TERMÉKEK

PTZ kamerák

Kameránk távoli pásztázás, döntés és zoom funkcióinak köszönhetően könnyű vezérlés mellett figyelhet meg nagy területeket, és követhet tárgyakat egyszerűen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

PTZ camera

Egyszerű kezelés

A modellek könnyen telepíthetőek, és nagy látószöggel rendelkeznek, így ideálisak olyan felhasználási területekhez, mint a közlekedésfelügyelet, a városi megfigyelés vagy kereskedelmi parkok.

Széles látómező

Amikor nagyobb területek megfigyelő pásztázására van szükség, ezen modellek távoli pásztázás, döntés és zoom funkciói jócskán megtérülnek. Hatalmas területeket lehet gyorsan megfigyelni – manuálisan vagy automatikusan –, a tárgyak pedig könnyedén nyomon követhetők és szemmel tarthatók. Ha a későbbiekben további vizsgálatra van szükség, a nagy teljesítményű zoom részletes, kiváló minőségű közelképeket tud készíteni gyenge megvilágítás esetén is.

Opcionális házak és tartozékok

Garantált a rugalmas telepítés, mivel PTZ kameráink a hálózatról vagy Ethernet kapcsolaton keresztül kapnak áramot. Például a matt vagy az átlátszó kameraházak rugalmas telepítést tesznek lehetővé sokféle környezetben – a parkolóktól a koncerthelyszínekig.

Internal view of shopping centre

Szeretne többet megtudni a PTZ kamerákról?

Vegye fel a kapcsolatot hálózati kamerákkal foglalkozó csapatunkkal

LÉPJEN KAPCSOLATBA A CSAPATTAL!

Bizonytalan abban, hogy melyik termékre van szüksége vállalkozása számára?

LÉPJEN KAPCSOLATBA A CSAPATTAL!