Canon i-SENSYS MF8580Cdw

i-SENSYS MF8580Cdw

Nagy teljesítményű hálózati multifunkciós készülék Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel, amellyel akár mobilkészülékekről is nyomtathat. Könnyen kezelhető, mégis hatékony funkcióinak köszönhetően vállalkozása a mindennapi feladatokra fókuszálhat.

Előnyök

  • Automatikus kétoldalas színes nyomtatás, másolás, beolvasás, faxolás hálózaton keresztül
  • Vezetékes és vezeték nélküli hálózati csatlakoztatási lehetőség PCL 5c/6 támogatással
  • Apple AirPrint™ és Google Cloud Print
  • 20 oldal/perc színes és fekete-fehér nyomtatás
  • Funkciógombok az egyszerű beolvasáshoz, környezetbarát másoláshoz és biztonságos nyomtatáshoz
  • 7 soros LCD kijelző
  • Beolvasás e-mailbe, hálózati mappába és USB-memóriaeszközre
  • Energiatakarékos

Termékjellemzők

A(z) Canon i-SENSYS MF8580Cdw részletesebb megtekintése

Hatékony és helytakarékos multifunkciós készülék


Növelje hatékonyságát ezzel a könnyen megosztható multifunkciós készülékkel, amely zavartalanul illeszkedik hálózatához és támogatja a mobilkészülékről történő nyomtatást. A könnyen kezelhető, tiszta, színes, 7 soros kijelző a felhasználó számára szükséges minden információt megjelenít. A multifunkciós készülék kombinálja az automatikus kétoldalas nyomtatást, másolást, lapolvasást és faxolást.

Egyszerű megosztás


Az i-SENSYS MF8580Cdw számos csatlakozási lehetőséget biztosít, legyen szó asztali számítógépről, mobilkészülékről, táblagépről vagy felhőről. A beépített Apple AirPrint™ támogatás automatikusan észleli a nyomtatót, így a dokumentumokat közvetlenül az iPhone vagy iPad készülékről nyomtathatja. Az ingyenes Canon mobil nyomtatási alkalmazás is biztosítja az Apple iOS készülékről történő vezeték nélküli nyomtatást. A felhasználók bárhonnan nyomtathatnak a multifunkciós készülékkel az interneten keresztül, a Google Cloud Print használatával.

Rugalmas csatlakoztathatóság


Az i-SENSYS MF8580Cdw hálózati használatra kész, Wi-Fi funkcióval rendelkezik és tökéletesen illik minden üzleti tevékenységhez, mivel támogatja a PCL5c/6 ipari szabványt.

Gyors és időtakarékos


Az i-SENSYS MF8580Cdw gyors, hatékonyabb munkavégzést biztosít. Mind a színes, mind a fekete-fehér dokumentumok nyomtatása és másolása 20 oldal/perc sebességgel történik egy 50 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagoló segítségével. A Canon gyors első nyomat technológia és a gyors első másolat révén nem kell sok időt vesztegetni várakozással.

Felhasználóbarát működés


Az egyszerű működtetést szolgáló egygombos megoldások könnyű hozzáférést tesznek lehetővé a gyakran használt funkciókhoz. Ilyenek például a gyors beolvasás közvetlenül a számítógépre és a környezetbarát másolás - mely utóbbinál több oldal egy nyomatban való nyomtatásával papírt és pénzt takaríthat meg -, továbbá a biztonságos nyomtatás, mellyel bizalmas dokumentumokat másolhat és csökkentheti a hulladék mennyiségét, illetve a nem kívánt nyomatok számát. A minden-az-egyben kazetta egyszerűsíti a karbantartást és növeli a megbízhatóságot.

Sokoldalú dokumentummegosztás


A Canon KÜLDÉS funkciójával gyorsabban és hatékonyabban küldheti el a dokumentumokat. Ez a funkció közvetlenül e-mailbe, hálózati mappába vagy USB-memóriaeszközre olvassa be a dokumentumokat. A nagyobb rugalmasság érdekében a beolvasott dokumentumokat elküldheti e-mail üzenetben a felhasználók okostelefonjára vagy táblagépére, majd a mobil nyomtatás segítségével kinyomtathatja az i-SENSYS MF8580Cdw készülékkel.

Energiát és pénzt takaríthat meg


A Canon On-Demand Fixing technológiájával időt és pénzt takaríthat meg anélkül, hogy kompromisszumot kötne a teljesítmény terén. ENERGY STAR® kompatibilitásának köszönhetően az i-SENSYS MF8580Cdw fogyasztása alvó módban mindössze 1 W, így piacvezetőnek számít ezen a téren.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS MF8580Cdw készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

User friendly colour display
Tablet and smartphone ready
Network scanning
Duplex Automatic Document Feeder
Scanning shortcut key
Paper Save Copy shortcut key
USB connection
Use and share over network
Automatic double sided printing
Colour Copy
High print quality
Super G3 FAX
+1 Optional Paper Cassette
PCL Printing
Scan to USB key
Professional Scan quality
Scan to email & folder
Secure print

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.