Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Ez a nagy teljesítményű, kétoldalas nyomtatásra képes, fekete-fehér lézernyomtató gyakorlatilag bármilyen környezetbe problémamentesen integrálható a különböző hálózati csatlakoztatási lehetőségeknek, a PCL- és az opcionális PostScript-támogatásnak köszönhetően.

Előnyök

  • 33 lap/perc, az első nyomat 6 másodperc alatt készül el
  • 1200×1200 dpi nyomtatási felbontás
  • 512 MB beépített memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5e/6 és opcionális Adobe® PostScript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Energiatakarékos
  • Kétoldalas nyomtatás
  • Egyszerű tonerkazetta-csere

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP6670dn

Növelje hatékonyságát


A stílusos i-SENSYS LBP6670dn kompakt kialakításánál fogva könnyedén elfér az íróasztalon; nagy teljesítménye miatt leterhelt irodákba ajánljuk. A felhasználók élvezhetik egy monokróm lézernyomtató közelsége nyújtotta kényelmet, amely ráadásul villámgyorsan készít professzionális minőségű nyomatokat – 33 oldal/perc sebességgel. Az első nyomat mindössze 6 másodperc alatt elkészül, így nincs fölösleges várakozás.

Kiváló minőségű lézernyomtatás


Az éles, fekete szövegnek, és a tiszta, telt képeknek köszönhetően még meggyőzőbb üzleti dokumentumokat készíthet. Az i-SENSYS LBP6670dn akár 1200×1200 dpi felbontásra képes, így a nyomatok mindig kiváló minőségűek lesznek. 512 MB-os memóriájának köszönhetően a nyomtató a hálózati használat kihívásainak is képes megfelelni, valamint a nagyméretű, összetett dokumentumokkal és a részletgazdag ábrákkal is megbirkózik.

Egyszerű használat


Ezt a készüléket még a kezdő felhasználók is könnyen használhatják. Az intuitív, 5 soros LCD kijelzővel egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.

Zökkenőmentes hálózatba integrálás


Az i-SENSYS LBP6670dn nyomtató hálózatban is könnyen, gyorsan használható. Beépített Gigabit Ethernet hálózati kártyájának köszönhetően nagy munkamennyiséggel is könnyedén megbirkózik, a hálózat megterhelése nélkül. Tökéletesen illik minden üzleti környezetbe, mivel támogatja a PCL5e/6 ipari szabványt és opcióként az Adobe® PostScript nyomtatást is.

Kisebb energiafogyasztás, alacsonyabb költségek


Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően jelentősen csökkenthetők a papírkiadások és a papírpazarlás mértéke. A sokféle energiatakarékos funkció használatával szintén jelentősen csökkentheti üzemeltetési költségeit. Az i-SENSYS LBP6670dn Energy Star tanúsítvánnyal rendelkezik, és mindössze 1,0 wattot fogyaszt alvó módban. Mindössze 1,3 kWh-s átlagos energiafelvétele révén kategóriája egyik leginkább energiahatékony eszközének számít.

Problémamentes karbantartás


A költséghatékony minden-az-egyben festékkazettáknak köszönhetően – amely tartalmazza a toner-, a dob- és a tisztítóegységet is – a nyomtató maximális készenlétre képes, és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. A festékkazetta cseréje másodpercek alatt elvégezhető, és semmiféle felfordulással nem jár. Ha az eredeti Canon lézerkazettát használja, garantáltan minőségi nyomatokat készíthet.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP6670dn funkcióiról és képességeiről.

PCL Printing

PCL-nyomtatás

Optional PostScript Printing

Opcionális PostScript nyomtatás

USB connection

USB-csatlakozó

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.