Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

A kivételes helykihasználású, eCopy ShareScan szoftverrel ellátott ScanFront 300e/300eP hálózati dokumentumszkennerek intuitív dokumentummegosztást, valamint azok üzleti folyamatokba és alkalmazásokba történő hatékony integrálását teszik lehetővé.

Előnyök

  • Kivételes helykihasználás és hatékony hálózati beolvasás
  • Az üzleti munkafolyamatok intelligens automatizálása a készüléken
  • Egyszerű központi adminisztráció és fokozott biztonság
  • Alkalmazáscsatlakozók a zökkenőmentes integráció és csatlakoztathatóság érdekében

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Intelligens dokumentumfeldolgozás


A gyors és intelligens dokumentumrögzítésnek köszönhetően az eCopy ShareScan szoftverrel rendelkező ScanFront 300e/eP hálózati lapolvasó elősegíti az üzleti folyamatok automatizálását és a munkahelyi termelékenység javítását, ezenkívül az üzleti hálózatokkal, munkamenetekkel és alkalmazásokkal is jól összekapcsolható.

Egyszerű beolvasás


A nagyméretű, 8,5" színes érintőképernyő és az eCopy ShareScan szoftver intuitív felhasználói felületet kínál és gyors, egyszerű lapolvasást tesz lehetővé több célhelyre – például e-mailbe, hálózati mappába, internetes faxba vagy közvetlenül a felhasználói asztalra. Ezen túlmenően az egygombos optikai karakterfelismerésnek, illetve a görgethető mappaszerkezettel és kibontható menükkel egyszerűbbé váló célhely választásnak köszönhetően könnyedén automatizálhatók az üzleti munkafolyamatok.

Ultrakompakt és megbízható


A ScanFront 300e/300eP kompakt kivitelének köszönhetően kis irodákban is könnyen elhelyezhető, és sokoldalú papírkezelést, gyors lapolvasást és fokozott hatékonyságot biztosít a felhasználók számára. Az egyenes papírvezetésnek köszönhetően a kötegelt dokumentumbeolvasás is megbízhatóan megvalósítható, legyen szó vékony papírról vagy vastag kártyáról.

Zökkenőmentes csatlakozás


A ScanFront 300e/300eP hálózati lapolvasó az eCopy ShareScan Manager platformnak köszönhetően zökkenőmentesen működik együtt más csatlakoztatott eCopy készülékkel. A rendszergazdák ezáltal a közös kezelőfelületen keresztül, távolról kezelhetik a hálózathoz tartozó összes eCopy-kompatibilis készüléket.

Opcionális sw csatlakozási lehetőségek


A válaszható eCopy csatlakozók biztosítják a lendületes rendszerintegrációt az olyan tartalomkezelő rendszerekhez, mint például a Microsoft Sharepoint, a Captaris RightFax, az Interwoven Worksite és az EMC Documentum. Továbbá egy, a szoftverfejlesztő csomaghoz tartozó csatlakozó lehetővé teszi a független szoftverszállítók számára, hogy kifejlesszék saját, személyre szabott megoldásaikat.

A számítógép teljesítményének javítása


ScanFront 300e/300eP nyomtatója mellé vásároljon eCopy PDF Pro Office alkalmazást – az asztali számítógépekhez kifejlesztett, nagy teljesítményű és egyszerűen használható alkalmazással PDF-fájlokat hozhat létre, módosíthat és alakíthat át. Használatával a közös munka egyszerűbb, mint valaha – a termelékenység robbanásszerűen megnő, a költségek ugyanakkor csökkennek.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP funkcióiról és képességeiről.