Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Ez a robusztus, kompakt Super G3 lézerfax készülék nagy LCD kijelzőjével, gyors teljesítményével és automatikus kétoldalas dokumentumadagolójával ideális a mindennapi használatra bármely üzleti környezetben.

Előnyök

  • Robusztus, kompakt Super G3 faxkészülék
  • Nagy, 512 oldalas* memória
  • Gyors faxolás a 39 egygombos és 200 kódolt gyorstárcsázási lehetőségnek köszönhetően
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás és faxolás
  • Gyors másolási és lézernyomtatási sebesség: 25 lap/perc
  • Kiemelkedően energiahatékony

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS FAX-L410

Gyors faxolás


Ez a nagy sebességű lézerfax, nyomtató és másoló készülék robusztus kialakítása révén tökéletes a nagy munkaterhelésű irodák mindennapi igényeinek ellátására. A hatékonyságot jelentősen növeli, mivel csak kis időt kell a faxkészülék mellett tölteni a dokumentumokra várva. Egyszerre több fax fogadása is lehetséges a vonal túlterhelése nélkül, a gyors átvitel pedig jelentősen csökkenti a telefonköltségeket.

Hatékonyabb, gondtalan faxolás


Nem kell aggódnia, hogy megérkezik-e a fax, ha a papír vagy a toner kifogy, ha Ön távol van az irodából, mivel a i-SENSYS FAX-L410 eltárolja a faxokat a nagy, 512 oldalas* memóriájában. A nagyobb kényelem érdekében lehetőség van arra is, hogy a faxokat beolvassa a memóriába és csak később küldje el azokat. A kettős hozzáférés funkció révén ezt akkor is megteheti, amikor éppen bejövő faxokat fogad a készülék. A Canon egyedülálló, kiemelkedő minőségű 256 szintű szürkeárnyalatos képalkotási technológiája biztosítja a részletek tisztább megjelenítését a faxokon, akkor is, ha grafikonok és fényképek vannak szöveggel kombinálva.

Megnövelt hatékonyság


Az i-SENSYS FAX-L410 egyszerűbbé teszi a felhasználást az intuitív, nagy méretű LCD kijelzője révén. A faxolási művelet gyorsabb a 39 egygombos és a 200 kódolt gyorstárcsázás révén, amely segítségével tárolhatók a rendszeresen használt számok, hogy azokat ne kelljen minden alkalommal újból bevinni. A 250 lapos papírkapacitás minimális szintre csökkenti a kazetta újratöltésével töltött időt. A normál tartozékként kínált kézibeszélő segítségével lehetőség van hanghívások fogadására és faxok manuális küldésére ugyanazon a vonal: ez akkor hasznos, ha először fel kell hívni a fogadó készülék felhasználóját.

Használjon kevesebb papírt és csökkentse az elvesztegetett időt!


Az automatikus kétoldalas nyomtatás kevesebb papírt igényel, így pénzt takarít meg. Az automatikus kétoldalas dokumentumadagoló (DADF) a kétoldalas dokumentumok másolását és faxolását is egyszerűbbé teszi, mivel azok egy műveletben beolvashatók.

Gyors lézernyomtatás


Használja a 25 oldal/perces gyors másolási és lézernyomtatási sebességet kínáló i-SENSYS FAX-L410 készüléket a munkacsoport kiegészítő lézernyomtatójaként. Nem kell várni a nyomatokra, másolatokra vagy faxok fogadására, mivel a gyors első nyomat előállítás alvó üzemmódból azt jelenti, hogy nincs bemelegedési idő energiatakarékos üzemmódból sem.

Kiemelkedően energiahatékony


Takarítson meg energiát és költségeket a i-SENSYS FAX-L410 környezetbarát jellemzői segítségével. A készülék Energy Star® minősítéssel rendelkezik és alvó üzemmódban mindössze 1,4 wattot fogyaszt. A Minden-az-egyben kazetták – amelyek egyesítik a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket a karbantartási igény csökkentése és a megbízhatóság növelése érdekében – minimálisra csökkentik a szükséges fogyóeszközök számát és könnyen újrahasznosíthatók.
* Az ITU-T 1 szabványkártya alapján 1

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS FAX-L410 funkcióiról és képességeiről.

Handset as standard

A kézibeszélő az alapfelszereltség része

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Copy

Másolás

Duplex Automatic Document Feeder

Automatikus kétoldalas dokumentumadagoló

Super G3 FAX

Super G3 FAX

USB connection

USB-csatlakozó

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

Brosúra

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Miért érdemes eredeti Canon lézernyomtatóhoz való kazettát választani?

További információk