Üdvözöl a YouConnect

Ismerd meg a legfrissebb Canon híreket, a gyors tippekkel és oktatóanyagokkal hozd ki a legjobbat termékeidből, vegyél részt a kihagyhatatlan versenyeken, és meríts ihletet a lenyűgöző képtárból. Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel a Canon hírlevelére, hogy mindig naprakész legyél!

Új megvilágítás a gyenge fényviszonyok közötti fotózáshoz.

A Canon interjúalanya ezúttal Nige Levanterman, a gyenge fényviszonyokkal dolgozó fotós, akinek a hosszú expozícióval készített városi képek a specialitásai.

További információ

Ismerd meg a Canon útját a történetmesélésben!

Már több mint 80 éve segítünk embereknek történeteik elmesélésében. Kevesen láttak többet, mint Mike Burnhill termékspecialistánk, aki 11 év tapasztalattal rendelkezik. Találkozásunk során Mike-ot a Canon múltjáról, jelenéről és jövőjéről kérdeztük.

További információ

Fedezd fel a nyomtatás következő fejezetét, és engedd szabadjára kreativitásodat.

Legyen szó személyes levelezőlapokról, irodai kellékekről, vagy akár emlékek megőrzéséről és megosztásáról: mindenkiben rejlik kreativitás. Fedezd fel, hogy a megfelelő nyomtató segítségével hogyan takaríthatsz meg időt és pénzt.

További információ

Ismerd meg az őszinte családi pillanatok mesterét, Ana Pratast.

Ana Pratas családi fotós dokumentarista stílust és technikát használ, hogy megörökíthesse az igazán őszinte pillanatokat. Interjúnkból kiderül, hogyan kapja el Ana ezeket az értékes családi pillanatokat.

További információ

Ismerd meg Erik Witsoe utcai fotóst, aki a hétköznapi dolgokat örökíti meg minden nap.

Erik Witsoe utcai fotós lengyelországi új otthonában örökít meg tovatűnő történeteket. Olvasd el Erikkel készített interjúnkat, és tudd meg, hogyan mesél el új történeteket minden nap ugyanazokon az utcákon készített fotókon keresztül.

További információ

Samo Vidic Canon nagykövet és sportfotós megtanítja, hogyan rögzíthetünk mozgással teli történeteket.

Amikor kihívtuk a Storror parkourcsapatot, hogy földrészeken át ugorjanak, fussanak és szaltózzanak, Samo Vidic követte minden lépésüket, hogy megörökíthesse ezt a kalandot. Tudd meg, hogyan mesélheted el saját mozgalmas városi történeteidet Vidic tippjeinek segítségével!

További információ

Bemutatjuk Mike Tsang ételfotóst, aki ínycsiklandozó mozgóképeket rögzít.

A mozgás megörökítése mindig is Mike Tsang, a londoni ételfotós szenvedélye volt. A Mike-kal készült interjúnkból megtudhatod, hogyan merevíti ki a mozgás egy pillanatát a légies pillanatok megörökítésére.

További információ

Ismerkedj meg a „geometriakeresőkkel”, Daniel Ruedával és Anna Devísszel

Csatlakozz hozzánk, miközben az épületfotós Anna Devísszel és Daniel Ruedával beszélgetünk. Fedezd fel, hogy mi áll az ötletes és absztrakt módú történetmesélésük mögött, és hogyan váltak Instagram-sztárokká az épületek és utazás iránti szeretetüknek köszönhetően.

További információ

Nők segítése a fotózáson keresztül

A Lensational vállalat a nőket világszerte arra tanítja, hogyan használják a fotózást életük dokumentálására. A történetük elmesélése így kreatív értékkel is jár. Bonnie Chiuval arról beszélgettünk, milyen munkát végez az általa alapított jótékonysági szervezet.

További információ

Varázslatos makró világok létrehozása inspirált fotózással és a méretarányokkal való játékkal

Ismerje meg, hogy a makettkészítő és fotós, Simon Carter hogyan hoz létre miniatűr motorsportvilágokat, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint az igaziak. Ez a méret, a perspektíva és a türelem története.

További információ

Mindig tudni fogjuk, hogy úgy tapasztaltuk meg a világ egy kis szeletét, ahogy senki más.

Csatlakozz hozzánk, miközben az Along Dusty Roads (Poros utak mentén) úti fotósaival, Andrew-val és Emilyvel beszélgetünk. Lerántjuk a leplet a vándorpáros úti fotózással kapcsolatos tippjeiről, az átélt kalandjaikról, illetve arról, mit terveznek a jövőre.

További információ

A jelen pillanat megörökítése a jövő számára

A legjobb történetek közül sok otthon születik. Caroline Holt családi fotóssal és történetmesélővel beszélgettünk arról, hogyan örökíti meg a családok szépségét azon a helyen, amelyet otthonuknak neveznek.

További információ

A fényes területek megörökítése gyenge fényviszonyok mellett

Megérkezett az ősz, a nappalok hivatalosan is egyre rövidebbek, ezért a természetes fények fotósával, Catherine Lacey Doddal beszélgettünk a gyenge fényviszonyok melletti fotózásról, illetve arról, hogy a portréfotózás több, mint egyszerűen lefényképezni az emberek arcát.

További információ

Élő zene rögzítése Drew Resslerrel, azaz Rukes-szal

Drew Resslerrel, azaz Rukes-szal, az elektronikus és dance zenei koncert- és fesztiváli fotóssal ültünk le beszélgetni arról, hogyan vált a fesztiváli helyszínek legtermékenyebb fényképészévé, beszélgettünk a kedvenc showműsorairól és arról, hogyan készítsünk jó fotót villogó fények mellett.

További információ

A fényképész Jeff Vanderpool egy alternatív Athént mutat meg nekünk.

Arról beszélgettünk Jeff Vanderpoollal, hogyan változtatta meg „A város tengere” elnevezésű projektje végérvényesen az Athénhoz fűződő kapcsolatát.

További információ

Jeroen Swolfs sajtófotós

Jeroen Swolfs sajtófotóssal és megrögzött utazóval beszélgettünk hét éves útjáról, melynek során a világ minden országát lencsevégre kapta.

További információ

Emmanuel Cole utcai fotós

„Nagyon fontos a bemelegítés. Pont, mint a sportolóknál. Nem úgy működik, hogy az ember kimegy az utcára, és már kész is rá, hogy elkattintsa a nap legjobb képét.” Emmanuel Cole a bemelegítésről, London különleges karaktereiről és a disztópiába illő Hongkongról.

További információ

Akciófotózás Andrej Golovanovval és Szergej Kivrinnel

Andrej Golovanov és Szergej Kivrin, a Canon felfedezői az akciófotózás iránti rajongásukról és a csapatmunka előnyeiről beszélnek.

További információ

Portréfotózás Jörg Kyas-szal

Gyakran készítünk ilyen képeket, és bár egyszerűnek tűnik, meglehetősen nehéz megfűszerezni egy portréképet a saját stílusoddal. Az ismert Canon felfedezővel, Jörg Kyas-szal portréképeiről, valamint arról beszélgettünk, hogyan teremt egyensúlyt az egyéni és a professzionális fotózási törekvések között.

További információ

Művészet akció közben, Lorenz Holderrel

Lorenz Holder fotós félprofi snowboardosként kezdte pályafutását, azonban egy súlyos sérülés miatt le kellett tennie a deszkát. Ekkor fényképezőgépet ragadott, és úgy döntött, hogy inkább megörökíti a sportot ahelyett, hogy részt vegyen benne. Egy exkluzív interjúban a CPN egyik szerzőjével, Steve Fairclough-val munkásságáról és a képkészítéshez való hozzáállásáról beszélt, valamint arról, miért szeret a Canon EOS DSLR gépekkel és EF objektívekkel dolgozni.

További információ

Hosszú expozíciós felvételkészítés Stephen McNallyvel

Stephen McNelly fodrász és lelkes Canon-amatőr mindössze 8 éve kezdett fotózni. A fekete-fehér, hosszú expozíciós fotókiállításával a háta mögött mindez rövid időnek tűnik valakinek, aki a lassúság művészetét sajátította el.

További információ

Hozzuk ki a legtöbbet a téli fényből Sébastien Devaud-val

Sébastien Devaud 16 éve filmrendező és producer, valamint a képek szenvedélyes rajongója.

További információ

Nelson Lourenço: „Mosolygó lelkek” megörökítése

Tudd meg, hogyan örökíti meg Nelson a különböző hangulatokat a csend és a mosolygó lelkek segítségével.

További információ

Színek megörökítése Quentin Caffierrel

Quentin Caffier Canon felfedező Párizsban tevékenykedik, ahol a „Five Monkeys Studio” nevű, profi művészekből álló csapattal dolgozik együtt.

További információ

Gyors akciójelenetek rögzítése

A szlovéniai Bled városában született és nevelkedett sportfotós, Samo Vidic 17 éves korában amatőr fotósként kezdte pályafutását.

További információ

Használd ki az őszi fényeket

Az őszi színek megjelenése tökéletes ok arra, hogy sétálj egyet a fényképezőgépeddel.

További információ

Clive Booth Canon felfedező

Clive Booth divat-, szépségipari és portréfotós, valamint filmes. A természetes, elérhető, folyamatos és mesterségesen létrehozott fény által körülhatárolt, különleges fókuszálási stílusáról ismert fotós munkái hangulatosak, bensőségesek és földöntúli jellegűek.

További információ

A te fényképeid, a mi kedvenceink

Nézd meg kedvenc fotóinkat, amelyeket „Az én városom” témában osztottunk meg a Fotótárban Minden fénykép egy egyedülálló jelenet vagy érzelem pillanatát ábrázolja, és életre kelt egy felejthetetlen élményt.

További információ

A jelenetben szereplő emberek új dinamikát adhatnak képeidnek

Johnny Haglund norvég fotós mindig is különleges szenvedélyt táplált a vad, elszigetelt, misztikus helyszínek iránt.

További információ

A portré művészetének tökéletesítése – Christian Anderl

További információ

Eddie Keogh: Minden az időzítésen múlik

További információ

Steve Deer: Tengeri tájkép- és akciófotós

További információ

Cápafotózás – Franco Banfi

A díjnyertes természetfotós és Canon felfedező, Franco Banfi a víz alatti fotózás iránti szenvedélyéről mesél, és arról, hogy milyen érzés megpróbálkozni a tökéletes felvétel elkészítésével, ha kék cápák vesznek körül.

További információ

Absztrakt fotózás

További információ

Tanulás

Hozd ki a lehető legtöbbet termékeidből a válogatott fotós oktatóanyagaink segítségével

Készíts jobb portrékat

További információ

Emeld magasabb szintre az akciófotózást

További információ

Közelkép

Az őszi és téli hónapok különösen kedveznek a makrofotózásnak, mivel ez a lakásban és a szabadban egyaránt remek szórakozás, amikor már rövidek a nappalok és kiszámíthatatlan az időjárás.

További információ

Vadvilág

A jó természetfotó egyik kulcsa az állatok viselkedésének megértése, továbbá az adott helyzetnek megfelelő és a kívánt eredmények elérését segítő felszerelés használata.

További információ

Akciófotózás

További információ

Mozgás rögzítése

További információ

Örökítsd meg a folyton változó városokat – Beno Saradzic

További információ

Saját profil

More info

Légy jól informált

Következik: Nézd a világot kereső nélkül

Feliratkozás a hírlevélre