ALKALMAZÁS

Canon Content Transfer Mobile

Egy iOS alkalmazás, amely segítségével összekapcsolhatod iPhone telefonodat az XF605 kamerával, hogy egyszerűen feltölthesd a kamerán lévő felvételeket egy FTP-szerverre.

Előfizetési díjak érvényesek

Gyorsabb, egyszerűbb hír munkamenetek

A Content Transfer Mobile (CTM) egy iOS alkalmazás, amely lehetővé teszi a hír tartalmak letöltését iPhone-ra, majd 4G/5G vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül közvetlen feltöltését egy közvetítőállomás FTP-szerverére. Fejlett metaadat-kezelést is biztosít.

XF605

Tartalom letöltése a kameráról egy okostelefonra

A CTM segítségével Wi-Fi-n vagy kompatibilis USB-C kábelen keresztül csatlakoztathatod az XF605 kamerát egy iPhone-hoz, és letöltheted az MP4, XML, metaadat és Audio Proxy fájlokat a telefonra.

Tartalom feltöltése okostelefonról egy FTP szerverre

Azon felül, hogy kiválaszthatod, mely fájlok kerüljenek feltöltésre az FTP-szerverre, a CTM a még hatékonyabb munkafolyamat érdekében lehetővé teszi, hogy egyetlen művelettel letöltsd a tartalmad a kameráról és azonnal fel is töltsd egy szerverre.

XF605
XF605

Hír metaadatok szerkesztése

A CTM egy igen hasznos funkciója, hogy lehetővé teszi a metaadatok szerkesztését és azok importálását a felvétel elkészítése előtt vagy után. Támogatja a fájlkezelést és a NewsML-G2 szabványt is, biztosítva az egységességet és az egyszerű integrációt a közvetítési munkafolyamatba. Az XML-fájlok a CTM-ben szerkeszthetők és felmásolhatók a kamerára, valamint a CTM segítségével a kamerán rögzített metaadatok szerkeszthetők is, így a felhasználó a szerverre történő feltöltés előtt pontosíthatja azokat.

Kapcsolódó termékek

 • Professzionális videokamerák

  XF605

  Ez a sokoldalú, közvetítésra alkalmas minőségű, 4K-s videókamera fejlett autofókuszt, csatlakoztathatóságot és folyamatos adatátvitelt kínál a nagy kihívást jelentő gyártási környezetekben.
 1. Támogatott nyelvek

  Elérhető angol, francia, olasz, német, spanyol, orosz, török és portugál nyelven is.

  Kompatibilitás – Canon XF605*

  *A képeken és a videókon látható Canon XF605 kinézete eltérhet a kereskedelmi forgalomban kaphatótól.