Canon Connect Station CS100

Fényképek és videofelvételek tárolása, megtekintése és megosztása egyszerűen és egy helyen

Fedezd fel, hogyan lehet egyszerűen tárolni, élvezni és megosztani a fényképeket és videókat – otthonról. Küldd át legújabb kalandjaidat NFC-képes fényképezőgéped egyetlen érintésével, vagy töltsd le a képeket okoseszközödről könnyedén a Connect Station alkalmazással. Ezután akár HDTV-n is élvezheted őket, vagy barátaiddal és családoddal is megoszthatod online.

0%

  Csatlakozás a Canonnal

  Connect-with-canon

  Csatlakozás a Canonnal

  Tapasztald meg, hogy a páratlan csatlakozásra képes fényképezőgépek, nyomtatók és a Connect Station CS100, hogyan teszik minden eddiginél könnyebbé a fényképek és videofilmek megosztását, nyomtatását, biztonsági mentését és élvezetét.

  Videó megtekintése

  IMPORTÁLÁS

  Import

  Összes képed egyszerű importálása több eszközről

  A Connect Station NFC, Wi-Fi és USB-csatlakozásának, a Connect Station okoseszközös alkalmazásnak, valamint a memóriakártya-nyílásoknak köszönhetően könnyen importálhatsz képeket többféle eszközről is. A HDMI kimenet által Full HD képekben gyönyörködhetsz a tv-készülékeden. .

  TÁROLÁS

  Store

  Gyönyörködj egy helyen a különféle készülékeken lévő fényképekben és videofilmekben

  Tárold a Connect Station 1 TB-os merevlemezén a fényképezőgépeden, számítógépeden, valamint okostelefonodon vagy más eszközödön lévő fényképeket és videofilmeket.

  MEGOSZTÁS

  Oszd meg a képeket a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik Connect Stationön

  Gyönyörködj a Full HD képekben, majd oszd meg őket gyorsan és könnyen a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik megosztóportálon.

  Share

  Egyszerű képátvitel

  Képek gyors importálása NFC-s fényképezőgépről, számítógépről, memóriakártyáról és USB-s eszközökről

  Az NFC és Wi-Fi technológiák segítségével egyszerűen továbbíthatod legfrissebb fotóidat és videóidat a Connect Stationre egy NFC-képes Canon fényképezőgép vagy kamera egyetlen érintésével. Vezeték nélkül importálhatsz meglévő képeket számítógéped könyvtárából az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül, de használhatsz memóriakártyákat és USB-csatlakozókat is, ha legújabb műveidet több eszközről szeretnéd importálni. Ez azt jelenti, hogy szinte várakozás nélkül gyönyörködhetsz otthon a nagy képernyőn az összes értékes pillanatban.

  Speciális okoseszközös alkalmazás

  Fájlok gyors és egyszerű le- és feltöltése okoseszközökre

  Töltsd le az ingyenes Connect Station alkalmazást iOS vagy Android rendszerű eszközökre, és csatlakozz okoseszközeidhez automatikusan, hogy gyorsan és egyszerűen böngészhesd, továbbíthasd és oszthasd meg a fájlokat. A képeket és videókat könnyedén le- és feltöltheted, valamint megtekintheted és rendezheted is a Connect Stationön az egyszerűen használható, táblagépre és okostelefonra is optimalizált felületen.

  u288
  u292

  Tarts mindent egy helyen

  Tárold egy helyen a különféle készülékeken lévő fényképeket és videofilmeket

  Minden fotót és videót egy helyre tehetsz a számos eszközzel való csatlakozási lehetőségnek és a Connect Station 1 TB-os merevlemezének köszönhetően. Az egyszerűen használható kezelőfelület segítségével gond nélkül albumokba rendezheted fényképeidet és videofilmjeidet, és könnyen meg is tekintheted őket. A további biztonság érdekében a fájlokat a külső 1 TB-os merevlemezre mentheted.

  one-place

  Könnyű megosztás

  Oszd meg a képeket a közösségi oldalakon, a felhőben vagy egy másik Connect Stationön
  Oszd meg fényképeidet és videóidat gyorsan és egyszerűen közösségi oldalakon vagy egy másik Connect Stationnel. Töltsd fel a tartalmakat a felhő alapú szolgáltatásokra vagy a gond nélküli mentést és megosztást szem előtt tartva olyan közösségi oldalakra, mint a Flickr®, a Facebook™, a Google™ és az irista. A HDMI-kimeneten keresztül tv-készülékeden Full HD képekben gyönyörködhetsz családoddal és barátaiddal.

  share-to-connect

  Vezeték nélküli nyomtatás

  Nyomtass közvetlenül a Connect Stationről egy vezeték nélküli nyomtatóra

  Böngéssz. Válassz. Nyomtass. A Connect Station rákapcsolódik a vezeték nélküli nyomtatóra, ami lehetővé teszi, hogy kinyomtasd a fényképeidet, és kirakd őket otthon a falra, vagy megoszd őket a családoddal és a barátaiddal. Csak nézegesd fényképeidet a tv-készülékeden, és válaszd ki a kedvenceidet, melyeket ki szeretnék nyomtatni.  *A videomegosztás a Connect Station alkalmazással 2017 tavaszától válik elérhetővé.

  wireless-printers

  Műszaki adatok

  Tudjon meg még többet a CS100 Connect Station jellemzőiről és képességeiről.

  Fényképek és videofilmek importálása Wi-Fi-n és NFC-n keresztül

  Fényképek és videofilmek importálása Wi-Fi-n és NFC-n keresztül

  Küldés és fogadás

  Más Connect Stationökre történő küldés és onnan való fogadás

  100%-os csatlakozás

  100%-os csatlakozás

  1 TB-os tárhely

  1 TB-os tárhely

  Tekintsd meg a teljes specifikációt

  Értékelések

  Tanulás és felfedezés

  A CS100 Connect Station beállítása

  A CS100 Connect Station beállítása és használata

  A számos videó végigvezet a beállítási, csatlakoztatási, átviteli, megtekintési, megosztási és biztonsági mentés eljárásokon, hogy fontos emlékeid megmaradjanak.

  Videók megtekintése

  Ajánlatok neked

  Kompatibilis termékek