Canon Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

A Canon Print Plug-In for Office szoftver segítségével könnyedén készíthet széles formátumú nyomtatott dokumentumokat Word, Excel és PowerPoint fájljairól. Képzeljen el egy számtalan, nehezen követhető oldalt átfogó Excel projekt ütemtervet. Most már itt a lehetőség arra, hogy azt átalakítsa és elkészítse nem mindennapi, széles formátumú változatát – mindössze néhány lépésben.

Előnyök

  • Nyomtasson játszi könnyedséggel a Microsoft Office rendszerből, mindössze néhány lépésben
  • Nyomtasson első ízben anélkül, hogy a méretezés miatt aggódnia kellene
  • Egyesítsen több oldalt egy nagy méretű nyomtatott dokumentumban
  • Szegély nélküli nyomtatás – kiváló megoldás poszterekhez
  • Beállítások elmentése újbóli alkalmazás céljából

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon Print Plug-In for Office készüléket

Idő- és energiatakarékos


Biztosan Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy miként alakítsa a Word, Excel és PowerPoint dokumentumokat széles formátumú nyomtatott dokumentumokká. Nos, ez a gond mára már a múlté. A Canon Print Plug-In for Office szoftvere ezt a terhet leveszi az Ön válláról, és néhány lépésben lenyűgöző projektterveket, posztereket, szórólapokat és jeleket készít, igényei szerint.

Sokoldalas nyomtatás


Könnyedén egyesítheti egy fájl több oldalát egy széles formátumú nyomtatott dokumentumban. Ez nem mindennapi módja olyan képzési és oktatási anyagok készítésének, amelyek a grafikonok, szövegek és képek együttesét vonultatják fel és helyezik azokat egy megkapó vizuális eszköz szerepébe.

Szegély nélküli nyomtatás


Dokumentumainak nagyításával az imagePROGRAF nyomtatótekercs teljes szélességében nyomtathat. Ez pedig azt jelenti, hogy látványos posztereket készíthet a Microsoft Office fájlok legfontosabb részeinek felhasználásával.

Korábbi beállítások alkalmazása


A használatos nyomtatási beállításokat elmentheti és a jövőben (amennyiben szükséges) azokat újból alkalmazhatja.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon Print Plug-In for Office nyomtató ​funkcióiról.