CIKK

Hogyan biztosíts lenyűgöző részletgazdagságot nyomataidon az imagePROGRAF PRO-1000 segítségével

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Akár kiállításra, akár eladásra szánod képeidet, szükséged lesz egy professzionális nyomtatóra, amely kiváló részletgazdagságot és színeket képes előállítani – az imagePROGRAF PRO-1000 tökéletes partner a legjobb képek életre keltésében.

Ha a legjobb felvételek élethű visszaadására van szükség, a dinamika, a szín és a minőség a legfontosabb. Az imagePROGRAF PRO-1000 nyomtató az EOS sorozat vörös vonalát örökölte meg, amely a kivételes minőség szimbóluma. A modern, 12 tintás rendszerének, zökkenőmentes munkafolyamatának és a speciális fényképszerkesztő szoftvernek köszönhetően olyan fényképeket készíthetsz, amelyek hűek maradnak kreatív elképzeléséhez. Megmutatjuk, hogyan.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

A Canon „kristálytiszta” munkafolyamata

Az imagePROGRAF PRO-1000 lehetővé teszi a Canon EOS fényképezőgépek tulajdonosainak, hogy képeiket magabiztosan nyomtathassák ki az erre a célra készült fotó- és nyomtatószoftverek, a Digital Photo Professional, a Print Studio Pro és a Professional Print & Layout beépülő modulok segítségével. Az egyedülálló Canon beviteli-kimeneti munkamenet segítségével Canon EOS képeidet úgy szerkesztheted és nyomtathatod ki, hogy közben megőrzöd a fotók eredeti részletességét és tisztaságát.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Megnövelt munkafolyamatbeli használhatóság

A produktivitás és a hatékonyság a Canon nyomtatási beépülő moduljaival tovább fokozható. A népszerű fényképszerkesztő szoftverekhez készült Canon Print Studio Pro és Professional Print & Layout alkalmazásai leegyszerűsítik a nyomtatási folyamatot, és segítenek a pontosabb, a nyomatok kinézetét hűen tükröző képernyő megjelenítésében.

A Print Studio Pro segítségével a nyomtatási funkciók az egyszerű használat érdekében egyetlen képernyőn egyesíthetők, beleértve a körülvágáshoz és elforgatáshoz szükséges eszközöket, a nyomtatási beállításokat és az élő előnézetet. A Professional Print & Layout speciális felhasználói felülete lépésről lépésre végigvezet a nyomtatási folyamaton, zökkenőmentessé téve a munkafolyamatot.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Rugalmas beállítások és színkezelés

A Canon új beépülő moduljai szintén megkönnyítik a nyomtató, a papír, az elrendezés és a színek beállításait, hogy a legjobb minőségi nyomatokat készíthesd el. A mindkét beépülő modul esetében elérhető „Kontrasztvisszaadás” funkció a nagyobb tisztaság elérését is lehetővé teszi.

Az ICC-profil kiválasztásával az irányításod alatt tarthatod a színkezelést. A továbbfejlesztett nyomtatóprofil-kialakítás és az egyszerűen használható Black Point Compensation (Feketepont-kompenzáció) azt jelenti, hogy a színvisszaadás javítható, és a kép ICC profiljának legsötétebb pontja a nyomtatóéhoz igazítható. A leképezési mód és a próbanyomtatás is segít a képek élethű visszaadásában.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Kiváló fekete-fehér nyomatok

Vigyél filmes noir stílust képeidbe a szemet gyönyörködtető monokróm nyomatokkal. A LUCIA PRO tintarendszer négy dedikált fekete-fehér tintájával – fotófekete, matt fekete, szürke és fotószürke – kiváló minőségű, semleges tónusú, kivételes mélységű és tisztaságú fekete-fehér képek készíthetők.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Javított hatékonyság nagy mennyiségű nyomtatáshoz

A gyakori tintacsere megzavarhatja a munkafolyamatod, de a nagy kapacitású, 80 ml-es tintatartályoknak köszönhetően nyugodtan beburkolózhatsz a kreatív teredbe. Az egyszerűen cserélhető karbantartó kazetta növeli a hatékonyságot, ha nagy mennyiségű nyomatokat szoktál készíteni – a lebillenthető fedél mögött található mind a 12 tintatartály egyszerűen feltölthető a nyomtató elején keresztül.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Írta: Claire Price