eMaintenance

Az eMaintenance a Canon hálózati eszközök kezelésével járó számos időrabló feladat automatizálása révén lehetővé teszi, hogy a felhasználó a sürgősebb dolgokra koncentráljon.

  • Az adminisztráció megkönnyítése automatizált mérőleolvasással

  • Időmegtakarítás a távdiagnosztika segítségével

  • A fogyóeszközök automatikus megrendelése a készülék maximális üzemidejének biztosítására

  • Eszközhasználati profilok alkalmazása a telepítésnél

  • A Canon multifunkciós készülékekhez

A Canon eszközök kezelésére most hatékonyabb módszer áll rendelkezésre. Az eMaintenance számos időrabló feladatot automatizál a hálózati eszközök kezelési folyamatában. Így nyugodtan koncentrálhat a sürgősebb feladataira.   

Kevesebb adminisztráció, fáradság nélkül

Ahelyett, hogy havonta rögzíteni kellene a mért adatokat a későbbi egyeztetéshez, a eMaintenance a teljes folyamatot automatizálja. Az eMaintenance a legszigorúbb biztonsági protokolloknak megfelelően küldi meg az adatokat az interneten keresztül közvetlenül a szolgáltatónak; további felhasználói beavatkozás nélkül.  

Optimális üzemidő az aktuálisan használt eszközökhöz 

Az eMaintenance a Canon távdiagnosztika segítségével minden hálózatba kapcsolt Canon eszköz felügyeletét biztosítja. Hiba esetén, vagy ha a készülék nem az előre meghatározott szabványok alapján működik, a szolgáltató azonnal automatikus e-mail üzenetet kap az esetről. Ez garantálja a gyors reagálást: hívást egy termékszakértőtől vagy szerelő kiérkezését, valamint biztosítja a készülék maximális üzemidejét.  

Fejlettebb tonerkezelés 

Az eMaintenance automatikusan felméri, hogy a tonerszintek mikor alacsonyak, és előzetes megrendelést küld közvetlenül a szervizközpontba. Így nem kell többé kínlódni a kifogyott tonerrel, és nem kell készleteket felhalmozni.

Eszközhasználati profilok kiépítése 

Az eMaintenance segítségével áttekinthető minden eszköz állapota, terhelése és igénybevétele. Ez hasznos lehet annak eldöntésében, hogy egy nagy szervezeten belül hol és hogyan érdemes újabb eszközöket telepíteni.  

Az eMaintenance szoftver a Canon multifunkciós termékeihez készült, de néhány nem Canon gyártmányú készülékkel is működik.  További információkért forduljon a szolgáltatójához.