Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

A nagy teljesítményű Macrolite vaku mind terepen, mind a stúdióban kreatív megvilágítási lehetőségeket biztosít a közeliket készítő fotósok számára.

Előnyök

  • Körvakus kivitel, amely sokoldalú megvilágítási lehetőséget biztosít közelképek készítésekor
  • Kiváló teljesítmény 14-es kulcsszámmal (ISO 100, m)
  • Egymástól függetlenül állítható két vakucső, így kreatívan szabályozható a megvilágítás
  • A kompozíciót és élességállítást megkönnyítő LED-modellfények
  • Gyors és könnyen használható: a fényképezőgépről és a vakuról is vezérelhető

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Kreatív vakus makrofotózás


A kisméretű tárgyak egységes megvilágítását lehetővé tévő, körvakus kivitel a virágokat és rovarokat fényképező természetfotósok számára, valamint speciális tudományos alkalmazásokhoz egyaránt ideális. Az E-TTL II fényméréssel egyszerűbb a pontos vakuexpozíció.

Kreatív árnyékszabályozás


A két vakucső egymástól függetlenül, hat fokozatban szabályozható, így különféle megvilágítási stílusokat kínál. Ha mindkét vakucsövet azonos mértékben használja, árnyékmentes hatást érhet el, ha viszont az egyiket nagyobb fényerőre állítja be, kiemelheti a textúrákat. Az MR-14EX II Macro Ring Lite vakufeje elforgatható az objektív körül, így a fő fényforrás bármilyen szögből világíthat.

Nagy teljesítmény


A nagy kimenő teljesítménynek és a 14-es kulcsszámnak (ISO 100, m) köszönhetően kis rekeszérték is használható a közelképek maximális mélységélessége érdekében. A vaku fényképezés közben visszaküldi a színhőmérséklet-adatokat a fényképezőgépre, így elősegíti az optimális automatikus fehéregyensúly beállítását.

Integráció más vakukkal


Az MR-14EX II Macro Ring Lite többvakus megvilágítás esetén optikai vezeték nélküli fővakuként használható, amely kioldja a segédvaku módba állított Speedlite egységeket. Ez például akkor lehet hasznos, ha második vakuval világítja meg a hátteret.

Innovatív, intuitív kivitel


Az MR-14EX II Macro Ring Lite az EOS fényképezőgép kezelőszerveivel vagy a könnyen leolvasható pontmátrixos kijelzőn is vezérelhető. A nagy fényerejű, LED-modellfénnyel rossz fényviszonyok esetén könnyebben állítható az élesség és komponálható meg a kép, az egyedi beállításokkal pedig munkamódszerének megfelelően testre szabhatók a funkciók.

Megbízható teljesítmény


A gyors, csendes újratöltésnek köszönhetően a megfelelő pillanatban mindig készen áll. Az MR-14EX II Macro Ring Lite a teljes kisütést követően mindössze 5,5 másodpercen belül újra villantásra kész. A kétutas elektronikus átvitellel rendelkező, öntisztító vakupapucs megfelelő kapcsolatot biztosít a fényképezőgéppel.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Macro Ring Lite MR-14EX II funkcióiról és képességeiről.