Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Helytakarékos, gazdaságos monó lézernyomtató, amely tökéletes a személyi használatra. A minőségi, karbantartást nem igénylő nyomatokat biztosító, könnyen használható, energiatakarékos készülék különösen csendes.

Előnyök

  • Helytakarékos kialakítás
  • 18 lap/perc, az első nyomat 7,8 másodperc alatt készül el
  • Energiatakarékos
  • Csendes működés
  • Minden-az-egyben kazetta a karbantartást nem igénylő üzemeltetéshez

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon i-SENSYS LBP6020 készüléket

Kompakt és helytakarékos


Az íróasztalon kényelmesen elhelyezhető, kompakt és megfizethető fekete-fehér lézernyomtató tökéletesen alkalmas magánjellegű használatra. A kihúzható papírtálca-fedélnek köszönhetően az elegáns és helytakarékos készülék mérete mindössze 359×249×198 mm (szé × mé × ma)

Produktív teljesítmény


Használja ki a 18 lap/perces professzionális lézernyomtatási sebességet. A Canon gyors elsőnyomat technológiája gyors visszaállást biztosít alvó módból, az első nyomat pedig mindössze 7,8 másodperc alatt elkészül, így nem kell a nyomtatásra várakoznia és azonnal visszatérhet fontos feladataihoz.

Kivételes lézerminőség


A lehető legélesebb, legpontosabb és legrészletesebb grafikát az akár 2400×600 dpi nyomtatási felbontás és az automatikus képjavító funkció teszi lehetővé. A Canon MS tonert úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan optimális nyomtatási teljesítményt nyújtson.

Hatékony és csendes


Az energiatakarékos nyomtató alvó módban mindössze 0,8 wattot fogyaszt. A kényelmesen elhelyezett előlapi főkapcsolót könnyű elérni: ez tovább csökkenti az energiaköltségeket. A Canon egyedülálló kialakítású motorjának köszönhetően az i-SENSYS LBP6020 készenléti állapotban hangtalan, működés közben pedig kivételesen halk, így nem zavarja a munkát.

Minden-az-egyben kazetta


Az újrahasznosítható minden-az-egyben kazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A kompakt (a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket tartalmazó) kazetta villámgyors cseréjével és eredeti Canon lézerkazetta használatával biztosíthatja, hogy a nyomtató olyan legyen, mint új korában.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon i-SENSYS LBP6020 nyomtató ​funkcióiról.

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

USB connection

USB-csatlakozó