KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Vállalati fotó és videó

A kiváló minőségű fényképek és videók fontos kommunikációs eszközök a vállalat számára, és elengedhetetlenek a márkaismertség növeléséhez, valamint ahhoz, hogy a megfelelő üzenetet közvetítsd az ügyfeleidnek. A Canon fényképezőgép-, videó-, broadcast objektívek, streaming- és munkafolyamat-megoldások széles választékát kínálja, amelyekkel költséghatékonyan és időtakarékosan tökéletesítheted a vizuális marketinget.
Vállalati fotózás és videózás

Vállalati fotó és videó

Mutasd be vállalkozásod gyönyörűen

A kiváló minőségű képek és videók házon belüli elkészítése, legyen szó akár a közösségi oldalakról, az éves jelentésekről vagy a vállalati kommunikációról, segít csökkenteni a költségeket, és lehetővé teszi, hogy kézben tarthasd az irányítást, és következetes, magas színvonalat tarthass fenn. Ez rendkívül fontos ahhoz, hogy a megfelelő vállalati arculatot mutasd be, és jól közvetítsd az üzenetet. Professzionális DSLR fényképezőgépeink, könnyű, tükör nélküli fényképezőgépeink és videórendszereink választéka lenyűgöző tartalmakat, az ipari szabványnak megfelelő csatlakoztathatóságot, valamint hihetetlen képminőséget biztosító objektíveket kínál. Olvass tovább, és ismerd meg, hogyan kínál a Canon megfelelő megoldást vállalkozásod számára – vállalati arculatod jó kezekben van.

 • Kiváló minőségű, egyszerűen elkészíthető tartalom

  Kiváló minőségű, egyszerűen elkészíthető tartalom

  Hozz létre és ossz meg egyszerűen képeket és videókat a weboldaladon, a belső PR kommunikációban vagy a közösségi oldalakon. Használd a megfelelő színeket a figyelemfelkeltéshez, a nagy felbontású érzékelőknek köszönhetően pedig rendkívül éles képet kapsz, amelyek jól mutatnak a képernyőn.

 • Állóképek és videók hibrid megoldással

  Állóképek és videók hibrid megoldással

  Konzisztens és kiváló minőségű működés kivételes végeredményekkel olyan fényképezőgépekkel, amelyek mindezt intuitív vezérléssel képesek elvégezni, valamint rögzítési és adatátviteli funkciókkal, hogy mindenkivel megoszthasd az eseményeket.

 • Kiemelkedő megbízhatóság

  Kiemelkedő megbízhatóság

  A Canon közismert a folymatosan nagy hatékonyságú teljesítményt nyújtó termékeiről. Lásd el energiával a fényképezőgépeidet hálózati adapteren vagy akkumulátoron keresztül, és a készüléked sok évig működni fog a Canon legendás tartósságának köszönhetően.

 • Csatlakoztathatóság könnyed vezérléssel

  Csatlakoztathatóság könnyed vezérléssel

  Legyen része zökkenőmentes kameravezérlésben az egységes teljesítményt nyújtó, nyílt forráskódú SDK-val, amely USB-n keresztül, pontos szinkronizálással működik.

FOLYAMAT

Megoldás minden igényhez

A vállalati tartalmak számos formában jelennek meg, mint például állóképeken és videókon, és egyre gyakoribbak a streamelések és a közvetítések is. A megfelelő felszerelés fontos szempont, ezért kínálatunkban minden képességhez és célhoz találsz fényképezőgépet.
Canon fényképezőgépek és objektívek a kiváló minőségű tartalmakhoz

Canon fényképezőgépek és objektívek a kiváló minőségű tartalmakhoz

A Canon nagy felbontású fényképezőgépeinek és objektívjeinek díjnyertes termékcsaládja rendkívül pontos színvisszaadást és élességet biztosít.


 • Számtalan tükör nélküli, DSLR és videókamera közül választhatsz
 • Rendkívül éles és könnyű objektívek
 • Könnyen csatlakoztatható külső eszközökhöz

Állóképek, videók és sok más

A Canon mutatta be az első teljes képmezős DSLR fényképezőgépet, amellyel Full HD videók készíthetők, és azóta számos cinema és videókamerát hoztunk létre, amelyek már akár 8K felbontású felvételeket is képesek rögzíteni.


 • A Canon cserélhető objektívekből, fényképezőgépekből és tartozékokból álló EOS rendszere az egyik legkiterjedtebb a világon
 • Fényképezőgépek széles választéka, amellyel a költségvetésednek megfelelő áron forgathatsz filmeket, videózhatsz, streamelhetsz és készíthetsz állóképeket
 • Váltogasd az objektíveket a kompatibilis fényképezőgépek között gyorsan és egyszerűen

Állóképek, videók és sok más
Megbízhatóság minden áron

Megbízhatóság minden áron

Tudjuk, hogy az állásidő pénzbe kerül, ezért a Canon fényképezőgépek bizonyítottan megbízhatóak, és nagy igénybevételű körülmények között is használhatóak.


 • Az EOS rendszer legendás tartósságot és megbízhatóságot kínál
 • Az eredeti Canon akkumulátorokat úgy tervezték, hogy hosszan tartó teljesítményt nyújtsanak
 • Nagyszerű minőségű vevőszolgálat és támogatás cserekészülékkel, expressz szolgáltatással és javítással

Kapcsolódás és megosztás néhány másodperc alatt

A nagyszerű tartalmak rögzítése csak az első része a zökkenőmentes munkafolyamatnak; a megosztás ugyanilyen fontos, ezért fényképezőgépeink lenyűgöző csatlakoztathatósággal, alkalmazásokkal és személyre szabott szoftverrel rendelkeznek, hogy még eredményesebb lehess a felületeken.


 • Wi-Fi, USB és Bluetooth opciók az EOS termékcsaládban
 • Széles körű SD memóriakártya-támogatás a kényelem és a gyorsaság érdekében
 • Egyes típusok kettős memóriakártya-nyílással rendelkeznek

Kapcsolódás és megosztás néhány másodperc alatt

Segítünk vállalkozásodnak

Az alábbiakban bemutatjuk az ipar, a vállalkozás és a kereskedelem azon területeit, ahol a fényképezőgépeink javíthatják és fejleszthetik a vállalkozásodat.

 • Turizmus

  Turizmus

  Az úti célok és a szállás népszerűsítésekor a Canon felszereléseit használva csábítóan valósághű webes tartalmakat készíthetsz.

 • Sportklubok

  Sportklubok

  Nyújts betekintést a klubod mindennapi életébe a rajongók számára, és növeld a hűséget.

 • Kiskereskedelem

  Kiskereskedelem

  A Canon sikertermékeinek segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetsz rendszeres bejegyzéseket a közösségi felületeken.

 • Templomok

  Templomok

  Streamelj élő eseményeket a követőid számára a Canon PTZ-kamerákkal és vezérlőkkel.

Miért érdemes a Canon termékeit választani?

A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt több mint 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Termékeink és megoldásaink széles választékával mi vagyunk a fogyasztók, a vállalkozások közötti és az ipari digitális képalkotás első számú szolgáltatója, a kereskedelmi, kormányzati és orvosi SDK alkalmazásoktól kezdve a professzionális fényképezőgépekig, videókamerákig és objektívekig, amelyhez felülmúlhatatlan biztonsági mentési és támogatási szolgáltatást kínálunk.

 • Nagy felbontású fényképezőgépek

  Nagy felbontású fényképezőgépek

 • Kiváló objektívcsalád

  Kiváló objektívcsalád

 • Testreszabott szoftvermegoldások

  Testreszabott szoftvermegoldások

Kapcsolódó megoldások

 • alt text

  KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  3D-s fotogrammetria

  A 3D-s fotogrammetria a fényképes felmérés folyamatát jelenti, amely lehetővé teszi a fizikai elemek gyors és egyszerű beolvasását, szerkesztését és reprodukálását.

 • GettyImages-1187651037

  KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Fotófülke

  Többfunkciós képkészítő állomás, amellyel gyorsan és egyszerűen készíthetsz portrékat különféle eseményeken tengernyi beállítással. Pózolj, nyomd meg a gombot és nyomtasd ki a képeket másodpercek alatt.

 • Inspection SDK Fashion

  KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Kereskedelmi fotózás és videózás

  Fedezd fel, a divatipar hogyan készít naponta több ezer meggyőző termékfotót, ahol a gyorsaságnak fontos szerepe van abban, hogy kitűnj a zsúfolt piacon.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Canon Fejlesztői Program

  A Canon legfrissebb fejlesztői támogatási oldala hasznos erőforrások egész sorával várja a szoftverfejlesztői közösséget, akár üzleti megoldásokkal, akár digitális képalkotással kapcsolatos fejlesztésről van szó.

 • Kapcsolódó termékek

  • Inspection EOS R5

   KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

   Canon EOS R sorozat

   A Canon teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgépekből álló sorozata a nagy felbontású, élességgel és színekkel teli képek készítésének modern módját biztosítja.

  • EOS R System

   KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

   Canon objektívek

   A Canon objektívek világhírűek az élességükről, tartósságukról és sokoldalúságukról, és zökkenőmentesen működnek együtt a kiválasztott Canon fényképezőgéppel.

  • Inspection Speedlite EL-1

   KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

   Canon tartozékok

   A hálózati adapterektől és vakurendszerektől kezdve a speciális szűrőkön át egészen a fényképezőgéphez való robotfejig a Canon kínálatában megtalálod a megfelelő tartozékot.

  SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

  Szeretnél többet megtudni?

  Ha szeretnél többet megtudni a Canon üzleti megoldásáról, kövesd a Beszélj a Canonnal hivatkozást, add meg a szükséges információkat, és a profi képalkotó termékek dedikált B2B Segment csapatának egy tagja felveszi veled a kapcsolatot.