Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Dobja fel az irodai dokumentumkezelést a DR-2020U készülék gyors és egyszerű beolvasási műveleteivel és sokoldalú papírkezelési lehetőségeivel, egy csapásra csökkentve a működési költségeket és javítva a megtérülést.

Előnyök

  • Gyors színes lapolvasás 20 lap/perc illetve 40 kép/perc sebességgel (200 dpi felbontással)
  • Jobb képminőség
  • Rugalmas beolvasás – ADF, síkágyas lapolvasó és egyedi névjegykártya-adagoló
  • Gyors és egyszerű beolvasás a CaptureOnTouch szoftverrel
  • Nagy teljesítményű tartozék szoftveralkalmazások

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA DR-2020U

Egyszerű és sokoldalú lapolvasás


Az egyszerűen kezelhető DR-2020U megfizethető áron kínál kétoldalas beolvasást kisirodai és otthoni irodai használatra, továbbá vállalatok üzleti részlegei számára, a minőség fenntartása és teljes körű funkciók mellett.

A mutatós lapos kivitelű, kompakt fekete DR-2020U lapolvasó három rugalmas beolvasási lehetőséggel biztosítja a dokumentumok széles körének kezelését a vaskos számlakötegektől, illetve jelentésektől a könyveken és a sérülékeny archív anyagokon át a névjegykártyákig.

Gyors beolvasás


Növelje produktivitását a nagy sebességű kétoldalas beolvasás funkcióval, amely azonos sebességgel kezeli a fekete-fehér és színes dokumentumokat. Az automatikus dokumentumadagoló használata esetén a DR-2020U készülék percenként 20 lap beolvasására, illetve 40 kép/perc kezelésére képes (200 dpi felbontással).

Jobb képminőség


A fejlett képalkotási funkciók (pl. fűzésnyom eltávolítása, automatikus méret-felismerés, kiegyenesítés és fejlett szövegjavítás) kiemelkedő minőséget produkálnak: folyamatosan éles képeket produkálnak, a gyors feldolgozás érdekében csökkentett fájlmérettel. A Canon vadonatúj, 600 dpi képérzékelő technológiája és a háromdimenziós színkorrekció-feldolgozás jóvoltából a színes jelentések és fényképek rögzítése is kivételes pontossággal történhet.

Rugalmas beolvasási lehetőségek


A maximálisan rugalmas használat érdekében a felhasználó akár 50 lapot is bekészíthet az automatikus dokumentumadagolóba, vagy manuális másolást alkalmazhat a síkágyas lapolvasóval. A külön névjegykártya-olvasó egyszerre 15 kártyát képes befogadni az üzleti elérhetőségek gyors, kötegelt konverziója céljából.

Egyszerű működtetés egyetlen érintéssel


A lapolvasással még csak ismerkedő felhasználók is gyorsan, könnyedén átlátják a DR-2020U készülék működtetését. Az átlátható kezelőfelület 3, képekkel ellátott gombja gyors és hatékony „egygombos” műveletté varázsolja a gyakori beolvasási feladatokat, így az e-mailbe, mappákba illetve a nyomtatóra történő beolvasást. A Canon CaptureOnTouch szoftver még inkább megkönnyíti a beolvasást, csökkenti a hibalehetőségeket és értékes időt takarít meg a felhasználó számára.

Hatékony alkalmazások


A DR-2020U készülékhez járó összetett, sokoldalú szoftvercsomag tartalmazza a hatékony dokumentumrögzítéshez, -szerkesztéshez, -tároláshoz és -kezeléshez szükséges eszközöket. Közvetlen fájlküldésre is van lehetőség Microsoft SharePoint helyre vagy egyéb, a tartozék PaperPort szoftvert használó alkalmazásokra. Ezenkívül a csomaghoz tartozik még a Canon CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage és eCopy PDF Pro Office programja.

Költségtakarékos energiahatékonyság


A DR-2020U készülék Energy Star kompatibilis, és automatikus be- illetve kikapcsolható a csatlakoztatott számítógépről.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-2020U funkcióiról és képességeiről.