Directional Stereo Microphone DM-E1

Páratlanul kristálytiszta hangsávokkal rögzítheted saját filmjeidet a Canon minőséget nyújtó sztereó puskamikrofonnal, amely kényelmes és sokoldalú rögzítést kínál.

Előnyök

  • Külső sztereó iránymikrofon EOS fényképezőgépekhez*
  • Részletgazdag felvétel a széles frekvenciatartománynak és a nagy érzékenységnek köszönhetően
  • Három iránymód a különböző jellegű hangrögzítésekhez
  • A nemkívánatos zajokat a rezgésgátló és a szélfogószivacs hárítja el
  • A kompakt, könnyű kialakításnak köszönhetően egyszerűen szállítható

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Külső puskamikrofon


A DM-E1 sztereó puskamikrofon kiváló filmes hangminőséget nyújt. Könnyedén vakupapucsra szerelhető, továbbá kompatibilis EOS fényképezőgépek széles skálájának 3,5 mm-es mikrofonbemenetéhez csatlakozik*.

Részletgazdag, valósághű hangok


Részletgazdag, valósághű hangokat rögzíthetsz, akár egy zenei előadás teljes hangtartományát is: a hegedűk és fuvolák magas frekvenciáitól a nagybőgők és basszusgitárok legmélyebb hangjáig, 50 Hz – 16 kHz tartományban. A -42 dB-es érzékenységgel pedig a leghalkabb hangokat is megtarthatod.

Rugalmas képességek az irány terén


Lenyűgöző hangtartományt adhatsz saját filmjeidhez az irányrögzítés három különböző módjának köszönhetően. A 90°-os és a 120°-os minták között könnyedén váltva a lehető legjobb minőségű sztereó felvételeket érheted el eltérő méretű terekben, a puska (monaurális) mód segítségével pedig a mikrofon felé beszélő alanyokat rögzítheted tisztán, a környezet zaja nélkül.

Kiváló minőségű hangsávok


A fényképezőgép vagy az objektív működtetéséből adódó rezgéseket ellensúlyozó rezgésgátló állvánnyal tiszta, kiváló hangminőséget érhetsz el nemkívánatos zajok nélkül; a mellékelt szélfogószivacs a külső szél zaját csökkenti; a 66 db-es jel-zaj arány pedig kioltja a háttérzajokat.

Hordozhatóság


A kompakt, könnyű kialakításnak hála bárhová könnyedén magaddal viheted mikrofonodat. Fényképezőgéppel és objektívvel kombinálva nagyszerű kis kamerát kapsz, amellyel kényelmesen rögzíthetsz még akkor is, ha hosszabb ideig kézben tartod. A súlyt a könnyű gombelem is a minimumon tartja.

*Nem ajánlott az EOS-1D Mark IV és EOS 550D típusokkal, mivel azok nem rendelkeznek a mikrofonbemenethez szükséges kézi hangvezérléssel

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Directional Stereo Microphone DM-E1 funkcióiról és képességeiről.

  • DM-E1 sztereó puskamikrofon
  • Szélfogó a DM-E1 típushoz
  • Kezelési kézikönyv
  • Garancialevél