CIKK

Mondjon búcsút a tervek kiszervezésének: készítsen posztereket, bannereket és szórólapokat vállalkozása számára az alábbi 4 egyszerű lépést követve

Canon nyomtatója van? Hozza elő az Önben rejlő kreativitást az ingyenes és egyszerű PosterArtist tervezőszoftver segítségével

Legyen szó fényes papírra nyomtatott kiskereskedelmi prospektusról, éttermi szórólapról vagy egészségügyi szolgáltató informatív plakátjáról, a nyomtatás számos iparág kommunikációs stratégiájában játszik hatalmas szerepet. Valójában a legújabb kutatások szerint a kiskereskedelmi, a gyártási, az egészségügyi és a közszféra kommunikációs költségvetésének 50%-át nyomtatásra1 költik, és a többi iparág sincs annyira lemaradva.

A nagy hatást keltő nyomtatott marketinganyagok elkészítése azonban igen költséges lehet, különösen mivel a vállalatok 95%-a speciális szolgáltatóknak szervezi ki a nyomtatási feladatokat. Ez általában azért van így, mert professzionális minőséget keresnek, és nem rendelkeznek ehhez megfelelő belső erőforrásokkal.

Itt nem csak a végső nyomatra kell gondolni: azok a vállalatok, akik nem rendelkeznek képzett, házon belüli tervezőcsapattal, gyakran úgy döntenek, hogy teljes mértékben kiszervezik a folyamatot – a tervezéstől az elkészítésig. Míg a kiszervezés nagy mennyiségben megtakarításokat jelenthet, azon szervezetek számára, akik csak gyorsan, ad hoc módon akarnak anyagokat készíttetni, az előállítási idő és költség igen frusztráló lehet.

Mivel a marketingköltségek szűkebbek mint valaha, a szervezetekre nagy nyomás nehezedik, hogy csökkentsék a költségeket, de a piacon lévő olyan új megoldásoknak köszönhetően, mint a PosterArtist, a vállalkozásoknak nem kell kompromisszumokat kötniük a nyomtatást illetően. A Canon eszközzel rendelkező szervezetek, akik számára nem költséghatékony a kiszervezés, mostantól még jobb marketinganyagokat tervezhetnek és készíthetnek házon belül.

Mi az a PosterArtist?

A PosterArtist a Canon webalapú tervezési és nyomtatási eszköze, amellyel bárki percek alatt megtervezheti marketinganyagait. Úgy tervezték, hogy bármely, tervezői készségekkel rendelkező vagy nem rendelkező felhasználó gyorsan, egyszerűen és magas színvonalon tudjon saját anyagot készíteni.

Ha Ön profi, de éppen nincs elég ideje alkotni, a szoftver segítségével a semmiből is létrehozhat anyagot, és erőforrásokat is biztosít, hogy időt megtakarítva tudja életre kelteni elképzeléseit. A fotókönyvtárak széles választékához (mint például a Pixabay, az Unsplash és a Pexels) való ingyenes hozzáférés azt jelenti, hogy biztosan megtalálja azokat a képeket, amelyekkel a lehető legjobban fogja tudni népszerűsíteni vállalkozását. A betűtípusok, színek és textúrák személyre szabásával kifejezheti a márka stílusát, és megragadhatja ügyfelei figyelmét.

Nem mindenkiben van meg a természetes tervezői véna, és nem mindenki látja maga előtt, hogy mit is szeretne elérni. Ezért a PosterArtist több száz előre megtervezett, iparáganként kategorizált sablont is kínál, hogy Ön egyszerűen megtalálhassa a legmegfelelőbb előre elkészített opciókat. A sablonok könnyen testre és az Ön alkalmazásához szabhatók.

Hogyan készíthet posztert

1. lépés: Válasszon ki egy sablont, vagy kezdje a nulláról

A PosterArtist egy webalapú szoftver, ami azt jelenti, hogy nem kell telepíteni – egyszerűen navigáljon vissza a weboldalra, és indítsa el a szoftvert. Állítson be egy jelszót a fiók létrehozásához és az első lépések megtételéhez.

A kezdőképernyőn a számos különböző alkalmazást képviselő ikonok fogadják, amelyek közül kedvére választhat: poszter, banner, menü, naptár vagy szórólap. Válassza ki a létrehozni kívánt elemet. Ezután tovább szűkítheti a szűrési feltételeket, mint például kiskereskedelem, élelmiszer és ital, iskola és oktatás, illetve olyan témák, mint az események. A harmadik szinten az előre betöltött sablonok miniatűrjei közül válogathat.

Picture of the PosterArtist homescreen - Canon UK

Válasszon ki egy meglévő sablont a rendelkezésre álló lehetőségek közül, vagy lépjen vissza a kezdőképernyőre, és válassza az „Új létrehozása” lehetőséget.

2. lépés: Háttér, betűtípusok és színek testre szabása

Ha már kiválasztott egy előre elkészített sablont, akkor elkezdheti szerkeszteni a terv egyes elemeit. Először tervezze meg a hátteret. Bár a sablonok az alapértelmezett hátterükkel jelennek meg, a háttér színe módosítható, vagy akár el is távolítható, ha úgy kívánja. Az alakzatok eszközzel tetszés szerinti alakzatokat is hozzáadhat – nagyítsa ki, rendezze el és színezze ki ezeket a sablonján vagy egy üres vásznon a háttér létrehozásához.

A következő fontos dolog a szöveg. Lehetősége van a sablon szövegének módosítására, de kulcsszavakat és átadni kívánt információkat is beírhat, ha úgy dönt, hogy a nulláról kezdi a tervet. Ezután adja meg a szöveg betűtípusát, vastagságát, helyzetét és színét.

Szeretné, hogy anyaga igazi luxushatást keltsen? Válassza az arany/ezüst textúra funkciót, hogy fémes, texturált hátteret adjon a szövegdobozokhoz és logókhoz.

Ha segítségre van szüksége a szöveg és a képek kiválasztásában, használja az intelligens Automatikus tervezés funkciót. Egyszerűen válassza ki a poszterkategóriát, válassza ki a képeket, és adja meg a címeket, a szoftver pedig hasznos ötleteket kínál a terv javítására.

Picture of PosterArtist Auto Design function - Canon UK

A PosterArtist alkalmazást úgy tervezték, hogy az összes Canon nyomtatóval kompatibilis legyen. Ez azt jelenti, hogy kihasználhatja az egyes készülékek speciális funkcióit is, mint például az imagePROGRAF GP sorozat fluoreszkáló rózsaszín direkt színeit.

Picture of pre-loaded template - Canon UK

3. lépés: Képek kiválasztása

Ha előre betöltött sablont használ, a sablon eleve tartalmazni fog néhány képet, de ezek könnyen kicserélhetők. Közvetlenül importálhat képeket, így akár saját maga által készített képeket is feltölthet. Ha már elmentette a képeket és a logókat, a Fájl területről egyszerűen hozzáadhatja őket tervéhez.

Másik megoldásként a képtárak segítségével több ezer olyan potenciális kép és fénykép között böngészhet, amelyek remekül passzolnak tervéhez. A képek mindegyike szerkeszthető: átméretezheti és áthelyezheti őket, illetve olyan hatásokat is hozzájuk adhat, mint például az árnyék vagy a keret.

Picture of Canon printer printing high definition images.

4. lépés: Nyomtatás

A PosterArtist a Canon összes termékcsaládjával kompatibilis, függetlenül attól, hogy egy PIXMA nyomtatót használ otthon, imageRUNNER ADVANCE vagy az i-SENSYS készüléket használ irodájában, vagy éppen imagePRESS vagy imagePROGRAF nyomtatóval büszkélkedhet professzionális nyomtatótermében – mindig biztos lehet abban, hogy a nyomat meg fog egyezni a számítógép képernyőjén látható képpel. Kattintson a Tovább a nyomtatáshoz gombra, és csodálja, ahogy terve életre kel.

További támogatásra van szüksége a PosterArtist használatával kapcsolatban? Tekintse meg az egyes lépéseket bemutató videónkat itt.

Információkérés

  1. Canon Insights Report – „Creating Customer Value” (Értékteremtés a vásárlók számára), 2020
Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba