Canon Red Label Zero FSC®

„Bölcsőtől az ügyfélig” CO2 semleges papírok az AECM (építészet, mérnöki, építőipari és gyártási) ipar számára. Karbonsemleges papírjaink kiváló nyomtatási minőséget kínálnak és támogatják fenntarthatósági céljait. Tekintse meg prospektusunkat és tudjon meg többet a Red Label Zero jellemzőiről és előnyeiről.

Hero_RedLabelZero 16-9.jpg

ÁTTEKINTÉS

Emelje magasabb szintre fenntarthatóságát a Red Label Zero papírokkal

Hogyan csökkentheti a Canon Red Label Zero papír használatával ökológiai lábnyomát és készíthet minőségi nyomatokat az AECM projektjeihez

Tudta, hogy az építőipar a világ szén-dioxid-kibocsátásának 39%-áért felelős*? Ez komoly kihívást jelent az AECM-ágazat számára, melynek a környezetvédelmi célok elérése érdekében a tervezési fázistól kezdve fenntartható gyakorlatokat kell elfogadnia, mint például megfelelő nyomathordozó anyagok és digitális nyomtatók használata. A Canon megoldást kínál: A Red Label Zero az első karbonsemleges, széles formátumú műszaki célú papír az AECM-iparág számára, melyet 100%-ban CO2 semleges módon szállítunk Önnek. FSC, EU Ecolabel és Climate Partner tanúsítvánnyal rendelkezik. A Red Label Zero 75 g/m²-es kivitelben és 30 különböző változatban kapható. Dobozos és/vagy doboz nélküli csomagolásban is rendelhető, ha a csomagolással is takarékoskodna.

Infographic landscape-19-9.png

Fenntartható nyomtatás a Red Label Zero papírokkal

A Red Label Zero egy CO2 semleges papír, mely támogatja fenntarthatósági céljait. Elkötelezettek vagyunk a CO2 kibocsátás csökkentése mellett a gyártás és a szállítás esetében is. Tájékozódjon az infografikáról.

FSC tanúsítvánnyal rendelkező papír a fenntartható nyomtatáshoz

A Canon Red Label Zero papírja karbonsemleges, felelős és fenntartható forrásokból származik. A Forest Stewardship Council (FSC), az erdők megőrzésének globális szinten vezető szervezete tanúsítja.

johannes-plenio-Z6E4rJemy24-unsplash 3-2__Block 2.jpg
Jan Nabuurs 25-7-2019 3-2_Block 3.jpg

Miért válassza a Red Label Zero papírt?

Red Label Zero papírjaink karbonsemleges nyomathordozók, melyek segítenek a kiváló minőségű nyomtatási eredmények elérésében, a CO2 kibocsátás csökkentésében és az igazolt éghajlati projektek támogatásában. Ezenkívül segítenek elérni a fenntarthatósági célokat és javítani a versenyképességet az AECM szektorban.

  1. SAP. (2021, August 25). The Construction Industry Is Getting Greener: Why, How, and What’s Changing. Forbes.

Kíváncsi rá, hogyan adhatnak vállalkozásának új lendületet a Red Label Zero papírok? Tudjon meg többet itt.

Rendeljen most:

Első lépésként válassza ki a lakóhelye szerinti országot:
Ha az Ön országa nincs feltüntetve, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a supplies@canon-europe.com e-mail-címen.

Találja meg a megfelelő alapanyagot nyomtatójához a legnagyobb online médiakereső adatbázisban.

További részletek

Kapcsolat

Fedezze fel a Red Label Zero papírt, mely csökkenti ökológiai lábnyomát és kivételes eredményeket biztosít. Vegyük ki a részünket.