
  Oszd meg fényképeidet és videóidat gyorsan és egyszerűen közösségi oldalakon vagy egy másik Connect Stationnel. Töltsd fel a tartalmakat a felhő alapú szolgáltatásokra vagy a gond nélküli mentést és megosztást szem előtt tartva olyan közösségi oldalakra, mint a Flickr®, a Facebook™ és a Google™. A HDMI-kimeneten keresztül tv-készülékeden Full HD képekben gyönyörködhetsz családoddal és barátaiddal.

  share-to-connect

  Vezeték nélküli nyomtatás

  Nyomtass közvetlenül a Connect Stationről egy vezeték nélküli nyomtatóra

  Böngéssz. Válassz. Nyomtass. A Connect Station rákapcsolódik a vezeték nélküli nyomtatóra, ami lehetővé teszi, hogy kinyomtasd a fényképeidet, és kirakd őket otthon a falra, vagy megoszd őket a családoddal és a barátaiddal. Csak nézegesd fényképeidet a tv-készülékeden, és válaszd ki a kedvenceidet, melyeket ki szeretnék nyomtatni.  *A videomegosztás a Connect Station alkalmazással 2017 tavaszától válik elérhetővé.

  wireless-printers

  Műszaki adatok

  Tudjon meg még többet a CS100 Connect Station jellemzőiről és képességeiről.

  Fényképek és videofilmek importálása Wi-Fi-n és NFC-n keresztül

  Fényképek és videofilmek importálása Wi-Fi-n és NFC-n keresztül

  Küldés és fogadás

  Más Connect Stationökre történő küldés és onnan való fogadás

  100%-os csatlakozás

  100%-os csatlakozás

  1 TB-os tárhely

  1 TB-os tárhely

  Tekintsd meg a teljes specifikációt

  Értékelések

  Ajánlatok neked

  Kompatibilis termékek

  További ajánlatok…

  eosbeginners

  EOS kezdőknek

  Válts digitális tükörreflexes fényképezésre, és élvezz több kreatív szabadságot egy könnyen használható fényképezőgéppel, amellyel lenyűgöző fényképeket és videókat készíthetsz.

  03

  Termékregisztráció

  A naprakészség és támogatás biztosítása érdekében regisztráld Canon termékedet.